Γιατί Άρχοντες και Ερπετοειδή μισούν τους Έλληνες
Image by Jim Cooper from Pixabay

Γιατί Άρχοντες και Ερπετοειδή μισούν τους Έλληνες

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι οι Σκοτεινοί Άρχοντες και τα Ερπετοειδή, απλά παραμυθάκια για μικρά παιδιά; Κάτι τέτοιο πιστευόταν, παλιά. Όμως, τον Δεκέμβριο του 1945, μία ανακάλυψη στην Αίγυπτο τα ανέτρεψε όλα. Ειδικότερα μετά το 1947, όσοι γνώριζαν το μυστικό, πάγωσαν. Όταν, το 1945, ο Γάλλος λόγιος Jean Doresse εντόπισε στην Αίγυπτο σπάνια Γνωστικά κείμενα, γνωστά ως Χειρόγραφα Ναγκ Χαμαντί, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το περιεχόμενο που γράφτηκε πριν από σχεδόν 1600 χρόνια ή και περισσότερο, θα μπορούσε να διασταυρωθεί μόλις δύο χρόνια αργότερα, στην περίπτωση του πασίγνωστου περιστατικού Rosswell – αν και επίσημα έχει καταρριφθεί η ύπαρξή του και η σχέση με εξωγήινα όντα και ιπτάμενους δίσκους.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Το υλικό του Nag Hammadi, που αν και είναι γραμμένο στα κοπτικά πιθανότατα αποτελεί μεταφράσεις από αρχαιότερα ελληνικά κείμενα, περιέχει αναφορές από εμπειρίες μυημένων οραματιστών. Συμπεριλαμβάνονται συναντήσεις από πρώτο χέρι με ανόργανα όντα που ονομάζονται Άρχοντες (Archons). Σύμφωνα με την Γνωστική Διδασκαλία, οι οντότητες αυτές προέκυψαν στο αρχικό στάδιο του σχηματισμού του ηλιακού συστήματος, πολύ πριν σχηματιστεί η Γη. Οι Άρχοντες ζουν και κατοικούν στο ηλιακό σύστημα, στο “διάστημα του εξωγήινου βασιλείου”, χωρίς αυτό να τους εμποδίζει να εισβάλλουν στη Γη.

Διαβάστε επίσης: Ο λόγος που δολοφόνησαν τους Γνωστικούς Μάντεις

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η Γνωστική αντίληψη συμφωνεί πολύ στενά με την άποψη του Jacques Vallee, ο οποίος υποστηρίζει ότι εξωγήινοι και cyborgs πιθανότατα ανήκουν στο τοπικό πλανητικό σύστημα. Ο Vallee, επιπλέον, στο βιβλίο του “Αγγελιοφόροι της Απάτης” προτείνει ότι το “αίνιγμα” των UFO δεν είναι παρά ένα “σύστημα πνευματικού ελέγχου», ένα φαινόμενο που «συμπεριφέρεται σαν μια διαδικασία προετοιμασίας» για κάτι…

Οι Γνωστικοί έγραψαν ότι οι Άρχοντες μπορούν να επηρεάσουν το μυαλό μας με υποσυνείδητες τεχνικές. Κύρια τακτική τους είναι να προκαλούν ψυχικά σφάλματα (να στέλνουν “πνευματικούς ιούς”, δηλαδή κάτι σαν να “φυτεύουν” ψευδείς ιδεολογίες, κυρίως θρησκευτικά δόγματα) και η προσομοίωση. Οι Άρχοντες είναι αρπακτικά, σε αντίθεση με ένα ευρύ φάσμα μη ανθρώπινων όντων και όντων από άλλες διαστάσεις -που είναι επίσης γνωστά στους Γνωστικούς-, όντα που όμως είναι καλοπροαίρετα ή ουδέτερα προς την ανθρωπότητα.

Περιγραφές για την φυσιογνωμία των Αρχόντων θα βρείτε σε πολλούς Γνωστικούς κώδικες. Δύο τύποι προσδιορίζονται με αρκετή σαφήνεια: α) το νεογνό ή εμβρυϊκός τύπος, και β) ο δρακονιακός  ή ερπετεοειδής τύπος. Προφανώς, αυτές οι περιγραφές ταιριάζουν με αυτό που στις μέρες μας ονομάζουμε Greys (Γκρίζοι) και Reptilians (Ερπετοειδή) – αν και η ύπαρξή τους δεν έχει αποδειχτεί.

