Image by Anton Matyukha from depositphotos

Ελαφρύς Χρυσός. Δουλεύουμε για τους Ανουνάκι;
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο χρυσός είναι ένας από τους σημαντικότερους πόρους που η κοινωνία μας γνωρίζει. Αξιοποιείται και επεξεργάζεται με πολλούς τρόπους. Όμως, πέρα από τα κοσμήματα και άλλες συγγενείς χρήσεις, πέρα από την εμπορική του αξία, είναι ιδιαίτερα πολύτιμος στην τεχνολογία. Ενδιαφέρον γι’ αυτό το μέταλλο δεν υπάρχει μόνο από τους ανθρώπους, αλλά και από ευφυείς πολιτισμούς σε μακρινούς πλανήτες…

Ιδιότητες και εφαρμογές του χρυσού

Ο χρυσός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ηλεκτρικά εξαρτήματα και σχεδόν σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την ηλεκτρική ενέργεια. O χρυσός είναι πραγματικά ένας από τους κορυφαίους αγωγούς. Η πλαστικότητά του μπορεί να τον μετατρέψει σε καλώδια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολύ μικρές μορφές όπως τα νανοσωματίδια -γεγονός που τον κάνουν μία απίστευτη τεχνολογική πηγή για κάθε είδους ευφυούς μορφής ζωής. Μπορεί ακόμα και να αξιοποιηθεί ως ένα “μέσο” για ταξίδια στον χώρο…

Ο χρυσός μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πηγή ενέργειας μέσω των ιδιοτήτων που ονομάζονται “θερμοηλεκτρικά αποτελέσματα”, όπου μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: απόκτηση καθαρής και αποδοτικής ενέργειας.

Γνωρίζατε ότι ο χρυσός αντανακλά το υπέρυθρο φως; Υπέρυθρο είναι ένα φως που δεν το βλέπουμε, αλλά στην πραγματικότητα, αλληλεπιδρά με αυτό υπό τη μορφή θερμότητας. Η ακτινοβολία αλληλεπιδρά με τα μόριά μας και αυτό τα κάνει να δονούνται πιο γρήγορα, γεγονός που το αισθανόμαστε ως θερμότητα. Ο χρυσός, επίσης, είναι μία καλή ασπίδα θερμότητας, επειδή εν μέρη, είναι αρκετά εύπλαστος. Καθώς είναι εύκολος στην επεξεργασία, μπορεί να γίνει απίστευτα λεπτός, οπότε αποκτάει ιδιότητες για την ανάκλαση και την προστασία από τη θερμότητα -ενώ πρακτικά είναι το μόνο μέταλλο που έχει αποδειχθεί ότι αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου. Μπορούμε να πούμε ότι ο χρυσός είναι άφθαρτος.

Ανουνάκι και χρυσός

Αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποιούν τον χρυσό όχι μόνο σε αγάλματα, αλλά ακόμα σε κτίρια και κατασκευές. Πάντα στους αιώνες, ο χρυσός είχε μία ξεχωριστή θέση στις κοινωνίες αυτές.

Σύμφωνα με την μετάφραση των 14 Πινακίδων του Ένκι, από τον Ζαχαρία Σίτσιν, οι Ανουνάκι από τον πλανήτη Νιμπίρου με περίπου 3.600 χρόνια ελλειπτικής τροχιάς, ήρθαν στην Γη σε αναζήτηση χρυσού για να επισκευάσουν την ατμόσφαιρα του πλανήτη τους, επειδή τα δικά τους ορυκτά -και ειδικά ο χρυσός- είχαν εξαντληθεί. Για να καταφέρουν την εξόρυξη ακόμα γρηγορότερα, οι Ανουνάκι “έπλασαν” τον πρώτο γενετικά τροποποιημένο άνθρωπο και δημιούργησαν έτσι ένα εργατικό δυναμικό.

