Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τα ΜΥΣΤΙΚΑ του ΠΑΝΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
Πρόκειται για μία από τις πολλές ανακαλύψεις του ερευνητή Klaus Dona που έχει κάνει σε όλο τον κόσμο.
Αναφερόμαστε στην αποκαλούμενη «Πυραμίδα με το Μάτι» που τα βλέπει όλα (ή Πανόπτη ή Παντεπόπτη Οφθαλμό).
Φυσικά, δεν υπάρχει η δυνατότητα να δούμε και να επεξεργαστούμε το εν λόγω αντικείμενο από κοντά.
Ωστόσο, βασιζόμενοι στις εικόνες που μας δείχνει το βίντεο και στην συνέντευξη που έδωσε ο κύριος Dona στον Bill Ryan, μπορούμε να διατυπώσουμε μερικές αμφιβολίες για κάποια πράγματα αλλά και να διατυπώσουμε προσωπικά συμπεράσματα.
Στην συνέντευξη, λοιπόν, μας μιλάει για ένα πολύ ενδιαφέρον τεχνούργημα που βρέθηκε στο Εκουαδόρ.
Εξηγεί πως το «μάτι» είναι ψηφιδωτό και σχολιάζει πως στην πυραμίδα υπάρχουν δεκατρία σκαλοπάτια, όπως ακριβώς και στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου, η μεγάλη σφραγίδα των ΗΠΑ.
Αυτό που έχει ιδιαίτερα σημαντικό ενδιαφέρον βρίσκεται στο κάτω μέρος της πυραμίδας. Εκεί υπάρχει ένα ακόμα «ψηφιδωτό από μικρά κομμάτια χρυσού που δείχνουν τον αστερισμό του Ωρίωνα, και κάποια άγνωστη γραφή». Και κάπου εδώ αρχίζουν οι αμφιβολίες.
Η άγνωστη γραφή
Σύμφωνα με τον Klaus Dona, «ο καθηγητής Kurt Schildmann, ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος του Γερμανικού Γλωσσολογικού Συλλόγου και γνώριζε τέλεια περισσότερες από 40 γλώσσες κατάφερε να μεταφράσει αυτή τη επιγραφή. Μάλιστα, την ονόμασε προ-Σανσκριτική επειδή», κατά την γνώμη του, «ήταν παλαιότερη από κάθε άλλη γραφή». Η μετάφραση αυτών των τεσσάρων λέξεων που υπάρχουν κάτω από την πυραμίδα είναι «Έρχεται ο Υιός του Δημιουργού».
Η συγκεκριμένη μετάφραση μας έβαλε σε σκέψεις και το ψάξαμε, λίγο βαθύτερα (φυσικά, όσο μας επιτρέπει το video και οι απειροελάχιστες γνώσεις γλωσσολογίας που διαθέτουμε και οι οποίες βασίζονται στην παρατήρηση και μόνο).
«Την ίδια γραφή», τονίζει ο Klaus Dona, «βρήκαν σε πέτρες στην Κολομβία, στο Ιλλινόις (ΗΠΑ), στο Γκλοζέλ της Γαλλίας, στην Μάλτα, στο Τουρκμενιστάν, στην Αυστραλία και στην Νότια Καλαβρία της Ιταλίας. Πάντα πρόκειται για πέτρες και κεραμικά ή τερακότα, με την ίδια γραφή», ξανατονίζει.
Φωτίζοντας με black light, η πυραμίδα γίνεται μπλε, το μάτι λάμπει και μοιάζει σαν αληθινό μάτι, αλλά όχι ανθρώπινο. |
Θα πρέπει, εδώ, να θυμηθούμε, ότι ένας άλλος γλωσσολόγος, ο Γερμανός Nors S. Josephson, εντόπισε πολλά ελληνικά γλωσσολογικά στοιχεία στις Πολυνησιακές γλώσσες καθώς και στον αρχαίο πολιτισμό της Νήσου του Πάσχα.
Οι ψηφίδες χρυσού του Ωρίωνα
Ο κύριος Klaus Dona αφήνει σε μας να συνδέσουμε νοερά τον Ωρίωνα και τις Πυραμίδες, με την συγκεκριμένη πυραμίδα-εύρημα.Άθελα, τώρα, ο υποσυνείδητος συνειρμός του κάθε ανθρώπου θα θεωρήσει το σύμβολο «θεόσταλτο» ή τέλος πάντων ότι έχει κάποια ανώτερη προέλευση και κατ’ επέκταση εμείς οι άνθρωποι είμαστε κατώτεροι από «εκείνους» που έφεραν ή δημιούργησαν τον συμβολισμό, οπότε στην θέα του συμβόλου (και στις επιβολές του που ορίζονται από την Ν.Π.Τ ή/και τους Illuminati που το χρησιμοποιούν) πρέπει να υποτασσόμαστε.
Συμπέρασμα
Ο πραγματικός συμβολισμός του, ίσως να βρίσκεται σε έναν άλλο «πανόπτη οφθαλμό» -μία θεωρία που θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε σε άλλη ανάρτηση.
diadrastika