Μέγας Αλέξανδρος και τα Χειρόγραφα για τους Νεφελίμ

Συνεχίζοντας την σειρά άρθρων σχετικά με τις αποδείξεις της ύπαρξης των αρχαίων θεών στον κόσμο, των Νεφελίμ ή Γιγάντων αλλιώς, θα αναφερθώ σε ένα θέμα που είναι ελάχιστα γνωστό και αυτό είναι η άγνωστη εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην έρημο Τάκλα Μακάν ώστε να νικήσει όντα τα οποία μπορούσαν να απειλήσουν ολόκληρο τον κόσμο όπως το είχαν κάνει πολλά χρόνια πρίν αφού όταν γεννήθηκαν το 40.000 π.Χ περίπου και μετά καθώς ζούσαν πλέον ανάμεσα μας, αποτελούσαν μέγα δυνάστη του ανθρωπίνου γένους.

Θα πει κανείς,μα είναι ποτέ δυνατόν ο Αλέξανδρος να πολέμησε Νεφελίμ Υπάρχουν πουθενά αποδείξεις για την εκστρατεία αυτή Φυσικά και υπάρχουν και θα έλεγε κανείς πως δεν είναι και λίγες και αποδεικνύουν περίτρανα και την ύπαρξη των αρχαίων θεών και τον πόλεμο που έκανε ο Αλέξανδρος εναντίον τους.

Ακολουθούν οι πηγές:

1. Η πρώτη πηγή βρίσκεται σε ένα κείμενο του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου με τίτλο Όρασις του Δανιήλ , Visio Danielis στα λατινικά που μας έχει σωθεί και αναφέρει για το πως συνάντησε ο Αλέξανδρος τους Κυνοκέφαλους και όχι μόνο αυτούς και αφού νίκησε , μετά από δέηση στον Θεό ( ο Αλέξανδρος πίστευε στον ένα Θεό και θα το δείτε αυτό στο κείμενο ) τους σφράγισε μέσα σε χάλκινες πύλες. Και εισήλθεν έως της εώας γης και εκεί εύρεν έθνος ανεξιχνίαστον , παν ζωφίον , μαγάρον , όφεις , γάτας , μύιας και παν ερπετόν.

Και τους νεκρούς ούκ έθαπτον αλλά μάλλον ήσθιον και εκτρώματα των γυναικών και είδος θηρίων. ΄αυτών εν αγροίς γινομένα δεδοικώς μήπως πλατυνθώσιν εν την γην και ένουσιν αύτην εκ των μιαρών επιτηδευμάτων εδεήθη του Κυρίου εκτενώς και συνήγαγεν αυτούς άνδρας συν γυναιξίν και τέκνοις και ειπείν απλώς πάσας τα παρεμβολάς αυτών και εξήγαγεν αυτούς εκ της εώας γης και κατεδίωξεν αυτούς έως εισήλθωσαν εν τοις μέρεσιν του βορρά Ταύτα καταθεωρήσας Αλέξανδρος υπ. Και ουκ εστίν είσοδος από ανατολών ή δυσμών.

Αύθυς ούν εκλιπάρησεν Αλέξανδρος τον Θεόν και έκλεισεν αυτούς εις χαλκάς πύλας, επιχρήσας ασύγχητον. Ταύτα ούν τα μυσαρά και κίβδηλα έθνη πάσαις ταις μαγικαίς κακοτεχνίαις κέχρηνται και εν τούτοις αυτών την ρυπαράν και μισόθεον γοητείαν κατήργησεν η φύσις του ασυγχήτου. Εν τη εσχάτη μέρα της συντελείας του κόσμου εξελεύσονται κυνοκέφαλοι, σαυρομάται, γώγ,μαγώγ, ούτοι εισίν μετ ΄άλλων οι οβ βασιλείς καθεστήκασιν εντός των πυλών άς κατασκεύασεν Αλέξανδρος ο βασιλεύς ΄.Μετάφραση. Και αφού μπήκε σε εκείνη την γη,βρήκε ένα έθνος άγνωστο αλλά και κάθε ζωύφιο βρώμικο και φίδια και γάτες και μύγες και κάθε ερπετό. Και τους νεκρούς τους δεν τους έθαβαν αλλά τους έτρωγαν όπως και τα προιόντα των εκτρώσεων των γυναικών αλλά και κάθε είδος θηρίου.

Όλα αυτά βλέποντας ο Αλέξανδρος και με τον φόβο μήπως φύγουν απο εκείνο το μέρος και ξεχυθούν σε όλη την γη και την μολύνουν με τις βρωμερές τους πράξεις, και τους μάζεψε όλους αυτούς μαζί με τα παιδιά τους άνδρες και τις γυναίκες τους. Και αφού μετά λοιπόν τους έβγαλε από εκείνη την γη, τους καταδίωξε εως ώτου μπήκαν στα μέρη του βορρά.

Και δεν υπήρχε άλλη είσοδος ούτε από ανατολή ούτε από δύση. Αμέσως παρακάλεσε τον Θεό ο Αλέξανδρος και τους έκλεισε αυτούς σε χάλκινες πύλες, της οποίες «έντυσε¨ με ασύγκρητο γυαλί (ενεργειακό πεδίο). Παρά το ότι μετά τα βρωμερά αυτά γένη δοκίμασαν όλους τους μαγικούς τρόπους που ήξεραν μέσω των κακών τους τεχνών και την μιαρή και μισόθεη δύναμή τους κατέργησε η ιδιότητα του γυαλιού αυτού. Στις τελικές μέρες πρός την συντέλεια του κόσμου θα βγούν οι Κυνοκέφαλοι, οι Σαυρομάτες, οι Γωγ και οι Μαγώγ και αυτοί είναι μαζί με άλλους οι βασιλείς 72 (βασιλείς των Νεφελίμ δηλαδή οι 72) τους οποίους έκλεισε μέσα σε πύλες οι βασιλιάς Αλέξανδρος.

