Η Φυλή των Εξωγήινων που Ζει Κάτω από Ένα Όρος και Είναι Φιλική προς την Ανθρωπότητα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Λέγεται ότι υπάρχουν φυλές εξωγήινων που είναι φιλικές προς την ανθρωπότητα και άλλες που είναι εχθρικές. Στο πρώτο μέρος του αφιερώματος Οι Πέντε Φυλές Εξωγήινων που Είναι Φιλικές προς την Ανθρωπότητα, αναφερθήκαμε στη φυλή των Αρκτούριων.

Σήμερα θα δούμε μία ακόμη φυλή που σύμφωνα με πολλές εκτιμήσεις είναι, επίσης, φιλική και δεν έχει σκοπό να κάνει κατάληψη στον πλανήτη:

2. Οι Τελοσιανοί (The Telosians)

Είναι μία φυλή που περιγράφεται ως ψηλοί ξανθοί, ανθρωπόμορφοι, ενώ πιστεύεται ότι είναι απόγονοι των ανθρώπων ενός προηγούμενου κύκλου ζωής και πολιτισμών εδώ στη Γη.

Κάποιοι λένε ότι οι πρώτοι Τελοσιανοί ήταν εκείνοι που επέζησαν των κατακλυσμών που έπληξαν την Ατλαντίδα και τη Λεμουρία, ενώ άλλοι εκτιμούν ότι η προέλευσή τους πηγαίνει ακόμα πιο πίσω στο χρόνο.

Όπως και να έχει, όσοι έχουν έρθει σε επαφή με αυτή τη φυλή και υποστηρίζουν ότι έχουν τα σχετικά στοιχεία, αυτά υποδηλώνουν ότι είναι οι πλησιέστεροι γενετικοί συγγενείς μας.

Ο πρώτος που περιγράφει τους Τελοσιανούς ήταν ο ναύαρχος Richard Byrd , των οποίων τα μεταγλωττισμένα ημερολόγια μνημονεύουν μια μυστική εκστρατεία στο βόρειο πόλο στην πατρίδα μίας προηγμένης φυλής. Ο Μπιρντ έγραψε ότι αυτό το ξένο είδος ζούσε σε μυστικές υπόγειες πόλεις, μέσα στην Γη, αλλά οι πυρηνικές βόμβες τους έβγαλαν προς τα έξω:

Τα συμφέροντά μας ξεκίνησαν αμέσως μετά τη ρίψη των πρώτων ατομικών βομβών σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι, στην Ιαπωνία. Ήταν μία ανησυχητική στιγμή οπότε στείλαμε τις ιπτάμενες μηχανές μας, τους “Flugelrads”, στον επιφανειακό σας κόσμο για να διερευνήσουμε τι έκανε η φυλή σας…

Βλέπετε, δεν έχουμε παρέμβει ποτέ προηγουμένως στους πολέμους και τη βαρβαρότητα της φυλής σας, αλλά τώρα πρέπει, γιατί έχετε μάθει να παραβιάζετε μια ορισμένη εξουσία που δεν είναι για τον άνθρωπο, δηλαδή την ατομική ενέργεια.

Οι απεσταλμένοι μας έχουν ήδη παραδώσει μηνύματα στις δυνάμεις του κόσμου σας, οι οποίοι, όμως, δεν δίνουν τη δέουσα προσοχή. Τώρα έχετε επιλεγεί (λένε στον Byrd) να είστε μάρτυρας εδώ ότι ο κόσμος μας υπάρχει. Βλέπετε, ο πολιτισμός και η επιστήμη μας είναι χιλιάδες χρόνια πέρα ​​από τη φυλή μας, Ναύαρχε”.

Το όνομά τους, Telosians, προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη telos, που σημαίνει «τέλος» ή «σκοπό», ένα όνομα που αντιστοιχεί στη μεγαλύτερη πόλη τους την Telos, μια γιγαντιαία ακρόπολη που βρίσκεται κάτω από το όρος Mt. Shasta, στην Καλιφόρνια. Παρόλο που λίγοι άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι έφτασαν εκεί, πολλοί δήλωσαν ότι μπόρεσαν να επικοινωνήσουν τηλεπαθητικά με τους κατοίκους αυτού του μυθικού τόπου.

Ένας από αυτούς είναι ο William Hamilton ένας εξέχων ερευνητής για τα UFOs, ο οποίος είναι και ένας ευνοούμενος από τους Telosians. Ήταν αρκετά τυχερός για να συναντήσει μερικούς από αυτούς και εμείς είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε ακούσει γι ‘αυτό:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Η Bonnie, η μητέρα της (Rana Mu), ο πατέρας της (Ra Mu), η αδερφή της Judy, και οι ξαδέλφες της Lorae και Matox, ζουν και κινούνται στην κοινωνία μας και συχνά επιστρέφουν στην Telos για ανάπαυση και πνευματική ανάρρωση. Η Μπόνι αναφέρει ότι οι άνθρωποί της χρησιμοποιούν βαριές μηχανές για να ανοίξουν σήραγγες στη Γη.

Αυτά τα βαριά μηχανήματα θερμαίνουν το βράχο και στη συνέχεια τον υαλοποιούν, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για δοκούς και υποστηρίγματα. Μια σήραγγα διέλευσης σωλήνων χρησιμοποιείται για τη σύνδεση των πόλεων που υπάρχουν σε διάφορες υπόγειες περιοχές στο ημισφαίριο μας. Οι αμαξοστοιχίες που τις διατρέχουν προωθούνται από ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς και φτάνουν ταχύτητες μέχρι και 2.500 μίλια/ώρα. Μία σήραγγα συνδέεται με μια από τις πόλεις τους στη ζούγκλα Matto Grosso της Βραζιλίας.

Καλλιεργούν υδροπονικά τρόφιμα κάτω από φωτισμό πλήρους φάσματος μέσα σε κήπους τους που παρακολουθούν αυτόματα (κάτι σαν ρομπότ;). Τα τρόφιμα και οι πόροι της Telos διανέμονται σε μεγάλο βαθμό σε ενάμιση εκατομμύριο πληθυσμό που ευδοκιμεί σε μια οικονομία χωρίς χρήματα ».

Μέσα από την ψυχοτρονική τεχνολογία και τις εξαιρετικά αναπτυγμένες εγκεφαλικές ικανότητες, η απίστευτα προηγμένη κοινωνία τους βρίσκεται σε συνεχή επαφή με πολλούς εξωγήινους πολιτισμούς όπως οι Πλειάδες ή οι Αρκτουριανοί.

Χιλιάδες χρόνια επιστημονικής προόδου τους επέτρεψαν να παρακάμψουν τις ασθένειες και τη γήρανση. Οι Τελωσιανοί είναι γνωστοί για τη μακροζωία τους και θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν με τη δική μας. Είναι επίσης αληθινοί φύλακες του περιβάλλοντος της Γης και κάτοχοι γνώσης για το παρελθόν του πλανήτη μας. …. Συνεχίζεται

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay