συχνότητες
Image by sliper84 from depositphotos

Από τη γέννηση ακόμη του “Τοξότη” το 2008 κεντρικό θέμα μας υπήρξαν οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες και ειδικά οι τεχνητές συχνότητες που επιρρεάζουν με το χειρότερο τρόπο την ίδια την υγεία μας, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο….

(Για όσους θα ήθελαν να ανατρέξουν στα κείμενα εκείνα συστήνω για αρχή την ακόλουθη σειρά…

  1. Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία
  2. Η Εποχή των συχνοτήτων 1 …
  3. Η Εποχή των συχνοτήτων 2 – Φούρνοι μικροκυμάτων
  4. Η Εποχή των συχνοτήτων 3 – TEDDYBEAR signal και TAOS HUM…
  5. Η Εποχή των Συχνοτήτων 4 – Ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες & επιρροή συνειδήσεων…
  6. Η Εποχή των Συχνοτήτων 5 – Καταστροφικές συχνότητες – ΗAARP…
  7. Η Εποχή των Συχνοτήτων 6 – ΣΕΙΣΜΟΙ -ΤΣΟΥΝΑΜΙ *** … )

Παράλληλα, κι ενώ γεννήθηκε ένα μεγάλο κύμα ανθώπων που διψούν για πνευματική γνώση και αφύπνηση ή εναλλακτική θεώρηση των πραγμάτων και ειδικά της υγείας μας, μιλήσαμε συχνά για τη σημασία των δονήσεων της ίδιας της αύρας-του ατομικού ηλεκτρομαγνητικού μας συστήματος… το οποίο για να είναι σε υγεία και αρμονία, έχει ανάγκη να είναι συνδεμένο με το φυσικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της Γης και τη συχνότητα της, τη συχνότητα Σούμαν, που επί χιλιάδες χρόνια κυμαινόταν σταθερά στα 7,83Hz.

(Στο σημείο αυτό ενδιαφέρον έχει να μελετήσει κανείς τα άρθρα

Αν μελετήσουμε τα παραπάνω κατανοούμε πως η “πρόοδος” και η “τεχνολογία” δεν είναι απλά ενδείξεις πολιτισμού της δυτικής κοινωνίας, μα ίσως το βαρόμετρο μιας σύγχρονης τάσης, που στο βωμό του χρήματος θυσιάζει την ίδια την ανθρώπινη ζωή και υγεία, μαζί με τη ζωή και την αρμονία όλων των γήινων συστημάτων.

Μάλιστα πολλές από τις “πνευματικές δηλώσεις” που αναφέρονται στη μετάλλαξη της ζωής και του DNA μας, θεωρώ πως θα έπρεπε να μας βρίσκουν τουλάχιστον “ψιλιασμένους” δεδομένου πως δεν αποκλείεται να πρόκειται για τοποθετήσεις που θέλουν να κουκουλώσουν την επικινδυνότητα των εκάστοτε τεχνολογικών συχνοτήτων ντύνοντας την με μεταφυσικές βιτρίνες… εις γνώση ή εν αγνοία των ανθρώπων που έκαναν τις σχετικές δηλώσεις…

Μάλιστα στο ακόλουθο ντοκυμαντέρ γίνεται εκτενής εξήγηση του πως η συχνότητες της κινητής τηλεφωνίας οδηγούν σε καρκίνο και πως αντιδρά ο οργανισμός του καθενός από εμάς στην ιδιαίτερα έντονη αυτή αλλαγή που βιώνει ο πλανήτης μας στο διάστημα των τελευταίων 25-50 χρόνων.

Όταν η ΝΑΣΑ δηλώνει πως ακόμη και οι ραδιοσυχνότητες έχουν δημιουργήσει ένα είδος “φούσκας” γύρω από τον πλανήτη μας… δεν χρειάζεται πολύ για να σκεφτούμε και πως κάθε άλλη τεχνιτή συχνότητα προφανώς συσσωρρεύεται αθροιστικά και επιδρά αρνητικά πάνω σε όλα τα έμβια συστήματα…
Σε ανάλογο άρθο του AllNews διαβάζουμε:
Αυτή η λεπτή ισορροπία ΖΩΗΣ έχει χρειαστεί δισεκατομμύρια χρόνια για να τελειοποιηθεί. Η ανθρωπότητα βυθίζεται πλέον σε έναν ωκεανό τεχνητών συχνοτήτων. Είναι παντού γύρω μας, γεμίζοντας τον αέρα και πνίγοντας του φυσικού συντονισμού της γης.
Με γυμνό μάτι ο πλανήτης φαίνεται να είναι ίδιος. Αλλά σε κυτταρικό επίπεδο είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει υποστεί η ζωή στη γη, τις επιπτώσεις της οποίας μόλις τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε και να αισθανόμαστε.
Το ντοκυμαντέρ μιλάει και αναλύει όλες τις επιπτώσεις τις κινητής τηλεφωνίας και των wifi, χωρίς να προσθέτει, βέβαια κι εκείνες των έξυπνων μετρητών, αλλά κύρια των οπλικών συστημάτων τύπου HAARP που είναι και το βαρύ πυροβολικό.

Καταγράφει μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν υποφέρει από καρκίνο και την ηλεκτρομαγνητική δυσανεξία – Η νέα επιδημία -ασθένεια που έχει ήδη να γίνεται αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα.

Κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι επιπτώσεις της η/μ μόλυνσης δεν είναι βλαβερές σε κάθε περίπτωση.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Οι ‘επίσημες’ καθησυχαστικές μελέτες από το MTHR: Mobile Telecommunications and Health Research Programme και οι χλιαρές οδηγίες του ICNIRP μαζί με την ελλειπή πληροφόρηση και καθοδήγηση, ειδικά των νέων, αφήνουν την αλόγιστη χρήση των κινητών σε βάρος του κόσμου, ειδικά του ‘ανεπτυγμένου’.
Όμως οδηγίες κινητών στα ‘ψιλά γράμματα’ προειδοποιούν για τον καρκίνο και μάλιστα συμβουλεύουν και σε ποια απόσταση πρέπει κανείς να κρατάει το κινητό του προκειμένου να μην έχει πρόβλημα. Πόσοι τα ξέρουν όλα αυτά; Σε πόσους αναφέρονται όταν αγοράζουν στο παιδί τους κινητό;
Το νέφος ακτινοβολίας ολόγυρα μας καταστρέφει την ζωτικής σημασίας ορμόνη την μελατονίνη που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτή μας προστατεύει από τον καρκίνο και είναι πηγή ζωής.Κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι ‘καλές’ συχνότητες είναι αυτές που βοηθούν στην πνευματικής μας εξέλιξη, αφού δεν είναι τίποτα λιγότερο από το ίδιο το Θείο. Άρα οποιαδήποτε ανακοπή της αρμονικής μας σύνδεσης με αυτές μας μπλοκάρει όχι μόνο ψυχικά, αλλά και πνευματικά. Το έχουμε ξαναπεί εδώ άλλωστε, η παγκόσμια επιδημία αυτοκτονιών εκεί οφείλεται και το χειρότερο είναι ότι το ξέρουν. Και δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό. Η κρίση, μια ερωτική απογοήτευση κλπ είναι απλά οι αφορμές.

Γνωρίζουμε ότι ο διαλογισμός βοηθάει πολύ στην αντιμετώπιση αυτής της η/μ επίθεσης που δεχόμαστε, τις περισσότερες φορές χωρίς να το επιθυμούμε, αφού τα πάντα είναι ελεύθερα παντού. Μπορεί να διαλέξεις το ενσύρματο wifi στο σπίτι, αλλά το ελεύθερο είναι πλέον της ‘μόδας’, παντού!

Αλλά η καλύτερη ‘προστασία’ είναι η ενημέρωση και η συνειδητοποίηση και η αποφασιστικότητα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για να το σταματήσουμε. Είμαστε όντα συχνοτήτων και δονήσεων κι αυτές τώρα που μας περιβάλλουν είναι άγνωστες προς τη φύση μας. Οι εταιρείες έχουν τα δικά τους συμφέροντα -τα οποία διαπλέκονται με κυβερνήσεις και οργανισμούς μέσω των λόμπις- κι αν πρόκειται να γίνει κάποια αλλαγή θα πρέπει να γίνει μόνο από μας και για μας!

“κάτι πρέπει να κάνουμε για να το σταματήσουμε.”… αυτό είναι βέβαιο, διότι οι εταιρίες και τα συμφέροντα έχουν υποθηκεύσει -με πλήρη αδιαφορία και ασυνειδησία! – το Δώρο της Ζωής και της Υγείας της παρούσας αλλά και όλων των μελλοντικών γενεών… ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως ο αγώνας τούτος είναι δύσκολος και άνισος, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά βασικές τάσεις των ανθρώπων… όπως
α) ότι όταν έχει βάλει στη ζωή του ήδη μια ευκολία… δύσκολα παραιτείται αυτής, ακόμη κι αν μάθει πως είναι βλαβερή (βλέπε π.χ. κινητά τηλέφωνα, φούρνους μικροκυμάτων κ.α.) Έτσι, τα εμπορικά συμφέροντα, ακόμη και όταν γνωρίζουν τις βλαβερές για την υγεία επιπτώσεις,  φροντίζουν να αποσιωπούν ή να εμφανίζουν ως ακίνδυνες τις επιπτώσεις ερευνών που μιλούν για αυτές μέχρι το “εμπόρευμα” να κερδίσει την αγορά. (Χαρακτηριστική για την περίπτωση είναι η μοίρα της έρευνας που αφορούσε του φούρνους μικροκυμάτων… που κρατήθηκε μακριά από το κοινό… μεχρί να μπουν οι φούρνοι μικροκυμάτων σχεδόν σε κάθε σπίτι…)
β) νιώθει την ανάγκη να ομοιάζει με την “αγέλη” – την πλειοψηφία της κοινωνίας στην οποία ανήκει…
Οπότε ο κάθε ένας μας, αλλά και όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε τις αλλαγές πρώτα για εμάς… ατομικά.. πριν αρχίσουν να ευαισθητοποιούνται οι πολλοί…  και στο μεταξύ οφείλουμε να προστατευόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο, όχι μόνον με διαλογισμό, αλλά και με συχνή, καθημερινή επαφή με τη φύση… Eνημερώνοντας παράλληλα όσο μπορούμε και τους γύρω μας ώστε να μπορούν να δουν π.χ. πως το “δώρο” του ελεύθερου wi-fi σε δήμους και σχολεία ή δημόσιους χώρους… είναι στην πραγματικότητα μια κάνη όπλου που απειλεί την υγεία μας…

Καλή μας δύναμη~

η τοξότισσα

vickytoxotis
μέσω thesecretrealtruth / Image by sliper84 from https://depositphotos.com/gr/