Πως με τη βοήθεια της Πανσελήνου πραγματοποιούμε τις επιθυμίες μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η πανσέληνος είναι μια αιχμή στον ανθρώπινο ψυχισμό και πολλοί άνθρωποι νιώθουν ένα περίεργο αίσθημα, μία αυξημένη ένταση που δημιουργείται από το γεγονός ότι ο Ήλιος και η Σελήνη είναι πάντα σε αντίθετες θέσεις στον Ζωδιακό, οπότε αυτή η πολικότητα αναζητά μία ισορροπία μεταξύ των δύο άκρων.

Κερδίζοντας τη Σελήνη
Η Πανσέληνος βρίσκεται σε μία γωνία που εάν έχετε θέσει τις επιθυμίες σας κατά τη Νέα Σελήνη, έχετε ήδη δημιουργήσει το “έδαφος” πάνω στο οποίο αυτές θα δρομολογηθούν για να εξελιχθούν και τα όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Διαβάστε επίσης: Η Πνευματική Σημασία της Νέας Σελήνης και Πώς να Χρησιμοποιήσετε τη Δύναμή της

Ώρα να δράσουμε;
Κάθε μήνα, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα νέο ξεκίνημα, καθώς η Σελήνη σε αυτές τις φάσεις της λειτουργεί σαν ένα κοσμικό ξυπνητήρι που ενεργοποιεί όλους εκείνους τους παράγοντες για να φέρει τους στόχους σας πιο κοντά σας.

Οι Προθέσεις της Πανσελήνου
Η πρόθεσή σας είναι και πρόθεση της Σελήνης καθώς οι εντεινόμενες ενέργειες των σκέψεών σας μοιάζουν να ακτινοβολούνται στο σεληνιακό δίσκο, ως ένα τεράστιο κάτοπτρο που στέλνει τις επιθυμίες σας στο σύμπαν για να συνεργαστεί μαζί σας.

Προετοιμασία για την πανσέληνο
Κάθε πανσέληνος έχει διαφορετική διαισθητική σημασία, ωστόσο μπορείτε να εστιάσετε στις επιθυμίες ή να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας σε στόχους-φωτογραφίες και να τις τοποθετήσετε σε περίοπτο μέρος. Μπορείτε να συνοδεύσετε αυτό το απλό “τελετουργικό” ανάβοντας ένα κερί.

Διαβάστε σχετικά: ΑΥΤΟ Είναι το Εργαλείο για να Φέρεις στη Ζωή σου ΑΥΤΑ που Ονειρεύεσαι

Η πανσέληνος συχνά περιβάλλεται από μια ζωντανή άλω, η οποία για πολλούς θεωρείται ως μία πύλη που ανοίγει για να μπουν νέοι άνθρωποι στην ζωή σας αλλά και για να δώσει πνοή στις επιθυμίες σας. Όμως, να έχετε κατά νου ότι αυτή η άλως μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Σε αυτό το διάστημα είναι σημαντικό να αποδώσετε τιμές και ευγνωμοσύνη τόσο στην Σελήνη όσο και στον εαυτό σας γιατί το αξίζετε.

Αν έχετε ορίσει τις προθέσεις σας από την Νέα Σελήνη, η Πανσέληνος είναι μια περίοδος που αρχίζει να κινεί το μονοπάτι που επιλέξατε προς τα εμπρός, σαν ένας κυλιόμενος διάδρομος.

Με αυτό τον τρόπο κάνετε ένα ενθουσιώδες βήμα σε κάτι που έχετε οραματιστεί να γίνει πραγματικότητα. Μοιάζει με φαντασία, αλλά θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα που φέρνει η Μαγεία της Πανσελήνου.

Με στοιχεία από Molly Hall και consciousreminder.com
diadrastika / Image by Susan Cipriano from Pixabay