Βίντεο με δύο UFOs που δημιουργούν αγρογλυφικά. Αληθινό ή ψεύτικο;

Διασκευασμένο απόσπασμα από το βιβλίο:
«Αντέχεις την Αλήθεια; το Χρονικό της Αιχμαλωσίας»
της Αγγελικής Αναγνώστου
Κεφ. «Ο Μύθος των Εξωγήινων»―Αγρογλυφικά

Τα αγρογλυφικά είναι ανθρώπινες ή εξωγήινες κατασκευές; Ο προβληματισμός είναι μια καλή αφετηρία για έρευνα… Τα αγρογλυφικά είναι ένας ακόμη γρίφος για πολλούς. Αιώνες τώρα ο άνθρωπος μιμείται τους θεούς του. Πώς θα μπορούσε τώρα να καινοτομήσει;

Γι’ αυτό τα αγρογλυφικά που εμφανίζονται σ’ όλο τον κόσμο, ανήκουν σε δύο ομάδες δημιουργών.

Άλλα κατασκευάζονται από ανθρώπους και άλλα προκαλούνται από ʺεξωγήινεςʺ μπάλες φωτός.

Η διαφορά εντοπίζεται στην χημική εικόνα των φυτών και του εδάφους των γνήσιων αγρογλυφικών, δηλαδή αυτών που δημιουργήθηκαν από τις μπάλες φωτός. Αυτή η διαφορετική χημική εικόνα, δεν συναντάται στα αγρογλυφικά που κατασκευάστηκαν από ανθρώπους!

Διαβάστε επίσης: Αγρογλυφικά Αναστατώνουν με Μήνυμα στα Ελληνικά

Ας απαριθμήσουμε τις διαφορές που εμφανίζονται στα αγρογλυφικά, όταν αυτά δημιουργούνται από τις μπάλες φωτός

Στη διάρκεια της νύχτας κυρίως μεταξύ 2-4 π.μ. έχουν κινηματογραφηθεί μπάλες φωτός, από μέγεθος αυγού μέχρι μπάλας ποδοσφαίρου, όπου αιωρούνται πάνω από κάποιο χωράφι σπαρμένο κυρίως με δημητριακά και μέσα σε λίγα λεπτά δημιουργούν ένα τεράστιο πολύπλοκο γεωμετρικό σχήμα.

Bright balls forming crop circles on the field

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σ’ αυτή την περίπτωση, τα σπαρτά λυγίζουν στον 1ο και στον 2ο κόμβο των μίσχων τους, αλλά δεν σπάνε.

Η επιστημονική ερευνητική ομάδα του βιοφυσικού William C. Levengood, πάνω από δέκα χρόνια διεξάγει έρευνες σχετικά με τις επιπτώσεις που δημιουργούνται στα φυτά από αυτές τις ʺφωτεινέςʺ επεμβάσεις.

Σημαντικές διαφορές στη χημική δομή, παρουσιάζουν μόνο τα σπαρτά των αγρογλυφικών που έχουν λυγίσει από την επέμβαση των φωτεινών σφαιρών, με εμφανή την πλευρική και κατά μήκος επιμήκυνση (το πρήξιμο) των κόμβων (μάτια), στους μίσχους των φυτών.

Δείτε πως δύο UFOs Δημιουργούν Αγρογλυφικά ! ! ! (video)

Ο Ολλανδός Eltjo Η. Haselhoff σε άρθρο του διευκρινίζει τις επιπτώσεις που δημιουργούνται στα φυτά των αγρογλυφικών (Crop Circle) όταν αυτά δημιουργούνται από τις φωτεινές σφαίρες:

«Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να προσομοιωθεί με την τοποθέτηση υγιών ατόμων, μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων.

Η θερμότητα που προκαλείται από τα μικροκύματα στα υγρά που βρίσκονται στο εσωτερικό των κόμβων του φυτού, είναι ακριβώς αντίστοιχη με τον υδράργυρο μέσα σε ένα θερμόμετρο.

… Αυτό οδήγησε στο συμπέρασμα ότι η επιμήκυνση του κόμβου του φυτού μπορεί να προκληθεί με τη συμμετοχή της θερμότητας που παράγεται ενδεχομένως από την ακτινοβολία μικροκυμάτων.

