Abstract blue background. Technology background, from series best concept of global business

Τι είναι Blue Beam Project ή Σχέδιο Γαλάζια Ακτίνα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί ρωτούν τι είναι το λεγόμενο Blue Beam Project ή αλλιώς Σχέδιο Γαλάζια Ακτίνα. Για πολλά πράγματα υπάρχουν δύο πλευρές, τουλάχιστον. Το ίδιο ισχύει, λοιπόν, για το σημερινό θέμα. Ειδικά για αυτό, η πιο διαδεδομένη θεωρία είναι πως πρόκειται για ένα μυστικό πρόγραμμα που λέγεται πως χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ολογραμμάτων προκειμένου να εξαπατήσει την ανθρωπότητα προβάλλοντας π.χ. στον ουρανό, κάτι που δεν υπάρχει, που είναι εικονικό αλλά τρισδιάστατο και μπορεί να προκαλέσει «μαζικές ψευδαισθήσεις». Ωστόσο, πρόκειται για μια θεωρία συνωμοσίας. Ας δούμε γιατί:

Τι είναι το Blue Beam Project

Σύμφωνα με διάφορες παραλλαγές της ιστορίας που την συνοδεύουν, υποστηρίζεται πως στήνεται ένα ολόκληρο σκηνικό στον ουρανό με κάποιες «παραστάσεις», μέσω των οποίων, εκείνοι που εφαρμόζουν το Σχέδιο Γαλάζια Ακτίνα μπορούν να πείσουν τον κόσμο ότι γίνεται π.χ. αεροπορική επίθεση, εισβολή από εξωγήινους ή ότι κατέβηκε ο Εσταυρωμένος καθώς και πολλά άλλα.

Με αυτό που η ανθρωπότητα θα βλέπει – το οποίο δεν θα μπορεί να καταλάβει αν είναι αληθινό ή ψεύτικο (εκτός αν είναι εξόφθαλμα προφανές) – θα μπορεί εύκολα να καθυποταχτεί και να χειραγωγηθεί.

Το Blue Beam Project ποντάρει στην ψυχολογία του ατόμου σε συνδυασμό με την μαζική ψυχολογία.

Είναι ένας από τους πολλούς τρόπους (ίσως ο πιο άμεσος και αποτελεσματικός) που μπορούν εκείνοι που το εφαρμόζουν, να προετοιμάσουν εύκολα τους ανθρώπους (μέσω θρησκείας, δεισιδαιμονιών, «πιστών» UFO, φόβου κλπ) για την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσω μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Επίσης, λέγεται πως θα μπορούσε να επιχειρηθεί και μία έντεχνη προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η τεχνολογία του Blue Beam είναι εξωγήινης προέλευσης.

Διαβάστε επίσης: Χρησιμοποιούμε καθημερινά τεχνολογία εξωγήινης προέλευσης ή εκθετικής εξέλιξης;

Ποιοι εφαρμόζουν το Σχέδιο, πως με ποιο σκοπό

Λέγεται, ακόμα, πως το Blue Beam Project ή αλλιώς Σχέδιο Γαλάζια Ακτίνα, είναι ένα κοινό έργο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών, οπότε μαζί χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες και ισχυρές τεχνολογίες για να διευκολυνθούν να διαδώσουν π.χ. μια νέα θρησκεία στη Γη, δημιουργώντας συνθήκες με διάφορες εικόνες προσομοίωσης (κινούμενες ή στατικές) προκειμένου να παρουσιάσουν τον Χριστό ως ζωντανό στον Ουρανό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Θα μπορούσαν επίσης να δώσουν την εντύπωση μιας μαζικής επίθεσης ή εισβολής κάποιου ανύπαρκτου γήινου εχθρού ή ακόμα και ιπτάμενων δίσκων, αλλά και την εμφάνιση του Αντίχριστου.

Αυτό που θα μπορούσαν να πετύχουν είναι μία ελεγχόμενη υστερία η οποία, στην πορεία και στην τελική της φάση, θα είναι σε θέση να εδραιώσει τον απόλυτο έλεγχο στους ανθρώπους, με απώτερο στόχο και σκοπό να δημιουργηθεί τελικά η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας του Blue Beam, η NASA και ο ΟΗΕ έχουν αρχίσει να παράγουν εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία, όχι μόνο οπτικών αλλά και παραισθησιογόνων που εφόσον εισαχθούν στο ανθρώπινο σώμα θα μπορούν να δράσουν σε ορισμένο χρόνο ή κατόπιν απομακρυσμένης εντολής.

