Είμαστε μία Ανακύκλωση στο Δίχτυ των Ψυχών του Μάτριξ

Είμαστε μία Ανακύκλωση στο Δίχτυ των Ψυχών του Μάτριξ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η ιδέα ενός διχτυού για ψυχές που μας περιμένει στο θάνατο – και μας κρατάει παγιδευμένους μέσα στο Matrix – είναι μια ζοφερή και εξαιρετικά ανησυχητική ιδέα. Ωστόσο φαίνεται να είναι μία πραγματικότητα που δεν σε αφήνει να φτάσεις στην αρχική Πηγή από την οποία προήλθες.

Πόσο μακριά μπορεί να πηγαίνει αυτή η καταστολή; Ξεπερνάει αυτή τη ζωή; Ξεπερνάει αυτόν τον πλανήτη;

Λοιπόν, η απάντηση μπορεί να είναι θετική και στα δύο. Ενδεχομένως καταλαβαίνετε ότι η αλήθεια βρίσκεται στη διασταύρωση της συνείδησης και κάποιων θεωριών. Αυτό συμβαίνει επειδή η άλλη όψη της συνωμοσίας είναι η κατάργηση της ιδέας που έχει σχηματίσει ο καθένας για το ποια είναι η πραγματικότητα, για το ποιοι σε εξουσιάζουν, για το ποιος είσαι εσύ ο ίδιος.

Πως θα αντιδρούσες αν σου έλεγα ότι είσαι ένα βιολογικό αναλώσιμο σε μια βιολογική μηχανή, κατάλληλος για να χρησιμεύσεις ως κάτι περισσότερο από αυτό που νομίζεις ότι είσαι;

Η επικρατούσα επιστήμη μπορεί να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει μόνο ότι μπορεί να μετρήσει, έτσι είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτεί ότι εσύ κι εγώ είμαστε απλώς αναλώσιμα μέρη μία βιολογικής μηχανής. Ένα «Γρανάζι», όπως θα έλεγε η Δήμητρα Γαλάνη ή ένα «εξάρτημα της μηχανής», όπως αναφέρεται στην «Κιβωτό» της η Ελένη Βιτάλη, αλλά και «Ένα Ακόμα Τούβλο στον Τοίχο» όπως τραγούδησαν και οι Pink Floyd στο «Another Brick In The Wall». Με απλά λόγια πολλοί καλλιτέχνες και στιχουργοί έχουν καταπιαστεί με αυτό το θέμα.

Υπάρχουν πολλοί ερευνητές που δεν θα μπορέσουν να εξετάσουν αυτό το θέμα ενώ άλλοι θα αρνηθούν και να το εξετάσουν επειδή το θέμα της ψυχής και το τι γίνεται με αυτήν μετά τον θάνατο του ανθρώπου, συγκρούονται με τα συστήματα πεποιθήσεών τους που ακολουθούν, όπως τα θρησκευτικά δόγματα, ο Παράδεισος, η Κόλαση, οι Παρθένες και τα πιλάφια, τα επιστημονικά και υλιστικά συστήματα, ότι δεν υπάρχει καν ψυχή ή συνείδηση, αλλά πάρα πολλά άλλα.

Πιθανότατα να διαπνέεστε κι εσείς από κάποιες εσωτερικές αμφιβολίες, όσο κι αν θέλετε να πείσετε τους φίλους και, κυρίως, τον εαυτό σας ότι είστε πιστοί στις πεποιθήσεις σας και στα θρησκευτικά σας πιστεύω.

Είναι δε πολύ πιθανό να έχετε συνειδητοποιήσει ότι οι πραγματικοί χειριστές στο τιμόνι της μηχανής του οποίου αποτελούμε όλοι ένα εξάρτημα, ένα γρανάζι ή ένα τούβλο, είναι κάποιες μη φυσικές οντότητες, στις οποίες διάφορες θρησκείες και πολιτισμοί έχουν αναφερθεί με ονόματα όπως Άρχοντες (Γνωστικοί), Djinn ή Jinn (Ισλάμ), Σκιά Λάσπης (Κάρλος Καστανέντα) και πολλά άλλα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τι είναι το Δίχτυ των Ψυχών

Η βασική ιδέα είναι ότι μετά το θάνατο, η ψυχή ή η συνείδησή μας διαχωρίζεται από το σώμα και στη συνέχεια υφίσταται μια διαδικασία όπου η μνήμη σβήνει εντελώς και ανακυκλώνεται – μετενσαρκώνεται – σε ένα άλλο σώμα για να επαναλάβει την ίδια διαδικασία.

Αν ισχύει αυτό, τότε, η Γη γίνεται κυριολεκτικά ένας πλανήτης-φυλακή από τον οποίο είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγει κανείς, ακόμα και μετά τον θάνατο.

Το Δίχτυ των Ψυχών τοποθετείται εκεί ως ένα τεχνητό ενεργειακό πλέγμα (όχι το φυσικό ενεργειακό πλέγμα των γραμμών Ley του Πλανήτη Γη) για να αποτρέψει κάθε ψυχή να περάσει.

Έτσι η Γη παραμένει ένα κλειστό σύστημα όπου νέοι άνθρωποι γεννιούνται συνεχώς με σκοπό να δημιουργούν (αρνητική) συγκίνηση ώστε οι Άρχοντες να τρέφονται. Και οι νέοι άνθρωποι να μην θυμούνται ποιοι είναι ή ποια είναι η πραγματική κατάσταση.

Το Δίχτυ των Ψυχών εξασφαλίζει ότι ο πλανήτης παραμένει ένα μέρος στο οποίο οι Άρχοντες προκαλούν τα συναισθήματά μας έτσι ώστε να μπορούν να τροφοδοτηθούν.

Πώς το κάνουν αυτό; Πολύ έξυπνα και πολύ εξειδικευμένα μέσω του φόβου, πτυχές του οποίου είναι οι πόλεμοι ή η επικείμενοι πόλεμοι, εσχατολογίες, ενώ στις μέρες μας αποδίδουν πολύ και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ φυσικά υπάρχουν και άλλες μέθοδοι εξαπάτησης. Οι Άρχοντες και όλες αυτές οι οντότητες τρέφονται από τον φόβο μας και οτιδήποτε αρνητικό εκπέμπουμε.

Όπως το έθεσε ο Don Juan στο βιβλίο του Castaneda, The Active Side of Infinity , «γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε σαν ζώα σε ένα αγρόκτημα, προς εκμετάλλευση».

Στην πραγματικότητα, ενεργούμε ως γεννήτριες ενέργειας για τους Άρχοντες. Ωστόσο, επειδή είμαστε ισχυρά και έξυπνα όντα, οι Άρχοντες χρειάζεται να μας ξεγελάσουν για να τους δώσουμε τη συγκατάθεσή τους. Πώς το κάνουν αυτό; Πώς μας κάνουν να πηγαίνουμε πρόθυμα προς το Δίχτυ των Ψυχών; Με το κόλπο του «Λευκού Φωτός», το λευκό φως στο τέλος του τούνελ.

Το Δίχτυ των Ψυχών και το κόλπο του «Λευκού Φωτός»

Πληροφορούμαστε από διάφορες πηγές ότι το λευκό φως στο θάνατο είναι κάτι στο οποίο όλοι πρέπει να κατευθυνθούμε. Σε αυτά συμβάλλουν οι ταινίες του Χόλιγουντ, άνθρωποι που έχουν βιώσει μεταθανάτιες εμπειρίες κλπ.