Συγκρίνοντας την Εβραϊκή Βίβλο με την ιστορία των Ανουνάκι, όπως την αποδίδει ο Σίτσιν, συναντούμε πολλές ομοιότητες και ελάχιστες παραλλαγές. Αν υποστηρίξουμε πως υπάρχει μία κοινή προέλευση, τότε, η Εύα γεννήθηκε από το πλευρό ενός Ανουνάκι, και ο Κάιν και ο Άβελ ως “απόγονοι” των Ανουνάκι, ήταν οι πρώτοι γενετικά τροποποιημένοι “γήινοι” σκλάβοι, πριν από περίπου 450.000 χρόνια…

Εξορύξεις χρυσού πριν εκατό χιλιάδες χρόνια…

Ορισμένες αφρικανικές κουλτούρες, σύμφωνα με την παράδοσή τους, λένε ότι εξωγήινα όντα επισκέπτονται τη Γη για δεκάδες χιλιάδες χρόνια τώρα. Για παράδειγμα, οι μύθοι των Ζουλού μιλούν για μια εποχή που “οι επισκέπτες από τα αστέρια” ήρθαν για να εξορύξουν χρυσό, ανάμεσα σε άλλους φυσικούς πόρους. Σε αυτά τα ορυχεία εργάστηκαν σκλάβοι που δημιουργήθηκαν από τον «πρώτο άνθρωπο». Αυτό που φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και κάνει την ιστορία των Ζουλού αληθοφανή, είναι το γεγονός ότι κάποια αρχαία ορυχεία στη Νότια Αφρική εκτιμούνται να έχουν ηλικία εκατό χιλιάδων χρόνων ή, ενδεχομένως, ακόμη περισσότερο.

Ποιοί ήταν αυτοί που έκαναν τις εξορύξεις; Μεγάλο και αναπάντητο ερωτηματικό αφού η επίσημη αρχαιολογία μαζί και οι συναφείς επιστήμες αποφεύγουν να εξετάσουν και να δώσουν απαντήσεις -έστω και κατ’ εκτίμηση.

Ας έρθουμε και λίγο στο σήμερα

Πρόσφατα, επιστήμονες έφτιαξαν το ελαφρύτερο μέταλλο στον κόσμο -αποτελείται από 99,99% αέρα, γεγονός που σαφώς μπορεί να έχει πρακτικές εφαρμογές στον τομέα της αεροναυπηγικής.

Επίσης πρόσφατα, οι επιστήμονες ανακοινώνουν πως κατασκεύασαν τον ελαφρύτερο χρυσό που υπάρχει στον κόσμο. Αποτελείται από 98% αέρα, είναι δε τόσο ελαφρύς που επιπλέει πάνω στο αφρόγαλα ενός καπουτσίνο! ! !

Ένα τεράστιο τεχνολογικό επίτευγμα, σίγουρα. Με τεράστιας σημασίας πρακτικές εφαρμογές, όπως προαναφέραμε.

Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω είναι δύσκολο να μην αναρωτηθούμε…

Θεωρίες που βασίζονται σε πολλές ενδείξεις, λένε πως πλησιάζει ο καιρός της επιστροφής των Ανουνάκι.

Με δεδομένα τα παραπάνω, όλα φαντάζουν ύποπτα…

Να επισκεύασαν, άραγε οι Ανουνάκι την ατμόσφαιρά του πλανήτη τους, ή έχουν ακόμα ανάγκη από ελαφρύ χρυσό που πρέπει να τοποθετήσουν στην κατεστραμμένη τους ατμόσφαιρα;…

Λέτε να είναι παραμύθια όλα αυτά; Ίσως. Αλλά αναρωτηθείτε:

Πως ήξεραν οι αρχαίοι Σουμέριοι πως η τοποθέτηση χρυσού στην ατμόσφαιρα μπορεί να λειτουργήσει σαν ασπίδα θερμότητας;

Δείτε και: Ανουνάκι, ο μονοατομικός χρυσός, η κιβωτός της διαθήκης και η μακροζωία

diadrastika / Image by Anton Matyukha from depositphotos.com