Tikal - Μάγια ερείπια στο τροπικό δάσος της Γουατεμάλας
Image by Simon Dannhauer from depositphotos

Λέγεται ότι τα περισσότερα μυστικά των Ινδιάνων και ειδικότερα των Μάγιας, είναι “κρυμμένα” σε κοινή θέα. Αλλά, είναι και εκείνα που είναι βαθιά αποσιωπημένα -d-

Στην γλώσσα των ινδιάνων Θεός λέγετε Τεό.

Τεοκαλλι που σημαίνει «το σπίτι του Θεού» είναι το αρχαίο ελληνικό «Θεού καλιάς» που σημαίνει «ο βωμός του Θεού». Η φράση των Μάγιας «Κόνεξ ‘Ομον Πάνεξ», είναι η ίδια με τη φράση «Κόνξ Ομ Πανξ», που έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες στα Ελευσίνια Μυστήρια, των οποίων το μυστηριακό τελετουργικό προέρχεται από την Κρήτη.

Την ίδια Ελληνική φράση χρησιμοποιούν οι Βραχμάνοι στις θρησκευτικές τελετές τους, με την μορφή «Κάνσα Ομ Πάνσα». Η γραφή των Μάγια είναι στην κυριολεξία η αρχαία Κρητική γραφή, Γραμμική Α, που έφθασε εκεί από την μεγαλόνησό μας, Η παρουσία του Ελληνισμού είναι ορατή στους Μάγια. Η ζωγραφική, η γλυπτική, η υφαντουργία, όλα Ελληνικά και συγκεκριμένα μινωικά και Μυκηναϊκά.

Οι μινωίτες κυβέρνησαν τους Μάγια.

Οι Ισπανοί κατακτητές διηγήθηκαν, ότι η μεγάλη αυτοκρατορική οικογένεια του Περού, η οποία είχε όλα τα υψηλά αξιώματα, ομιλούσε μια ιδιαίτερη γλώσσα, ακατανόητη τόσο από το λαό, όσο και από διερμηνείς. Αυτή η γλώσσα ήταν η αρχαία κρητική. Δηλαδή η αρχαία Ελληνική γλώσσα.

Οι Μάγιας αναφέρουν ότι το αρχαίο όνομα των «θεών» τους ήταν ΤΕΛΛΗΝΕΣ, δηλ. Έλληνες. Το ημερολόγιο των Μαγιας μιλά για τεράστιους και επαναληπτικούς κύκλους στο χρόνο. Αυτό οι σημερινοί επιστήμονες λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να αλλαχτεί, επειδή είναι πολύ πιο ακριβές από το δύσχρηστο Δυτικό αντίστοιχο ημερολόγιο, που το έχουν αλλάξει πολλές φορές και δεν είναι ακόμη πολύ ακριβές.

«Αυτή η γνώση, μεταλαμπαδεύτηκε στους Μάγιας από τους Αμπουέλος, τους παππούδες τους , οι οποίοι ήρθαν από τα Άστρα», και συγκεκριμένα από το αστρικό σμήνος των Πλειάδων.

Οι Μάγιας ισχυρίζονται ότι ήρθαν εδώ πριν 400.000.000 έτη.

Στο Εθνικό Μουσείο του Μεξικού, υπάρχει μια αρχαία απεικόνιση της Γης, στην οποία παρουσιάζονται μορφολογικοί χάρτες των Πολικών Περιοχών του πλανήτη μας, όπως αυτές φαίνονται δίχως τη σημερινή κάλυψη από πάγο!

Το 1950 στο Γιουκατάν του Μεξικού βρέθηκε πέτρινη χαρτογράφηση της αθέατης πλευράς της Σελήνης .Μετά την δημοσίευση σε εφημερίδες της εποχής, αποσιωπήθηκαν τα γεγονότα μέχρι σήμερα.

To 1966 οι Σοβιετικοί κατέγραψαν διαστημικά εξωγήινα μηνύματα στο αστεροσκοπείο του Γκόρκιγ, αλλά μόνο 3 χρόνια αργότερα το 1969, η Τατιάνα Προσκουριάκωφ παραδέχτηκε την άμεση σχέση τους με τα ιερογλυφικά των Μάγιας. Τα ιερογλυφικά των Μάγιας είναι τα Κρητικά «ιερογλυφικά» τα οποία χρησιμοποιούντο από τους ιερείς μέχρι και την πρώτη χιλιετία π.Χ.

Στο κέντρο βλέπουμε ένα Γοργόνειο
Στο κέντρο βλέπουμε ένα Γοργόνειο

Η συνεργασία των Ρώσων και Αμερικάνων στην εξερεύνηση της Ανταρκτικής που ήταν και η πρώτη βάση των Μάγιας στον πλανήτη Γη, συνεχίζεται μέχρι τις μέρες μας απαγορεύοντας την πρόσβαση σε ανεξάρτητους ερευνητές και αποκρύπτοντας τα ευρήματα. Ξοδεύουν χρόνο και τεράστια ποσά για την μελέτη των Μάγιας και οι δύο υπερδυνάμεις της διαστημικής εποχής.

Μετά τόν 2ο παγκόσμιο πόλεμο, η μελέτη των Μάγιας έχει αποκτήσει πρωταρχική σημασία στα πανεπιστήμια της Μασσαχουσέτης, Καλιφόρνιας, Οκλαχόμας, Κονέκτικατ και άλλα.

Ομοίως στην Ρωσία, η Ακαδημία Επιστημών της Σιβηρίας κατασκεύασε ένα τεράστιο ηλεκτρονικό υπολογιστή τροφοδοτούμενο συνεχώς με δεδομένα από τα κείμενα των Μάγιας σε συνδυασμό με πάσης φύσεως βιομετρικά, μαθηματικά, αστρονομικά και γεωγραφικά δεδομένα, χωρίς να φανερώσουν ακόμα τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας.

Οι Μαγιας ερχόμενοι από το αστρικό σμήνος των Πλειάδων εγκαταστάθηκαν στο πλανήτη Φαέθωνα που είχαν έρθει πιο νωρίς και ήταν εγκατεστημένοι οι Έλληνες. Στον Φαέθωνα υπήρχε πολύ τιτάνιο το οποίο ήθελαν οι δρακονιανοι. Οι Έλληνες έφυγαν και εγκαταστάθηκαν στην γη άλλα οι Μαγιας παρέμειναν .Οι δρακονιανοι ήθελαν δια της βίας να συμμετέχουν στην εξόρυξη του Τιτάνιου και οι Μαγιας .

Αυτοί αρνήθηκαν και οι δρακονιανοι ανατίναξαν τον Φαέθωνα σε θρύψαλα, ώστε μετά τα σκάφη τους να μπορούν να παίρνουν αυτά τα μικρότερα κομμάτια (αστεροειδείς), και να τα χυτεύουνε κομμάτι – κομμάτι, όπως αυτά περιστρεφόταν γύρω από τον ήλιο στη ζώνη των αστεροειδών. Η σημερινή ζώνη των αστεροειδών (Μεταξύ πλανήτου Άρεως και Διός). είναι τα θρύψαλα του Φαέθωνα.

Αυτό είχε όμως καταστροφικό αποτέλεσμα και στην γη γιατί πολλά από αυτά τα κομμάτια από την καταστροφή του Φαέθωνος έπεσαν και πάνω στη Γη ως «βροχή – καταιγίδα μεγάλων μετεωριτών» προκαλώντας πολλές καταστροφές στην πανίδα και τη χλωρίδα της.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ / Image by Simon Dannhauer from depositphotos.com