Επίσημα, το θέμα είναι άκρως ανυπόστατο, κατά συνέπεια θα πρέπει να δείξουμε και αυτή την πλευρά, καθώς και πως προέκυψε. Το Blue Beam είναι μια θεωρία συνωμοσίας για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη που υπάρχει από το 1994 σε βιβλίο.

Πως θα έρθει η Νέα Παγκόσμια Τάξη

Ολόκληρη η Γη θα δει μια προσομοίωση στον ουρανό ή/και σε διάφορα σημεία της ξηρά με μεγάλο πληθυσμό, όπου θα λάβει χώρα το ένα συμβάν της προσομοίωσης, χρησιμοποιώντας τεχνητούς δορυφόρους, που θα έχουν ήδη εκτοξευθεί γύρω από τον πλανήτη και θα βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες στη Γη.

Δε είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι τo Starlink – ένα σύστημα δορυφόρων της SpaceX, για την παροχή δορυφορικού διαδικτύου – είναι μέρος του Blue Beam, επειδή αποτελείται από χιλιάδες μικρούς δορυφόρους σε χαμηλή γήινη τροχιά, σε συνδυασμό με πομποδέκτες εδάφους. Κατά συνέπεια, με αυτό τον τρόπο, όταν θα έρθει η ώρα θα εμφανίσουν τα ολογράμματα που θα φέρουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Το αρχικό κόνσεπτ της θεωρίας συνωμοσίας αναφέρει ότι χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο του Blue Beam θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος, θα δημιουργηθεί μια προσομοίωση της Δευτέρας Παρουσίας και όλοι οι άνθρωποι στη Γη θα ενωθούν κάτω από μια ενιαία θρησκεία στο πλαίσιο της Γαλάζιας Ακτίνας. Με αυτόν τον τρόπο, η καθιέρωση του απόλυτου ελέγχου θα γίνει ευκολότερη ενώ τα υπόλοιπα στάδια που είναι απαραίτητα για την εγκαθίδρυση της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» δεν θα διαρκέσουν πολύ.

Η ίδια ιστορία με διαφορετικό σενάριο είναι η εμφάνιση του Ιησού, οπότε όλοι άνθρωποι θα πειστούν για την ύπαρξη του. Μια παραλλαγή θα ήταν η εμφάνιση αστεροειδούς που θα χτυπήσει τη Γη, εισβολή εξωγήινων και ό,τι άλλο πιο ευφάνταστο θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος προκειμένου να ενώσει τους ανθρώπους σε έναν κοινό παρονομαστή (συνήθως το φόβο), οπότε και θα δημιουργηθεί μία Παγκόσμια Κυβέρνηση που σκοπό θα έχει να σώσει την ανθρωπότητα, αλλά ουσιαστικά να την υποδουλώσει.

Διαβάστε επίσης: Η Προφητεία της Βίβλου για Παγκόσμια Κυβέρνηση

Που βασίστηκε η θεωρία συνωμοσίας

Όλα αυτά, σύμφωνα με το mythdetector.ge έχουν βασιστεί στον Serge Monast, έναν Καναδό ερευνητή δημοσιογράφο, ο οποίος ερεύνησε θεωρητικούς συνωμοσίας και δημοσίευσε ένα βιβλίο με το τίτλο “Blue Beam (NASA)“, το 1994.

Στο βιβλίο του, ο Monast περιέγραψε λεπτομερώς τα στάδια της καθιέρωσης της κοινής θρησκείας. Το 1996 πέθανε από καρδιακή προσβολή, αλλά οι οπαδοί του δεν το πίστεψαν. Αντίθετα τους έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Monast δηλητηριάστηκε από ένα «ψυχοτρόπο όπλο». Όμως, στη συνέχεια θα δούμε μια έκπληξη.

