Καλλιτεχνική φανταστική απεικόνιση όπου διακρίνουμε τα ερπετοειδή
Καλλιτεχνική απεικόνιση από Stefan Keller στο Pixabay

Πως να Διακρίνουμε τα Ερπετοειδή που Κυκλοφορούν Ανάμεσά μας
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχει τρόπος να διακρίνουμε τα ερπετοειδή που κυκλοφορούν ανάμεσά μας; Όλη αυτή η θεωρία των ερπετοειδών που κατατρέχουν τους ανθρώπους εδώ και αιώνες, ελέγχουν το μυαλό πολιτικών, ντύνονται με ανθρώπινα σώματα σα να φορούν κοστούμια, που ήρθαν στη Γη και ανέλαβαν σιγά-σιγά τις κυβερνήσεις μας με μοναδικό σκοπό να υποδουλώσουν την ανθρώπινη φυλή κλπ, φαίνεται να ξεκινάει από τον David Icke.

Στο βιβλίο του με τίτλο «Το Μεγαλύτερο Μυστικό» είναι ιδιαίτερα πειστικός σε αυτά που περιγράφει.

Όμως, ένας άνθρωπος που θέλει να πιστέψει σε μια τέτοια θεωρία αλλά ταυτόχρονα θέλει να την ψάξει, ενδεχομένως θα διαπιστώσει πως η όλη ιδέα μοιάζει να βασίζεται σε προγενέστερες θεοσοφικές ιδέες αλλά κυρίως σε βιβλία φαντασίας, αλλά και ποίησης όπου εκεί περιγράφονται καταστάσεις σαν κι αυτές με τις θεωρίες του Icke – με τη διαφορά ότι ο τελευταίος τις παρουσιάζει ως πραγματικότητες

Διαβάστε σχετικά: Βάσεις Ερπετοειδών Μέσα στη Γη. Πως ξεκίνησαν όλα.

Τα πράγματα από ένα άλλο πρίσμα

«Άρα, δηλαδή», θα αναρωτιέστε, «δεν υπάρχουν ερπετοειδή;»

Επίσης: «Οπότε, ούτε υπάρχει και τρόπος να διακρίνουμε τα ερπετοειδή που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αφού αυτά δεν υπάρχουν. Κατά συνέπεια τσάμπα κάθομαι και διαβάζω το άρθρο».

Όχι. Η απάντηση είναι «Όχι», αν δούμε τα πράγματα από ένα άλλο πρίσμα, με ένα άλλο μάτι, αφού πρώτα θα προσπαθήσω να εξηγήσω γιατί υπάρχουν τόσοι άνθρωποι, εκατομμύρια, που πιστεύουν στην ύπαρξη των ερπετοειδών, ως κακόβουλα όντα που θέλουν να βλάψουν την ανθρωπότητα.

Ακραία γνωστική ασυμφωνία

Ο λόγος θα μπορούσε να πηγάζει από ακραία γνωστική ασυμφωνία, δηλαδή, όπως διάβασα σε ένα σχετικό άρθρο του Πανεπιστημίου Οχάιο:

«αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν ότι τα ανθρώπινα όντα είναι από τη φύση τους καλά και δίκαια, αλλά με όλους τους πολέμους και την καταστροφή και το κακό στον κόσμο προκαλείται γνωστική ασυμφωνία επειδή δείχνει ότι οι άνθρωποι δεν είναι πραγματικά καλοί.

Αλλά Αντί να αποδεχτούν αυτό το γεγονός, (το μεταφέρουν, το προβάλουν και τελικά) κατηγορούν κάποια άλλα είδη, (όντα υπαρκτά ή ανύπαρκτα, με το σκεπτικό ότι) εμείς οι άνθρωποι δεν θα κάναμε κάτι τέτοιο, πρέπει (λοιπόν) να είναι τα κακά ερπετά που μας ελέγχουν και μας κάνουν να κάνουμε τέτοια κακά πράγματα».

Με απλούστερα λόγια, Ακραία Γνωστική Ασυμφωνία σημαίνει να πείθουμε τον εαυτό μας με ακραία ψέματα.

