Αρχαίο «μοντέλο αεροπλάνου» πετάει κανονικά, σε αντίγραφο μεγαλύτερης κλίμακας

Υπάρχουν αντικείμενα που έχουν διασωθεί από τους μεγάλους αμερικανικούς πολιτισμούς (Μάγια, Τολτέκοι, Ίνκα κ.λ.π) τα οποία απεικονίζουν κάτι που σήμερα θα το λέγαμε αεροπλάνο. Τα χαρακτηριστικά αυτών των αντικειμένων δείχνουν ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο επίπεδο της κατασκευής και της αεροδυναμικής.

Τα αντικείμενα εκτιμάται ότι είναι τουλάχιστον 1.500 ετών, περίπου 2 ίντσες και φτιαγμένα από χρυσό. Το φοβερό στην όλη υπόθεση είναι ότι κατασκεύασαν ένα από τα αντικείμενα αυτά σε μεγαλύτερη κλίμακα, του πρόσθεσαν κι έναν κινητήρα και το αντικείμενο πετούσε κανονικά!

-d- Αν και δεν αναφέρεται, προσέξτε την λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά. Βρίσκεται στα φτερά και ειδικότερα στους έλικες ή σπείρες, πάνω στον θάλαμο του πιλότου. Ένα ελληνικό σύμβολο που συναντάμε παντού, κυρίως, σε ιωνικά κιονόκρανα. Η αυθεντική αρχαία μινιατούρα βρίσκεται στο Museo del Oro” στην Bogota.

Αρχαίο μοντέλο αεροπλάνου, με ελληνικά στοιχεία πετάει κανονικά! (History channel)

Μπορείτε να δείτε την πτήση τους στα videos που ακολουθούν, όμως, επειδή διαθέτουν περιεχόμενο από τον κάτοχο A+E Networks, το έχει αποκλείσει σε ορισμένες χώρες για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Ας ελπίσουμε ότι εκεί όπου βρίσκεστε μπορείτε να τα δείτε. -d-

Ancient Aircraft

RC-model of Golden Flyer

amfipolinews και periergaa

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.