Στην πραγματικότητα, τα ίχνη θερμότητας έχουν βρεθεί αμέτρητες φορές στους «κύκλους των καλλιεργειών» (= Crop Circle = αγρογλυφικών) σε όλο τον κόσμο, όπως τα αφυδατωμένα φυτά, τα καμένα σημάδια στη γη, και το λιωμένο χιόνι».

Δείτε πως δύο UFOs Δημιουργούν Αγρογλυφικά ! ! ! (video)

Η ομάδα του William C. Levengood καταλήγει ότι τα φυτά που μαραίνονται κατά τον σχηματισμό ενός γνήσιου αγρογλυφικού, αφυδατώνονται από μέσα προς τα έξω, με την εφαρμογή μιας ενέργειας όμοιας με αυτής των μικροκυμάτων.

Τα φυτά έχουν βρεθεί αφυδατωμένα κάτω από την κεφαλή των σπόρων, με την χλωροφύλλη να απουσιάζει.

Η υπερβολική αύξηση της θερμοκρασίας που αναπτύσσεται στο φυτό εξαιτίας των φωτεινών σφαιρών που τη δημιουργούν, φέρνει σαν αποτέλεσμα τα υγρά των φυτών να συγκεντρώνονται στα «μάτια» (στους κόμβους), να σκάνε (να εκρήγνυνται) και να δημιουργούν εκεί τρύπες.

Δείτε πως δύο UFOs Δημιουργούν Αγρογλυφικά ! ! ! (video)

Παραμόρφωση των φυτών : Αυτές οι τρύπες στα πραγματικά αγρογλυφικά είναι παρούσες, συνήθως στον 2ο και 3ο κόμβο (μάτι) κάτω από την κεφαλή των σπόρων».

Επίσης, όταν το γνήσιο αγρογλυφικό δημιουργηθεί πριν την ανθοφορία, ενώ το κύριο σώμα του φυτού αναπτύσσεται κανονικά, η ανάπτυξη των σπόρων του, παύει.

Δείτε πως δύο UFOs Δημιουργούν Αγρογλυφικά ! ! ! (video)

Εκτός όμως από τη διαφοροποίηση στην το χημική εικόνα του φυτού, υπάρχουν διαφοροποιήσεις και στην δομή του εδάφους μέσα στο σχήμα των αγρογλυφικών.

Μετρήσεις στο έδαφος, το δείχνουν έντονα μαγνητισμένο

Στα εδάφη αγρογλυφικών συχνά απαντώνται ίχνη λιωμένου μαγνητικού υλικού προσκολλημένου σε κόκκους του εδάφους, καθώς και σφαιρικά μαγνητικά σωματίδια, διαμέτρου 10-40 μικρών. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι αυτές οι σφαίρες είναι καθαρός σίδηρος. Το γεγονός ότι αυτές είναι μαγνητισμένες, δηλώνει ότι σχηματίστηκαν πράγματι σε ένα μαγνητικό πεδίο.

Δείτε πως δύο UFOs Δημιουργούν Αγρογλυφικά ! ! ! (video)

Επειδή στοιχεία του εδάφους έχουν υποστεί τήξη, ο βαθμός κρυστάλλωσής τους βρίσκεται επίσης αυξημένος. Τα αποτελέσματα της μελέτης στα δείγματα εδάφους των πραγματικών αγρογλυφικών δείχνουν μεγάλα ποσοστά κρυστάλλων μαρμαρυγίας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: (μετάφραση αποσπάσματος)

«Η όξυνση της κορυφής (αιχμής) μαρμαρυγίας 001 [μείωση της τιμής του δείκτη Kübler (ΚΙ), ενδεικτική της ανάπτυξης των κρυστάλλων ιλλίτη-μαρμαρυγίας], παρατηρήθηκε στα εδαφολογκά δείγματα αγρογλυφικών κύκλων, συγκρινόμενα με την ομάδα ελέγχου τους (δηλαδή, συγκρινόμενα με άλλα σημεία του εδάφους όπου δεν υπήρχε αγρογλυφικό).

