Τι Είναι το Έτος Συγχώνευσης και Πότε το Πλησιάζουμε

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Σύμφωνα με το ξένο περιοδικό Nexus Magazine, στην διάρκεια της πενταετίας 1994-1999, σε απόρρητη υπόγεια βάση στην Αφρική, όπου είχε εγκατασταθεί ένας επιταχυντής τύπου CERN, πραγματοποιήθηκε το πρωτοποριακό και μυστικό πρόγραμμα CHANI (Channelled Holographic Access Network Interface) project.

Ένας από τους κύριους σκοπούς του προγράμματος ήταν να έρθουν σε επαφή με έναν «άλλο» κόσμο (μεταφυσικό, παραφυσικό). Αυτό, λοιπόν, που κατάφεραν οι ερευνητές, ήταν να έρθουν σε επαφή, να επικοινωνήσουν με κάποιον κάτοικο, μία οντότητα, από ένα παράλληλο σύμπαν.

Όλο αυτό, μπορεί να φαντάζει φάρσα, αλλά ουσιαστικά δεν έγινε τίποτε διαφορετικό από αυτό που γίνεται συνήθως όταν θέλουμε να «επικοινωνήσουμε» με έναν άλλο κόσμο (π.χ. των νεκρών) μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μεσολαβεί κάποιο μέντιουμ ή «τραπεζάκι», αλλά ένας επιταχυντής-Η/Υ.

Ένας από τους λόγους που χρησιμοποιήθηκε συσκευή ήταν, προκειμένου να αποφευχθούν αισθήματα και συναισθήματα ή οποιοιδήποτε άλλοι ανθρώπινοι παράγοντες που θα μπορούσαν να «χαλάσουν» την έρευνα, η οποία επιπλέον μπορούσε να καταγραφεί και να μετρηθεί.

Αυτός ο κάτοικος του Παράλληλου Σύμπαντος αναφέρθηκε σε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα από αυτά ήταν το Έτος Συγχώνευσης. Τι σημαίνει αυτό;

Το δικό μας Σύμπαν έρχεται σε επαφή με το Σύμπαν του κατοίκου που μας μίλησε γι’ αυτό. Ο τρόπος με τον οποίο τα δύο σύμπαντα έρχονται σε επαφή θα μπορούσε να περιγραφεί με τις λέξεις «σύγκρουση», «διαπέραση», «συγχώνευση», «εισχώρηση», «ένωση», «προσωρινή συνύπαρξη», κλπ, αλλά μάλλον καμία δεν θα μπορούσε να αποδώσει σωστά αυτό που συμβαίνει ήδη σε άλλα μήκη και πλάτη του Σύμπαντός μας και, που κάποια θα συμβεί και στο δικό μας μήκος και πλάτος: στο ηλιακό μας σύστημα και κατ’ επέκταση στην Γη μας. (Προσωπικά, θα το ονόμαζα Ιερό Γάμο –αλλά αυτό δεν έχει σημασία).

Πιθανότατα μάλλον δεν θα καταλάβουμε το συγκεκριμένο είδος «επαφής». Ωστόσο θα είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε κάποια από αυτά τα προ-συμπτώματα που, ενδεχομένως, το σηματοδοτούν. – Συνεχίζεται εδώ

diadrastika / Image by Jabbe Cablaze from Pixabay