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ψάχνοντας το υλικό των Γνωστικών, είναι αρκετά σοκαριστικό να ανακαλύπτει κανείς ότι οι αρχαίοι μάντεις εντόπιζαν και διερευνούσαν το πρόβλημα των ξένων εισβολέων κατά τη διάρκεια του πρώτου αιώνα, αλλά και σίγουρα πολύ πριν… Αυτό που εκπλήσσει σχετικά με την Γνωστική θεωρία της Αρχόντων δεν είναι το κοσμολογικό υπόβαθρο (που εξηγεί την προέλευση αυτών των οντοτήτων και την εμπλοκή τους με την ανθρωπότητα). Είναι η ιδιαιτερότητα της πληροφορίας του πως λειτουργούν και του τι θέλουν οι Άρχοντες από εμάς. Οι Γνωστικοί δίδασκαν ότι αυτές οι οντότητες μας ζηλεύουν και τρέφονται με το φόβο μας. Πάνω απ ‘όλα, προσπαθούν να μας κρατήσουν μακριά από τη διεκδίκηση του εξελισσόμενου “εσωτερικού φωτός”, το φωτεινό δώρο της θείας νοημοσύνης μέσα μας.

Διαβάστε επίσης: Άρχοντες: Αυτοί που Δημιούργησαν τον Κόσμο

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι όσοι άνθρωποι ή λαοί έχουν εκ γενετής ή καταγωγής ή ακόμα και καταβολής στοιχεία “φωτός” μέσα τους, τότε αυτομάτως είναι και ο Νο 1 εχθρός των Αρχόντων. Πόσο μάλλον όταν εμείς, σαν Έλληνες, ζούμε σε έναν τόπο που ονομάζεται Ελ-λας που τα δύο συνθετικά ερμηνεύονται ως Φως-Λάας = Λαός του Φωτός – μία πρόταση αρκετά διαδεδομένη αλλά που δεν θα την βρούμε σε επίσημα ερμηνευτικά λεξικά ή άλλου είδους. Όμως, αν δεχτούμε αυτή την υπόθεση τότε είναι γίνεται φανερός και ο λόγος θα μπορούσαν να είναι εναντίον μας.

ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΡΙΞ

Κανείς, δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι οι γνωστικές διδασκαλίες σχετικά με τους Άρχοντες, ή ό,τι απέμειναν από αυτές, έχουν όλες τις απαντήσεις σχετικά με τα ΑΤΙΑ και τους εξωγήινους. Αλλά, ένα πράγμα είναι σαφές: παρουσιάζουν μια συνεκτική και ολοκληρωμένη ανάλυση των εξωγήινων εισβολέων, καθώς και ειδικές πρακτικές για να αντισταθούμε. Τα συγκεκριμένα κείμενα είναι πολύ πιο πλήρη και εξελιγμένα από οποιαδήποτε άλλη υπόθεση ή θεωρία που έχει τεθεί υπό συζήτηση, ως σήμερα. Όμως πάντα σε θεωρητικό ή/και φιλοσοφικό επίπεδο.

Τα Γνωστικά κείμενα χρησιμοποιούν μυθολογική γλώσσα για να περιγράψουν πράγματα που θεωρούνται ως τα «πραγματικά γεγονότα της προϊστορίας» καθώς και τις μακροπρόθεσμες εξελίξεις στην ανθρώπινη ψυχή. Σύμφωνα με τους αρχαίους μάντεις, οι Άρχοντες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο γενετικό μας γίγνεσθαι, αλλά μπορούν να προσποιηθούν μία ψευτο-παρέμβαση. Λαμβάνοντας υπόψη τη σύγχυση της ανθρωπότητας στη σύγχρονη εποχή, μια φαλκιδευμένη παρέμβαση θα φαινόταν τόσο καλή όσο και η πραγματική. Αυτό χαρακτηρίζει την τακτική Αρχόντων: να μας οδηγούν να φανταστούμε αλλά και να πιστεύουμε πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Δηλαδή να δεχτούμε μία προσομοίωση, μία εικονική πραγματικότητα, ένα matrix, ως αληθινά.

Ιστορία Φαντασίας: Άρχοντες: Οι μυστικοί εξουσιαστές της ανθρώπινης φυλής

Με αυτό τον τρόπο της εξαπάτησης, μας λένε οι Γνωστικοί, μπορούν οι Άρχοντες, και κατ’ επέκταση τα Ερπετοειδή και οι Γκρίζοι να καταφέρουν και να αποκλίνουν το ανθρώπινο είδος από την αληθινή και σωστή πορεία της εξέλιξης που προβλέπεται. Οι Γνωστικοί δίνουν μία μοναδική έμφαση στην Θεά Σοφία. Οι αρχαίοι μάντεις δίδαξαν ότι μέσα από μια ειδική σύνδεση με την Θεά – ή με την θηλυκή ενέργεια η οποία φαίνεται πως διεκδικεί την επιστροφή της – το είδος μας μπορεί να ξεπεράσει τους Άρχοντες και να εξασφαλίσει ένα ανθρώπινο μέλλον για το ίδιο και τον πλανήτη Γη.

diadrastika / Image by Jim Cooper from Pixabay