Τι γίνεται, όμως, αν το φως είναι ουσιαστικά η πηγή της εξαπάτησης; Αν είναι μια άλλη παγίδα; Τι γίνεται αν το φως έχει μετατραπεί σε όπλο, σε μία παγίδα, σε ένα μηχανισμό για το Δίχτυ των Ψυχών;

Είμαστε μία Ανακύκλωση στο Δίχτυ των Ψυχών του Μάτριξ
Το Δίχτυ των Ψυχών σε μία από τις Κάρτες των Illuminati

Κι όμως φαίνεται να υπάρχουν αρκετές πηγές που προτείνουν αυτή την ιδέα. Πολλοί την αμφισβητούν. Όμως, είναι στο χέρι του καθενός από εμάς να κρίνουμε και να αμφισβητήσουμε. Για να δούμε λοιπόν.

Διδασκαλίες στον Βουδισμό και τον Ινδουισμό αναφέρουν ότι αυτός ο κόσμος είναι μία Μάγια, δηλαδή μία ψευδαίσθηση, με άλλα λόγια ένα Μάτριξ (δηλαδή η μήτρα ). Μια άλλη βουδιστική διδασκαλία είναι ότι η ζωή περιέχει βάσανα και ότι η μετενσάρκωση είναι ένας ατελείωτος κύκλος ταλαιπωρίας (ο τροχός της Σαμσάρα) που μπορεί να σπάσει μόνο μέσω της πνευματικής πρακτικής (δηλαδή της ανύψωσης της συνείδησης ενός ατόμου).

Το Θιβετιανό Βιβλίο των Νεκρών είναι ένα εγχειρίδιο οδηγιών για τους μοναχούς σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας για το σημείο θανάτου και την επίτευξη απελευθέρωσης αποφεύγοντας τη μετενσάρκωση.

Ο Πλάτωνας έχει μιλήσει και αυτός σχετικά. Σύμφωνα με τον αλληγορικό μύθο του που μας παραθέτει στην «Πολιτεία» του για να εξηγήσει την θεωρία των Ιδεών, οι άνθρωποι ζούμε σαν φυλακισμένοι μέσα σε έναν ψεύτικο κόσμο . Δεν είναι εύκολο να δραπετεύσουμε από αυτόν, γιατί πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί αυτή την φυλακή κι αυτό γιατί μας εμποδίζουν τα δεσμά των αισθήσεων καθώς και εκείνα των εξουσιαστών, που πολύ έξυπνα χειραγωγούν τις αισθήσεις μας. Ωστόσο, σε άλλο βιβλίο του μας αποκαλύπτει πως μπορούμε να ξεφύγουμε.

Πέρα από τον Πλάτωνα και τις Βουδιστικές διδασκαλίες, είπες και άλλα αρχαίαι φιλοσοφικά συστήματα, σύγχρονοι επαφικοί, αλλά και κυβερνητικοί παράγοντες και πράκτορες που έχουν αναφερθεί στο θέμα.

Για παράδειγμα, ο Simon Parkes είναι ένας άνθρωπος που κατέχει μια θέση στην τοπική κυβέρνηση στην Αγγλία. Σε πολλές παρουσιάσεις του και συνεντεύξεις του αναφέρει το τέχνασμα του λευκού φωτός και του Διχτυού των Ψυχών.

Ο Val Valerian είναι πρώην πράκτορας της CIA (το πραγματικό του όνομα είναι John Grace) που άρχισε να γράφει για την ιδέα ενός Διχτυού Ψυχών, στη δεκαετία του 1990, πολύ πριν από την τριλογία των ταινιών The Matrix .

Αν δεν τα έχετε ξανακούσει όλα αυτά, σίγουρα θα σας φαίνονται πολύ παράξενα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι όλα βρίσκονται στο μυαλό μα και στο χέρι του καθενός να ψάξει και να ερευνήσει το θέμα, να το ψάξει.

Αν θέλετε, μπορείτε να μας αφήσετε την γνώμη σας, στα σχόλια παρακάτω.

Πηγή: humansarefree.com Απόδοση: diadrastika.com