Υπό το πρίσμα που προτείνει το πανεπιστήμιο

Ας, δούμε, λοιπόν, ας διακρίνουμε τα ερπετοειδή υπό το πρίσμα που προτείνει το πανεπιστήμιο σε συνδυασμό με εκείνο των συμβόλων και των αρχετύπων που φτάνουν ως εμάς, μέσα από τα βάθη των αιώνων.

Με βάση αυτό το σκεπτικό, κάθε είδους ερπετοειδές που απεικονίζεται καλλιτεχνικά σε γλυπτά, ζωγραφιές, βραχογραφίες και αλλού, αποπνέει τον αέρα του «αντιπάλου», του αρχέγονου εχθρού που η πάλη μαζί του αποτελεί την υπέρτατη δοκιμασία

Διαβάστε σχετικά: Η Αδελφότητα των Ερπετοειδών

Ένα «ερπετοειδές» κρύβεται σε μια τοξική συμπεριφορά

Σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις ένα «ερπετοειδές» θα μπορούσε να κρύβεται σε μια τοξική συμπεριφορά κάποιου συνανθρώπου μας, ακόμα και μέσα σε εμάς τους ίδιους, οπότε κατά ένα τρόπο το «ερπετοειδές» γίνεται συνώνυμο με τις λέξεις ‘μοβόρος, φίδι, κτήνος, τομάρι, δαίμονας, σατανάς, τοξικός άνθρωπος.

Ο σκοπός μας, λοιπόν, είναι να το διακρίνουμε, να εστιάσουμε σε αυτό και να το δαμάσουμε, να το νικήσουμε. Αν το ερπετοειδές – η τοξικότητα – κρύβεται μέσα μας, θα πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να παλέψουμε με αυτόν τον «δαίμονα».

Αν κρύβεται σε συνανθρώπους μας που συναναστρεφόμαστε άμεσα, τότε θα πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να μην μας παραπλανήσουν και να μην μας πατήσουν κάτω με τη χειριστική συμπεριφορά τους.

Οι τοξικές συμπεριφορές, σε μεγάλο ποσοστό, ανήκουν σε ανθρώπους που δεν αναγνωρίζουν ότι έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς, οπότε δεν έχουν και όρια, ούτε ξέρουν και, κυρίως, δεν τους ενδιαφέρει να την σταματήσουν. Πως θα αναγνωρίσουμε αυτά τα ανθρώπινα ερπετοειδή;

Πως να διακρίνουμε τα ερπετοειδή

Ένας βασικός τρόπος για να διακρίνουμε τα ερπετοειδή-τοξικούς ανθρώπους, είναι ότι σας πληγώνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα.

Κατά κανόνα είναι χειριστικοί και επικριτικοί. θεωρούν τους εαυτούς τους καλούς και όλους τους άλλους κακούς, οπότε προβάλλουν τα δικά τους αρνητικά στοιχεία σε κάποιον άλλον, δηλαδή, αυτό για το οποίο τον κατηγορούν είναι αυτό που έχουν μέσα τους και θέλουν να το βγάλουν προς τα έξω.

Είναι επίσης θρασύτατοι, δραματοποιούν τα πράγματα ή επιλέγουν να φαίνονται ως θύματα.

Κάνουν αρνητικές σκέψεις και έχουν αρνητική ενέργεια. Είναι επιθετικοί, δημιουργούν καβγάδες, το παίζουν ή είναι νταήδες, κάνουν μπούλινγκ ή, σε ακραίες περιπτώσεις, πολέμους.

Προχωρούν σε εκβιασμούς, εξαναγκασμούς, είναι χυδαίοι ή κάνουν χυδαίες πράξεις.

Κάποιοι φέρονται ευγενικά, αλλά στην πραγματικότητα προσποιούνται. Δεν σέβονται, αδιαφορούν για πολλά πράγματα εκτός από την δική τους καλοπέραση και προβολή, καθώς και πάρα πολλά άλλα.

Προσοχή, όμως, όλοι αυτοί είναι άνθρωποι. Δεν είναι πραγματικά ερπετά με μορφή ανθρώπου, ούτε κακοί εξωγήινοι. Είναι άνθρωποι.

Διαβάστε επίσης: Τρόποι να εντοπίσουμε τους χειριστικούς ανθρώπους που επηρεάζουν τη ζωή μας

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay