ΔΕΝ Είναι στη Γη: Βρέθηκε Ορθογώνιο Κομμάτι Μπλοκ Γκρεμισμένης Οικοδομής

ΔΕΝ Είναι στη Γη: Βρέθηκε Ορθογώνιο Κομμάτι Μπλοκ Γκρεμισμένης Οικοδομής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί έχουν υποστηρίξει και εξακολουθούν να το κάνουν, ότι στον Άρη υπήρξε ένας ανώτερος πολιτισμός, ο οποίος ζούσε και κατοικούσε εκεί. Έφτιαξε σπίτια, κτίρια και ολόκληρες πόλεις.

Αυτός ο πολιτισμός καταστράφηκε, πιθανότατα από ισχυρή πυρηνική έκρηξη που διέλυσε τα πάντα. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να υποδεικνύουν κάποια στοιχεία.

Ωστόσο, το μόνο πράγμα που μπορεί να υποστηρίξει μία τέτοια υπόθεση, είναι διάφορες φωτογραφίες που έρχονται κατά καιρούς από τα διάφορα ρομποτικά μηχανήματα που κατά καιρούς περιτριγυρίζουν στην επιφάνεια του Άρη.

Έτσι και αυτή τη φορά, έχουμε ένα εκπληκτικό εύρημα που δείχνει να μοιάζει με μισογκρεμισμένη κολόνα στήριξης κάποιου κτιρίου. Αυτές τις ευθείες, αυτά τα ορθογώνια δεν μπορεί να τα φτιάχνει η Φύση της επιφάνειας του Άρη.

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να αποτελεί μέρος ενός οικοδομήματος που κάποτε υπήρχε στον Άρη και διαλύθηκε. Αλλά, ποιός μπορεί να το επιβεβαιώσει εάν δεν ληφθεί μία τρισδιάστατη εικόνα του αντικειμένου ή να δεν πάει μία επανδρωμένη αποστολή εκεί;

Μέχρι τότε, παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες λεπτομέρειες και κοντά στην εικόνα, ή/και δείτε την αυθεντική φωτογραφία από την NASA :
https://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/01450/mcam/1450MR0071820120703173E01_DXXX.jpg

Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Found On Mars ~ Concrete Block, Insects And More! ~ 10/10/2018

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

diadrastika