Ο συγχρονισμός μας με την Συχνότητα της Γης, την Αντήχηση Schumann

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στη Γη που αισθάνονται κάποιο παράξενο και ανεξήγητο φυσικό σύμπτωμα στο σώμα τους, που τους κάνει να αισθάνονται άβολα. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί συμβαίνει αυτό και κάποιοι πηγαίνουν στον γιατρό για να μάθουν τι συμβαίνει με την υγεία τους. Με τη σειρά τους, οι γιατροί συνειδητοποιούν ότι φαίνεται να υπάρχει ένα φαινόμενο ανεξήγητων “ψυχοσωματικών” περιστατικών. Δεν είναι πάντα έτσι.

Υπάρχουν επιστημονικές ενδείξεις ότι συμβαίνει κάτι στον πλανήτη που μπορεί να μας κλονίζει. Υπάρχουν ενδείξεις και ισχυρισμοί, ότι όλα αυτά μπορεί να προκαλούνται από τις διακυμάνσεις της λεγόμενης Αντήχησης Schumann.

Σύμφωνα με την Wikipedia: Αυτό το παγκόσμιο ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο συντονισμών πήρε το όνομα του από τον φυσικό Γουίνφριντ Όττο Σούμαν ο οποίος το προέβλεψε μαθηματικά το 1952. Οι συντονισμοί συμβαίνουν διότι ο χώρος ανάμεσα στην επιφάνεια της Γης και την αγώγιμη ιονόσφαιρα λειτουργεί σαν ένας κλειστός κυματοδηγός. Οι περιορισμένες διαστάσεις της Γης κάνουν αυτόν τον κυματοδηγό να φέρεται σαν κοιλότητα συντονισμών για τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα στο φάσμα των εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων. Η κοιλότητα διεγείρεται από τα ηλεκτρικά ρεύματα των κεραυνών. Οι συντονισμοί Σούμαν είναι το κύριο υπόβαθρο στο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα και ξεκινούν από τα 3 Hz και φτάνουν ως τα 60 Hz, και εμφανίζονται ως κορυφές στις εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες γύρω στα 7.83 Hz (Θεμελιώδης), 14.3 , 20.8 , 27.3 και 33.8 Hz. (Διαβάστε επίσης: Ακούστε Πως Είναι η Συχνότητα της Γης 7,83)

Πώς μπορεί επηρεάζεται ο άνθρωπος από τηνΑντήχηση Schumann

Ως πνευματική ύπαρξη σε ένα ανθρώπινο σώμα, συγχωνεύσαμε επίσης τη συνείδηση και την ενεργητική σύνθεση της Γης όταν γεννηθήκαμε σε αυτό. Για να παραμείνει το σώμα σε συγχρονισμό με την πλανητική σύνθεση και τις συχνότητες, το ανθρώπινο σώμα διαθέτει ένα αυτόματο σύστημα που μπορεί να συγχρονίζεται με το περιβάλλον όταν χρειάζεται.

Όμως, όταν δεν υπάρχει συγχρονισμός του πεδίου της αύρας ενός ανθρώπου, είναι δύσκολο για τα συναισθηματικά, πνευματικά και αιθερικά σώματα να συγχρονίζονται με το φυσικό σώμα και τη συχνότητα της Γης. 

Ταυτόχρονα, οι μεγάλες και απότομες διακυμάνσεις της συχνότητας των μαγνητικών συχνοτήτων της Γης μπορεί να προκαλέσουν οποιεσδήποτε ενεργητικές παρεμβολές στο πεδίο της αύρας που οδηγεί το φυσικό σώμα μας να παραμείνει σε χαμηλή συχνότητα.

Με απλούστερα λόγια, ο φυσικός μηχανισμός του σώματός μας που συγχρονίζεται με τις συχνότητες της Γης, έχει χαλάσει ή απορρυθμιστεί. Αυτό μπορεί να διορθωθεί μόνο με την απελευθέρωση των ενεργειών μέσα μας που έχουν μπλοκαριστεί, ενδεχομένως από την παιδική μας ηλικία, ώστε να ξεκινήσει μια υγιή ροή ενέργειας. (Διαβάστε επίσης: Σημάδια ότι Νιώθετε τις Εξάρσεις από τη Συχνότητα της Γης)

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Αν ένας άνθρωπος είναι κολλημένος σε παλιές μορφές αντίληψης και πεποιθήσεις ή ίσως έχει χαθεί από τον εφησυχασμό, από μειωμένη ή ανύπαρκτη αυτοεκτιμήση, αν βρίσκεται σε αντιπαλότητα με τον εαυτό του, αν περιτριγυρίζεται από τοξικά άτομα, ή έχει συνεχείς συνειδητές ή υποσυνείδητες αρνητικές σκέψεις, τότε οποιαδήποτε διακύμανση της συχνότητας της Γης, μπορεί να του προκαλέσει διάφορες ασθένειες.

Αν καταφέρετε να απαλλαγείτε από όλα αυτά που, ουσιαστικά, είναι μία τροχοπέδη, τότε το άτομο σταδιακά ανεβάζει το επίπεδό του, συντονίζεται και συγχρονίζεται με την Γη και απορροφά αυτές τις συχνότητες τόσο πολύ και τόσο γρήγορα όσο τους επιτρέπει το μυαλό και το πνεύμα. Η απορρόφηση αυτών των συχνοτήτων αναγκάζουν τα υγρά στοιχεία στο σώμα μας να αρχίσουν να δονούνται με τη συχνότητα αιχμής που υπάρχει κάθε φορά.

diadrastika