Γερ. Καλογεράκη: Η Ανδρομέδια “Δορυφορική Κυβέρνηση”

Στις αρχές της δεκαετίας του ’70, επί προεδρίας Richard Nixon, συστήθηκε με προεδρική απόφαση μια “Άκρως Απόρρητη Μεικτή Επιτροπή Γήινων και Εξωγήινων” με την ονομασία “Δορυφορική Κυβέρνηση” (Satelite Goverment) ή “Αόρατη Κυβέρνηση” (Invisible Goverment).

Η “Δορυφορική Κυβέρνηση” συγκροτείται από γήινους και εξωγήινους και διαμένει σε εξωγήινο δορυφορικό σταθμό σε απόσταση 150.000 χλμ γύρω από τη Γη. Ο αριθμός των γήινων αντιπροσώπων είναι 450 άτομα και των εξωγήινων 150.

Οι εξωγήινοι σήμερα ανήκουν στις δυνάμεις της 8ης Αποστολής του Διός, οι οποίες αντικατέστησαν τις αντίστοιχες της 7ης Αποστολής.

Οι σκοποί της “Δορυφορικής Κυβέρνησης” είναι οι εξής:

– Η αποτροπή της σύγκρουσης γήινων δυνάμεων με εξωγήινες αποστολές.

– Η ματαίωση κάθε προσπάθειας της Cabal να κυριαρχήσει στον πλανήτη.

– Η προστασία του πλανήτη από επιθέσεις εχθρικών εξωγήινων δυνάμεων και η απαγόρευση εισβολής εξωγήινων αστρικών αποστολών, εχθρικών προς την ανθρωπότητα.

– Η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα συνδέσουν την Γη με τις αστρικές κοινωνίες και να προωθήσουν την γνώση σε όλα τα επίπεδα στους ανθρώπους.

– Η ενεργοποίηση του μηχανισμού σωτηρίας των δυνάμεων της Αυτοκρατορίας για την διάσωση τμήματος του πληθυσμού του πλανήτη σε περίπτωση κοσμικής καταστροφής.

– Η μελέτη και επίλυση διαφόρων κοσμικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πλανήτης από την ρύπανση, καθώς και του ελέγχου των γεννήσεων και του υπερπληθυσμού.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Η αναστροφή και θεραπεία όλων των οικολογικών προβλημάτων που μαστίζουν τον πλανήτη.

– Η υπόδειξη στους γήινους επιστήμονες των μεθόδων εκείνων που θα συμβάλουν στην άνετη διαβίωση, στην πρόοδο και στο καλό των ανθρώπων.

– Η αλλαγή της παράλογης συμπεριφοράς των ανθρώπων στις μεταξύ τους σχέσεις για την αποφυγή αιματηρών συγκρούσεων και στην επικράτηση της παγκόσμιας ειρήνης.

– Η καταπολέμηση του άκρατου υλισμού των ανθρώπων και επιστροφή στην πνευματικότητα και στη Φιλοσοφία, ώστε να επανασυνδεθεί η Γη με την Γαλαξιακή Ομοσπονδία.΄

Μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου (1947 – 1989), προστέθηκαν στην “Δορυφορική Κυβέρνηση” Ρωσική και Κινεζική αντιπροσωπεία με ίσο αριθμό αντιπροσώπων με αυτών των ΗΠΑ και με τους ίδιους όρους συμφωνίας. Στο διάστημα αυτό που διανύουμε η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά σε βάρος των Αμερικανών μετά το κτύπημα των Διδύμων Πύργων στις 11/09/2001. Το κτύπημα ήταν έργο των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, προκειμένου να τσακίσουν τον Αραβικό κόσμο με το πρόσχημα της τρομοκρατίας και να αρπάξουν τις πλουτοπαραγωγικές του πηγές.

Οι εξωγήινοι, όντας αντίθετοι με τους καταχθόνιους σκοπούς των σκοτεινών δυνάμεων που ελέγχουν τις ΗΠΑ, διέκοψαν κάθε μορφή χορήγησης εξωγήινης τεχνολογίας, την οποίαν χορηγούσαν αφειδώς για το καλό του κόσμου! Λόγω δε της εγκληματικής συμπεριφοράς των παρανοϊκών Αμερικανών στρατηγών και της Cabal, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι αποχώρησαν και δημιουργήθηκε μια δεύτερη “Δορυφορική Κυβέρνηση” με την Ρωσία και την Κίνα, στην οποία το 2010 προστέθηκαν η Ινδία, η Βραζιλία και η Ν. Αφρική.

Αποτέλεσμα της νέας αυτής συνεργασίας γήινων και εξωγήινων, ήταν η εμφάνιση της οικονομικής ένωσης των BRICS, στην οποία η Ρωσία κατέχει την προεδρία και αποτελεί το αντίπαλο δέος του ΔΝΤ, των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Η ένωση των BRICS αντιπροσωπεύει περίπου 4 δις ανθρώπων και το 55% του πληθυσμού της Γης. Το Αμερικανικό εξωτερικό χρέος προς τα κράτη – μέλη της ένωσης αυτής, ανέρχεται στα 4 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ”

Για την μετακίνηση του προσωπικού από τη Γη στην διαστημική εξέδρα που εδρεύει η “Δορυφορική Κυβέρνηση” και αντίστροφα, υπάρχει πρόγραμμα κινήσεως σε μηνιαία βάση, με το διαστημικό σκάφος της Διεθνούς Συνεργασίας “Ναυτίλος”, το οποίο λειτουργεί με καύσιμα μεθανίου και ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς και αναπτύσσει ταχύτητα 40 Mach, δηλ. 50.000 χλμ ανά ώρα. Τα τελευταία 25 χρόνια είναι επανδρωμένο με στρατιωτικούς αστροναύτες των ΗΠΑ, Ρωσίας και Κίνας. Η ταχύτητα του σκάφους όταν πετάει είναι τόσο μεγάλη, που όλοι οι χειρισμοί του γίνονται από τους υπολογιστές που διαθέτει.

Οι 150 εξωγήινοι προέρχονται από τα αστρικά συστήματα της Ανδρομέδας και της “Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων” της Λύρας. Ο “Ανώτατος Διοικητής της Αποστολής” (Supreme Commander Forces Mission) ανήκει στις δυνάμεις της 8ης Αποστολής του Διός και έχει την ευθύνη της λειτουργίας της “Δορυφορικής Κυβέρνησης”. Κατάγεται από τον γαλαξία της Ανδρομέδας (Μ-31) και εκτελεί καθήκοντα συνδέσμου μεταξύ των Ολυμπίων που βρίσκονται γύρω και μέσα στον Ήλιο και των γήινων αντιπροσώπων της”Δορυφορικής Κυβέρνησης”. Σ’ αυτόν υπάγονται οι δύο διοικητές των γήινων και εξωγήινων δυνάμεων..

Γ. Καλογεράκη “Αναζητώντας τους 30.000 Αθάνατους του Διός”  

Πηγή: Nicos Kastanias και ellaniapili / Image by GeorgeB2 from Pixabay