ανασκαφή αρχαιολόγων με φόντο τον κόκκινο βράχο της Αυστραλίας
Image by AI generator from Canva

Ευρήματα σε Αυστραλία και Αίγυπτο που Ξαφνιάζουν

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μεγάλο μέρος της άγνωστης προϊστορίας του ανθρώπου και των πολιτισμών, «κρύβεται» σε αρκετά ευρήματα που εκτίθενται σε βιτρίνες και ράφια μουσείων, αλλά κανείς ειδικός δεν τολμάει να μας πει ευθέως τι φανερώνουν..

Μια πρώιμη θεωρία σχετικά με την ηπειρωτική εξερεύνηση από τον Homo Sapiens, πρότεινε ότι οι Αβοριγίνες δεν μετανάστευσαν στην Αυστραλία, αλλά ότι η ανθρωπότητα μπορεί να προέρχεται από την Αυστραλιανή περιοχή και ότι εξελίχθηκαν από εκεί οι επόμενες ανθρώπινες ομάδες. Αυτή η θεωρία προτάθηκε από τον Dr. Hermann Klaatsch το 1906, ο οποίος ήταν βέβαιος ότι οι Aboriginals ήταν οι νόμιμοι πρόγονοι όλων των ευρωπαϊκών και ινδικών φυλών.

Διαβάστε επίσης: Έφτασαν οι Αρχαίοι Έλληνες στην Αυστραλία; Τι Αποκαλύπτει Νόμισμα 2.200 ετών

Από τότε, έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας αιώνας και κάποιες θεωρίες, συνοδεία ευρημάτων, έχουν αλλάξει, σε σημείο που προτείνεται η κοιτίδα του ανθρώπου να εντοπίζεται στον ευρύτερο ελληνικό χώρο! ! !

Είναι σχετικά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο να υποψιαστούμε την ζωή των ανθρώπων πριν και μετά τον κατακλυσμό. Ωστόσο μοιάζει δυσκολότερο να υποπτευτούμε την τεχνολογία που χρησιμοποίησαν για να κόψουν με ακρίβεια τεράστιους και ιδιαίτερα σκληρούς βράχους, να τους μεταφέρουν, να τους ανυψώσουν και να χτίσουν κυκλώπεια τείχη ή πυραμίδες.

Όμως τι μπορεί να έχει συμβεί όταν παραδοσιακά εργαλεία των Αβορίγινων της Αυστραλίας έχουν βρεθεί στην Αίγυπτο και εκτίθενται σε Μουσεία της; Ήταν άραγε η αγαπημένη απασχόληση του Τουταγχαμών; Και πως βρέθηκε στα χέρια του;

Πώς γίνεται, τεχνικές μουμιοποίησης να υπάρχουν και στην Αυστραλία;

Παντού, θα μου πείτε έχουν βρεθεί μουμιοποιημένα σώματα… Κι όμως… Οι διαδικασίες στην Αυστραλία είναι τόσο παρόμοιες με τις Αιγύπτου, που ο Sir Raphael Cilento, εξετάζοντας ένα μουμιοποιημένο παιδί Αβορίγινου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι τομές και η μέθοδος της βαλσαμώματος ήταν ακριβώς οι ίδιες με αυτές που χρησιμοποιήθηκαν στην Αίγυπτο μεταξύ της 21ης ​​και της 23ης Δυναστείας!

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τι μπορεί να δικαιολογήσει την ύπαρξη αιγυπτιακών ιερογλυφικών στην Αυστραλία; Αν και ο βανδαλισμός από την σύγχρονη κοινωνία μας, επάνω τους, είναι μεγάλος, η αυθεντικότητα των αρχικών είναι αναμφισβήτητη.

Τα ιερογλυφικά περιέχουν επίσης μοναδικά και παράξενα σύμβολα τα οποία παραπέμπουν άμεσα σε UFO… με κάθισμα και θέση που βρίσκεται μπροστά σε πίνακα ελέγχου… Είναι μια φιγούρα που θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τον Φαραώ Ακενατόν ή… κάτι πολύ πιο βαθύ…

Τι μπορεί να συνέβη όταν συναντάται το σύμβολο του Ankh, στην Αυστραλία, ένα ουσιαστικό σύμβολο, συνοδευτικό του Thoth; Εδώ, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο αιγυπτιακός Θωθ ταυτίζεται με τον Τρισμέγιστο Ερμή ή/και τον Ολύμπιο Ερμή.

Υπάρχουν ερευνητές που υποστηρίζουν ότι στην Αυστραλία υπάρχουν πυραμίδες…

Ότι κι αν σημαίνουν όλα αυτά, διαπιστώνεται ότι έχουμε ισχυρές ενδείξεις, αν όχι αποδείξεις, οι οποίες σηματοδοτούν μία τεράστια σύνδεση ή αλληλεπίδραση μεταξύ Αιγύπτου και Αυστραλίας.

Θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε ότι υπήρχε εμπόριο και ταξίδια ανάμεσα σε περιοχές και ηπείρους που η σύγχρονη επιστήμη αδυνατεί να παραδεχτεί; Θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι υπήρχε ένας αρχαίος παγκόσμιος πολιτισμός; Να είναι ο Ελληνικός;

Ίσως, για πολλές από τις παραπάνω απορίες να μην υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσει, όμως τα ευρήματα μιλούν μόνα τους.

Μέχρι να ανακαλύψουμε και να αποκαλύψουμε περαιτέρω κρυφές λεπτομέρειες που μπορεί να μας βοηθήσουν να ρίξουμε φως στο πολύ απομακρυσμένο μας παρελθόν μας…

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον video που ακολουθεί με πολλά στοιχεία και εικόνες:

Pyramids In Australia Boomerangs In Egypt?

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika / Image by AI generator from Canva