2. Δύο παραδόσεις λαών ακολουθούν σχετικά με την εκστρατεία του Αλεξάνδρου και ταυτόχρονα την ύπαρξη των Νεφελίμ.

Ο Θεός έστειλε τον μέγαν Αλέξανδρο να τιμωρήσει τους κακούς. Όταν ο Αλέξανδρος ενίκησε τον Βασιλέα Πώρο, τον έπιασε και τον εφυλάκισε μέσα στα σκοτεινά κοιλώματα μιας λοφοσειράς, που έκλεινε τους σκυλοκέφαλους. Από εκεί ο Πώρος δεν ημπορεί να βγεί παρά στον κατοπινό καιρό. Πάνω από τους λόφους αυτούς ο Μέγας Αλέξανδρος έμπηξε μια φούρκα (δίκρανο) και του έβαλε μια καμπάνα που κτυπά μονάχη της με το φύσημα του αέρα.

Οι σκυλοκέφαλοι, όταν ακούνε την καμπάνα, ξέρουν πως ο Αλέξανδρος είναι εκεί και τους φυλάει. Αυτοί θα βγουν στον κατοπινό καιρό και θα αρχίσουν τη δουλειά που γι’αυτούς τους προώρισε ο θεός. Οι σκυλοκέφαλοι έχουν ένα μάτι στο μέτωπο κι ένα στον τράχηλο.Είναι βίαιοι και υπερβολικά κακοί. Η ομιλία τους είναι άσχημη. Πιάνουν τους ανθρώπους και,αφού τους λιπαίνουν, τους ψήνουν στο φούρνο και τους τρώνε. Και η δεύτερη. Ο αέρας κινεί τα καράβια στις θάλασσες και καθαρίζει την ατμόσφαιρα από τα κακά. Αυτός κτυπά και την καμπάνα, που ο Μέγας Αλέξανδρος έβαλε επάνω από τους λόφους, όπου είναι, κλεισμένοι οι σκυλοκέφαλοι, που θα βγουν έπειτα από καιρούς.

3. Από το κείμενο της προφητείας του Αγίου Ανδρέα του δια Χριστόν Σαλού σχετικά με την ύπαρξη των ρυπαρών γενών και την μάχη τους με τον Αλέξανδρο:

Κατά τό έτος έκείνο θ’όνοίξη ό Κύριος τίς πύλες τών Ίνδιών πού έκλεισε ό βασιλιάς τών Μακεδόνων Άλέξανδρος.Θά βγοϋν τότε απ’ έκεί οί έβδομηκοντα δύο βασιλείς μέ τόν λαό τους, τά λεγόμενα βδελυρά έθνη, πού είναι πιό σιχαμερά από κάθε άηδία καί δυσωδία. Αύτά θά διασκορπισθοϋν σ’ ολο τόν κόσμο. Θά τρώνε ζωντανούς τούς άνθρώπους καί θά πίνουν τό αίμα τους.

Θά καταβροχθίζουν έπίσης μέ μεγάλπ ηδoνή μύγες, βατράχους,σκυλιά καί κάθε άκαθαρσία. Άλλοίμονο στίς περιοχές, απ’ οπου θά περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, άς μην ύπάρχουν τότε Χριστιανοί!Γνωρίζω δμως οτι θα ύπάρχουν. «Εκείνες οί ημερες θα σκοτεινιασουν, σάν νά θρηνούν στόν άέρα για οσα άποτροπιαστικά θό διαπράξουν έκείνα τά σιχαμερά έθνη. Ό ήλιος θα γίνει σαν αίμα, ένώ ν σελήνη κι ολα τό άστρα θά σκοτισθούν, καθώς θα τά βλέπουν έπανω οτή γη νά συναγωνίζωνται στην άκαθαρσία. Αύτοί οί λαοί θό κατασκαψουν τη γη, θά κάνουν αποχωρητήρια τς θυσιαστήρια, καί θά βάλουν τά άγια σκεύη σέ άτιμωτική χρήση.

4. Από άγνωστο χειρόγραφο σχετικά με το ίδιο θέμα:

Εν τοις εσχάτοις καροίς και εν τη εσχάτη ημέρα της συντέλειας του αιώνος εξελεύσεται Γωγ και Μαγώγ εις την γήν του Ισμαήλ, οί εισίν έθνη και βασιλείς, και εξελεύσοναται αι εποκεκλεισμέναι γλώσαι κβ: Ανοίγ, Ανίγ,Αχενάζ, Διφάρ, Φωτιναίοι, Λεσβίοι, Εύνιοι, Φαριζαίοι, Δεκλισμοί, Ζαρμάται, Φλιβαίοι, Ζαρματιανοί, Χανώνιοι, Ασαρμάσται, Γαρμιάδαι, Κυνοκέφαλοι, Θάρβιοι, Αλάνες, Φισολονίκιοι,Αρήναοι, Ασαρτάνιοι, και Μαγώθ- ούτοι κβ»βασιλείς καθεστήκασιν ένδον των Κασπίων πυλών, ας κατασκεύασεν Αλέξανδρος ο βασιλεύς. Και ότε εξελεύσονται ήγγικεν η συντέλεια και ούκ έσται μήκος

atheatignosi καιthesecretrealtruth / Image by Michal Jarmoluk from Pixabay