Είναι ενδιαφέρον ότι η θεωρία του Blue Beam, που δημοσιεύτηκε από την Monast, είναι πανομοιότυπη με μια προηγούμενη ιδέα του Gene Roddenberry, σεναριογράφου ενός αμερικανικού franchise του Star Trek. Τι σημαίνει αυτό;

Στο σενάριο του Roddenberry, εξωγήινοι προσπαθούν να εισβάλουν στη Γη και αρχικά στέλνουν θρησκευτικούς ηγέτες στη Γη, που δημιουργήθηκαν μέσω τεχνολογικής προσομοίωσης, με στόχο να συντρίψουν την πίστη μεταξύ των ανθρώπων και στη συνέχεια να διαδώσουν τη δική τους θρησκεία.

Η Paramount απέρριψε την ιδέα του Roddenberry για το Star Trek, έτσι συνέταξε μια άλλη ιδέα και ένα από τα εμβληματικά κομμάτια του franchise – το Motion Picture – προβλήθηκε το 1979. Ωστόσο, ο Roddenberry δεν απέρριψε την αρχική έκδοση και το δημοσίευσε ως μυθιστόρημα, αρκετά χρόνια πριν ο Monast εκδώσει το βιβλίο του.

Blue Beam, Κορωνοϊός και καταρρίψεις άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων

Είναι αξιοσημείωτο ότι κατά τη διάρκεια της πανδημίας που προκλήθηκε από την εξάπλωση του κορωνοϊού, αρχές 2020, η θεωρία Blue Beam ήρθε ξανά στο προσκήνιο όπως στο σενάριο που περιγράφει o Serge Monast ότι ο Αντίχριστος χρησιμοποιεί τη μέθοδο των επιδημιών για την εγκαθίδρυση ελέγχου στους ανθρώπους κατά την τρίτη, τελική φάση. Οι συνωμοσιογράφοι πιστεύουν ότι αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου 2023, παρατηρήθηκε ένα ιπτάμενο μπαλόνι πάνω από τις ΗΠΑ, το οποίο και κατέρριψαν ως κατασκοπευτικό. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν αρκετά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα πάνω από την Αλάσκα, Κανάδα, Κίνα… όμως, δεν δόθηκαν στη συνέχεια άλλες πληροφορίες ούτε εικόνες, όπως έγινε στην πρώτη περίπτωση. Όλο αυτό αναζωπύρωσε τη θεωρία για το Blue Beam ως ένα γεγονός που πρόκειται να συμβεί στο πολύ κοντινό μέλλον. Μάλιστα, συνδυάζεται άμεσα με τον Κορωνοϊό ως η επόμενη φάση.

Κλείνοντας

Επίσημα, δεν υπάρχει κάποια τεχνολογία τύπου Blue Beam Project. Αλλά και μόνο ότι η όλη ιδέα αυτής της θεωρίας συνωμοσίας με τις όποιες παραλλαγές της βασίστηκε σε ένα κινηματογραφικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας, λέει πολλά. Σκεφτείτε και το εξής:

Αν υπήρχε αυτή η τεχνολογία για το Σχέδιο Γαλάζια Ακτίνα ήδη από το 1994 – και πόσα χρόνια πιο πριν για να μπορέσει να το πληροφορηθεί και να το περιγράψει ο Serge Monast – γιατί δεν έχει εφαρμοστεί; Έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες. Τι περιμένουν; Δεν ήρθε η κατάλληλη στιγμή; Δεν έχει τελειοποιηθεί; Ή απλά δεν υπάρχει, γιατί είναι μια θεωρία συνωμοσίας που βασίστηκε σε ένα σενάριο για ταινία;

Κλείνοντας, επίσημα το Blue Beam είναι μια ανυπόστατη θεωρία που αναπτύσσει τη συνωμοσία της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους, οι διαδικασίες που περιγράφονται στη θεωρία της Blue Beam αποτελούν τα βήματα που είναι απαραίτητα για την εγκαθίδρυση ενός «Παγκόσμιου Ηγέτη».

Μια ιδέα για το τι θα μπορούσε να εμφανιστεί στον ουρανό ή στη γη με την τεχνολογία Blue Beam, μπορείτε να πάρετε στα αμφιλεγόμενα βιντεάκια που ακολουθούν:

Ο Πράσινος Καβαλάρης της Αποκάλυψης. Αίγυπτος, πλατεία Tahrir, Φεβρουάριος 2011:

Εμφάνιση Εσταυρωμένου, Μάιος 2009:

diadrastika / Image by Stori from depositphotos.com