κυκλική πύλη star gate
Image by Natalia80 from depositphotos

Star Gate: Η κωδική ονομασία σε Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης όπου κάποιος μπορεί να περιγράψει μια περιοχή χιλιόμετρα μακριά από εκεί που βρίσκεται, σύμφωνα με ισχυρισμούς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το «Star Gate» είναι ένα Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης (DIA – Defense Intelligence Agency) στο οποίο εμπλέκονται χρήσεις φαινομένων που πολλοί στο συστημικό κόσμο εξακολουθούν να θεωρούν ως ανύπαρκτα. Μέσω αυτού του προγράμματος, μπορούν να αποκτήσουν πληροφορίες που τα συμβατικά μέσα αδυνατούν.

Το «Star Gate» είναι η κωδική ονομασία μίας μονάδας του αμερικανικού στρατού που ιδρύθηκε το 1978 στο Fort Meade, της Maryland.

Μεγάλο μέρος του υλικού και των ερευνών του προγράμματος εξακολουθούν να παραμένουν απόρρητα. Στο πρόγραμμα «Star Gate» συμπεριλαμβάνονται θέματα όπως η συνείδηση, τα παραφυσικά φαινόμενα, η έκτη αίσθηση (ESP), η απομακρυσμένη προβολή και πολλά άλλα που εξακολουθούν να παραμένουν κρυφά.

Το πρόγραμμα αποχαρακτηρίστηκε το Σεπτέμβριο του 1995, ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν πειστικές αποδείξεις ότι εξακολουθεί να υφίσταται από την CIA και ότι δεν «έφτασαν» στον κόσμο όλα όσα έπρεπε να μάθει.

Το πρόγραμμα ήταν τόσο μυστικοπαθές που δεν χρειαζόταν καν να υποβάλουν έκθεση στο συνέδριο, απαλλάσσονταν. Τι λόγους είχαν να το κλείσουν; Ή μήπως εξακολουθεί να λειτουργεί υπό άκρα μυστικότητα;

Ένας άλλος σημαντικός λόγος που ορισμένοι θεωρούν ω απόδειξη ότι το πρόγραμμα «τρέχει» ακόμα, είναι η μαρτυρία του Ingo Swann.

Ο Ingo Swann ήταν ο βασικός συμμετέχων του «Star Gate» σε πολλαπλές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν από CIA, NSA, το Υπουργείο Άμυνας, παράλληλα με ερευνητές του Πανεπιστημίου Stanford, με θέμα «Remote Viewing»

Το Remote Viewing (απομακρυσμένη προβολή) είναι η ικανότητα ενός ατόμου να μπορεί να περιγράψει μια απομακρυσμένη γεωγραφική θέση ακόμη και μέχρι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική θέση την οποία βρίσκεται.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κατά τη διάρκεια των πειραμάτων, ο Ingo ήταν σε θέση να δει και να περιγράψει με επιτυχία τα δαχτυλίδια γύρω από τον Δία πολύ πριν ο Pioneer 10 της NASA φτάσει εκεί, γεγονός που είναι τεκμηριωμένο και καταγεγραμμένο στην σχετική βιβλιογραφία.

Επίσης, υπάρχει ο ισχυρισμός ότι ο Ingo «είδε» και την πίσω πλευρά του φεγγαριού, αλλά χωρίς να αποκαλύπτεται το περιεχόμενο αυτών των «θεάσεων»…

Είναι τόσο λίγες οι πληροφορίες και τόσο ελάχιστα όσα έχουν αποχαρακτηριστεί που από μόνα τους δημιουργούν απορίες, αφού σχεδόν πάντα στο κατάλληλο σημείο η «συνέχεια κόβεται», όπως συμβαίνει στο τέλος κάθε επεισοδίου τηλεοπτικής σειράς σε συνέχειες.

Κατά συνέπεια οι υποθέσεις,οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας μπορούν να οργιάζουν ως εκεί που δεν μπορείτε να φανταστείτε:

Τι υπήρχε στην πίσω πλευρά της Σελήνης; Ποια άλλα μέρη είδαν; Κατασκόπευαν άλλες χώρες; Διάβαζαν τις σκέψεις αρχηγών κρατών; Μπορούσαν να «ταξιδέψουν» και σε άλλους πλανήτες ή άστρα;. Μπορούσε το πρόγραμμα να επικοινωνήσει με εξωγήινους; Κι αν ναι, τι είπαν;

Και ο κατάλογος των ερωτήσεων είναι ατελείωτος…

Remote Viewing, Stargate Project And CIA Mind Control, MK Ultra And LSD

diadrastika / Image by Natalia80 from depositphotos.com