Μπορίσκα, το Παιδί Indigo που λέει ότι «Ήρθε» από τον Άρη

Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο σχολιασμού, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Ένα παιδί από τη Ρωσία ονόματι Boriska Kipriyanovich ισχυρίστηκε ότι ήταν Αρειανός και ξαναγεννήθηκε στη Γη στο Volgograd (Βόλγκογκραντ) της Ρωσίας, το 1996, για να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο ζωής, τη νέα του ζωή, ως γήινος άνθρωπος. Το αγόρι εξέφρασε πολλές σκέψεις για τον κόκκινο πλανήτη Άρη και το απέραντο διάστημα. Η λεγόμενη αστρονομική γνώση του παιδιού εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2017 όταν ήταν σε ηλικία 11 ετών.

Διαβάστε επίσης: Παιδιά Indigo και παιδιά του 83. Θεωρίες, Σημάδια και Πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει η αμερικάνικη online εφημερίδα The Sun, πρόκειται για ένα παιδί-ιδιοφυΐα που μπέρδεψε τους καθηγητές με τη νοημοσύνη του ή οποία είναι εκτός αυτού του κόσμου. Σύμφωνα με τη μαμά του, σήκωσε το κεφαλάκι του χωρίς υποστήριξη σε ηλικία μόλις δύο εβδομάδων. Ο γιατρός ισχυρίστηκε επίσης ότι άρχισε να μιλά μόλις λίγους μήνες αργότερα και μπορούσε να διαβάζει, να σχεδιάζει και να ζωγραφίζει όταν ήταν μόλις ενάμιση χρονών. Όταν ξεκίνησε το νηπιαγωγείο, οι δάσκαλοί του εξεπλάγησαν με την απίστευτη γραφή, το γλωσσικό ταλέντο και τη μνήμη του. Ωστόσο, οι ερευνητές περιέγραψαν τον Kipriyanovich ως έναν «εξαιρετικά ντροπαλό νεαρό άνδρα με ευφυΐα άνω του μέσου όρου». Παρόλα αυτά, η εξαιρετική του σοφία σε συνδυασμό με την εκτεταμένη γνώση του για το διάστημα έχουν εκπλήξει τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.

Ο Boriska έχει κάνει μερικούς εξωπραγματικούς ισχυρισμούς – για τα δεδομένα της Γης και της αντίληψης των ανθρώπων – σχετικά με την προηγούμενη ζωή του στον Κόκκινο Πλανήτη και τον σκοπό που «ήρθε» στη Γη. Όπως αναφέρει το Science Times, ισχυρίστηκε ότι η φυλή του εξαφανίστηκε από τον Άρη λόγω ενός πυρηνικού πολέμου που έγινε πριν από χίλια χρόνια (χιλιάδες χρόνια, σύμφωνα με τη Sun). Σύμφωνα με το παιδί, υπάρχουν πολλές ενδείξεις που υποδεικνύουν το ίδιο αποτέλεσμα θα συμβεί στη Γη – και μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα. Για να αποτρέψει την ανθρώπινη εξαφάνιση, ο Kipriyanovich εξήγησε ότι στάλθηκε για να μεταδώσει μια προειδοποίηση για τους πολίτες της Γης. Το κύριο ενδιαφέρον του αγοριού κατά την άφιξή του στη Γη, ήταν να σώσει τη μοίρα της ανθρωπότητας από την ατυχή καταστροφή που συνέβη στους συνανθρώπους του, στον Άρη. Ίσως, αξίζει να σημειώσουμε πως σε μία από τις συνεντεύξεις του δήλωσε ότι στην προηγούμενη ζωή του, ζούσε στον πλανήτη Άρη, αλλά ότι κατάγεται από τον Λεμούριο Πολιτισμό που υπήρχε πριν από 70.000 χρόνια.

Ο Μπόρις, όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά, διηγήθηκε πως θυμάται τα ακριβή γεγονότα από την εποχή εκείνη, τότε που ήταν ακόμα Αρειανός πιλότος. Το αγόρι είπε ότι όλα έγιναν καταστροφικά, από την έναρξη του πυρηνικού πολέμου μεταξύ δύο φατριών του κόκκινου πλανήτη μέχρι το «ταξίδι» του από τον Άρη στη Γη. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν ακόμη μερικοί από το είδος του που επέζησαν της εξαφάνισης και βρίσκονται στη διαδικασία ανακατασκευής της αρχιτεκτονικής του πλανήτη καθώς και κατασκευής νέων ειδών προηγμένων όπλων, όλα για άμυνα.

Ο Μπορίσκα – που αυτοαποκαλείται «Παιδί Indigo» – είπε ακόμα ότι ξαναγεννήθηκε στη Γη μαζί με «άλλους» που επέζησαν ως εκ θαύματος από τη σύγκρουση για να σώσουν την ανθρώπινη φυλή από την ίδια μοίρα. Επίσης ότι πολλοί Αρειανοί είναι αθάνατοι και σταματούν να γερνούν στα 35 τους. Είναι πολύ ψηλοί, τεχνολογικά προηγμένοι και ικανοί για διαστρικά ταξίδια.

Ανάμεσα σε άλλα είπε πολύ χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι εκείνη την εποχή, όταν ήμουν 14 ή 15 ετών. Οι Αρειανοί έκαναν πολέμους όλη την ώρα, έτσι συχνά έπρεπε να συμμετέχω σε αεροπορικές επιδρομές με έναν φίλο μου. Θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο και στο διάστημα πετώντας με στρογγυλά διαστημόπλοια, αλλά θα παρατηρούσαμε τη ζωή στη Γη σε τριγωνικά αεροσκάφη. Τα διαστημόπλοια του Άρη είναι πολύ περίπλοκα». Και δεν είναι μόνο αυτά.

Έχει μάλιστα ισχυριστεί ότι οι αλλαγές στη μοίρα της ανθρωπότητας θα ξεκινήσουν μόλις ανοίξει η Μεγάλη Σφίγγα στην Αίγυπτο μέσω του μηχανισμού πίσω από τα αυτιά της. Το μυστικό για όλη την ανθρώπινη ζωή μπορεί να «ξεκλειδωθεί» από το εσωτερικό της Μεγάλης Σφίγγας της Αιγύπτου – και ο Μπορίσκα προφανώς το «γνωρίζει», αφού πέταξε εκεί κατά την προηγούμενη ζωή του. «Η ανθρώπινη ζωή θα αλλάξει όταν ανοίξει η Σφίγγα, έχει έναν μηχανισμό ανοίγματος κάπου πίσω από το αυτί· δεν θυμάμαι ακριβώς», είπε πολύ χαρακτηριστικά.

Διαβάστε σχετικά: Στο Αυτί της Σφίγγας Βρίσκεται ο Μηχανισμός για να Ανοίξει

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μπορείτε να τα πιστέψετε όλα αυτά, να τα δεχτείτε ως πιθανότητες, έστω; Αν και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι μετενσαρκώθηκαν ή ξαναγεννήθηκαν από ένα διαφορετικό κοσμικό είδος, δεν υπάρχουν αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την αυθεντικότητα των ιστοριών τους. Αν υπήρχε βελόνα «σκεπτικιστικής μέτρησης» σίγουρα θα έδειχνε «Δύσκολο να το πιστέψεις» χωρίς την παραμικρή ένδειξη ή κάποιο στοιχείο. Άραγε, υπάρχουν πιθανότητες να ισχύουν οι περιγραφές και οι ισχυρισμοί του Μπορίσκα;

diadrastika