… Η αύξηση του ΚΙ της κορυφής (αιχμής) μαρμαρυγίας 001 δεν μπορεί να αποδοθεί στη μηχανική αλλαγή της κλίσης των φυτών του αγρογλυφικού κύκλου, (τα φυτά που δημιουργούν το σχήμα στο αγρογλυφικό παρουσιάζουν κλίση 90ο) δεδομένου ότι −ελλείψει οποιουδήποτε στοιχείου ύπαρξης γεωλογικής πίεσης– για την παραγωγή τέτοιας αύξησης σε ανάπτυξη κρυστάλλων, θα χρειάζονταν θερμοκρασίες 600-800° C τουλάχιστον και για αρκετές ώρες έκθεσης σ’ αυτήν τη θερμοκρασία.

Επειδή οι θερμοκρασίες που απαιτούνται (τουλάχιστον 600-800° C σε διάστημα πολλών ωρών) για να προκαλέσουν την ανάπτυξη κρυστάλλων μαρμαρυγίας θα αποτέφρωναν κάθε φυτικό υλικό που θα υπήρχε στην περιοχή, όπως επίσης θα προκαλούσαν και άλλα μετρήσιμα εδαφολογικά αποτελέσματα, και επειδή δεν ξέρουμε καμία ενέργεια που να μπορεί να επηρεάσει επιλεκτικά κάποια εδάφη σε ένα βαθμό, και τα φυτά που βρίσκονται στην ίδια θέση σε κάποιο άλλο βαθμό (όπως τεκμηριώνεται εδώ), υποθέτουμε ότι εδώ μπορεί να παρατηρούμε μία νέα ―ακόμη ανεξερεύνητη― πηγή ενέργειας σε δράση.

Φαίνεται όντως ότι εδώ εμπλέκεται θερμότητα, αλλά χρειάζεται περισσότερη έρευνα για να καθοριστεί η ακριβής φύση της».

Εδώ, μας έρχεται στη σκέψη μια άλλη μορφή ύλης, η οποία δημιουργείται κάτω από τέτοιου είδους συνθήκες, κυρίως με την παρουσία του μαγνητικού πεδίου:

Η τέταρτη κατάσταση της ύλης, που είναι το πλάσμα.

Το πλάσμα σχηματίζεται όταν ένα υλικό στοιχείο γίνει τόσο υπέρθερμο, ώστε να αποχωριστούν τα άτομα από τα ηλεκτρόνιά του (ιονισμός) και να παραχθεί ένα νέφος από ιόντα και ηλεκτρόνια. Σ΄ αυτή την κατάσταση διατηρούνται οι ιδιότητες του στοιχείου, αλλά σε άλλη μορφή.

«Τόσο στη Φυσική όσο και στη Χημεία, πλάσμα ονομάζουμε, την κατάσταση της ύλης όπου, τα ηλεκτρικά φορτισμένα ατομικά σωματίδια (ιόντα και ηλεκτρόνια), βρίσκονται σε ελεύθερη μορφή και όχι σε μοριακούς δεσμούς.

Το πλάσμα ανήκει στην κατάταξη των αερίων αλλά διαφέρει από ένα μη- ιονισμένο αέριο.

Σχηματίζεται όταν ένα αέριο γίνει πολύ θερμό με αποτέλεσμα ηλεκτρόνια να δραπετεύσουν από το άτομό τους και να γίνουν ελεύθερα (ελεύθερα ηλεκτρόνια).

…Το πλάσμα, θεωρείται ως ‘η τέταρτη κατάσταση της ύλης’

Το πλάσμα συμπεριφέρεται διαφορετικά από ένα αέριο, ―όταν για παράδειγμα εφαρμόζονται σε αυτό ηλεκτρομαγνητικά πεδία― εξαιτίας των ηλεκτρικά φορτισμένων σωματιδίων που το απαρτίζουν.» ΠΛΑΣΜΑ (ΦΥΣΙΚΗ)

Ο Αναστάσιος Αναστασιάδης: στην εργασία του «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ» αναλύει:

Πλάσμα: Η τέταρτη κατάσταση της ύλης (σελ. 17)

Η ύλη σε ‘κανονικές συνθήκες ’ εμφανίζεται σε 3 διαφορετικές καταστάσεις:
Στερεό, Υγρό και Αέριο.

Αυξάνοντας σταδιακά τη θερμοκρασία (=τη μέση κινητική ενέργεια των μορίων) παρατηρούμε διαδοχικά αλλαγή φάσης από το στερεό, στο υγρό, στο αέριο … και τέλος στο πλάσμα.

Πώς δημιουργείται το Πλάσμα: (σελ. 11)

Καθώς θερμαίνεται ένα υλικό μεταβαίνει από τα στάδια του στερεού, υγρού και αερίου. Από μια θερμοκρασία και επάνω τα άτομα στο αέριο αρχίζουν να ιονίζονται. Καθώς αυξάνει η θερμοκρασία, το ποσοστό ιονισμού στο αέριο αυξάνεται.

Μέθοδοι παραγωγής πλάσματος (σελ. 27)

1) Με εφαρμογή ηλεκτρικών πεδίων/ηλεκτρικές εκκενώσεις.

2) Με ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

3) Με βομβαρδισμό από ουδέτερα σωματίδια.

Όπως παρατηρούμε, η παρουσία ηλεκτρομαγνητικού περιβάλλοντος, είναι χαρακτηριστική: (α) και στα αγρογλυφικά που δημιουργούνται από τις φωτεινές σφαίρες, αλλά και (β) στην δημιουργία πλάσματος.

Ας συνοψίσουμε:

Φωτεινές εξωδιαστασιακές σφαίρες αιωρούνται πάνω από σπαρτά.

Τότε, στην εντοπισμένη περιοχή αναπτύσσονται ―με μορφή μικροκυμάτων ή κάποιας άλλης άγνωστης τεχνολογίας/ενέργειας― πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Οι χυμοί που βρίσκονται στο μίσχο των φυτών, συγκεντρώνονται στους κόμβους (μάτια) και εξαιτίας της πολύ υψηλής θερμοκρασίας εξατμίζονται, δημιουργώντας εκεί τρύπες διαφυγής.

Τα φυτά λυγίζουν, σχηματίζοντας παραπλανητικά, τις εντυπωσιακές συνθέσεις των αγρογλυφικών.

Αποτέλεσμα της αύξησης της θερμοκρασίας που αναπτύσσεται προκειμένου οι υγροί χυμοί των φυτών να μεταστοιχειωθούν σε αεριώδες πλάσμα, ―‘μεταφέροντας’ μ’ αυτόν τον τρόπο τα στοιχεία τους― είναι η κρυστάλλωση των συστατικών του εδάφους και η δημιουργία μαγνητικού πεδίου στο συγκεκριμένο σημείο.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν:

Μπορεί η πρόκληση υπερβολικά υψηλής θερμοκρασίας στην περίπτωση των αγρογλυφικών τα οποία δημιουργούνται από τις φωτεινές σφαίρες, να γίνεται για την παραγωγή πλάσματος????

… Δηλαδή την περισυλλογή των συστατικών των φυτών, σε άλλη μορφή!!!

… Είναι αυτό ένα είδος «κιβωτού» για κάποιους ???

Υπάρχει πιθανότητα αυτός ο τρόπος συλλογής των ‘στοιχείων’ των φυτών, να είναι μια αντίστοιχη διαδικασία, με τις αφαιμάξεις των οικόσιτων ζώων για την συλλογή ζωικών στοιχείων ???

Και αν ναι, τότε γιατί γίνεται αυτό??

Λοιπόν ΝΑΙ! Αυτό συμβαίνει για κάποιον ΑΛΛΟ, πολύ συγκεκριμένο σκοπό, και τα φαντασμαγορικά σχήματα των αγρογλυφικών γίνονται για «ξεκάρφωμα», για «στάχτη στα μάτια μας» …

Δυστυχώς αυτός «ο σκοπός» είναι αδύνατον να διατυπωθεί με δυο λέξεις σ’ ένα άρθρο, χωρίς να σοκάρει και να δημιουργήσει μύρια άλλα ερωτήματα, τα οποία δεν θα μπορούσαν να απαντηθούν όλα τεκμηριωμένα εδώ, εν τάχει.

Αυτά περιγράφονται και αναλύονται διεξοδικά μέσα στο βιβλίο: «Αντέχεις την Αλήθεια; το Χρονικό της Αιχμαλωσίας»

Ο προβληματισμός όμως είναι μια καλή αφετηρία για έρευνα…

antexeistinalitheia και ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