Ο Σκοτεινός Πόλεμος Καθημερινά στις Ζωές μας
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Έχετε νιώσει ποτέ ότι υπάρχει μια αόρατη δύναμη που δρα ενάντια στην ευτυχία και την ευημερία σας; Αν, ναι, αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή πράγματι έτσι είναι: Ένας καθημερινός αλλά αόρατος στρατός ανθρώπων λέγεται ότι διεξάγει έναν σκοτεινό πόλεμο για να σβήσει το φως μέσα μας και να μας κάνει ανόητα όντα, χωρίς κρίση, χωρίς ανθρώπινη συλλογική συνείδηση, χωρίς ενσυναίσθηση. Χρησιμοποιούν κάθε τρόπο και μέσο για να μας κάνουν ένα πειθήνιο όργανο που θα εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντά τους.

Διαβάστε επίσης: Πλανητική Εξέλιξη. Τι Συμβαίνει στη Γη μας

Είναι μια τρομακτική σκέψη, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το σενάριο της όλης ιδέας που αρκετοί υιοθετούν ως πραγματικότητα να συμβαίνει στον κόσμο μας.

Ο Αόρατος Στρατός

Αυτός ο αόρατος στρατός, ουσιαστικά, δεν αποτελείται από στρατιώτες ή πολεμιστές, αλλά μάλλον από επιρροές, μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης, ακόμη και πολιτικούς.

Ελέγχουν τις πληροφορίες που καταναλώνουμε, τα προϊόντα που αγοράζουμε και τις πεποιθήσεις που έχουμε. Χρησιμοποιούν τακτικές όπως ο φόβος, η χειραγώγηση και η παραπληροφόρηση για να μας κρατήσουν στη γραμμή και υπό τον έλεγχό τους.

Είναι μια νηφάλια συνειδητοποίηση, αλλά πρέπει να την αντιμετωπίσουμε εάν θέλουμε να διατηρήσουμε την αυτονομία και την ανθρωπιά μας.

Ο Σκοτεινός Πόλεμος

Λέγεται πως αυτός ο Σκοτεινός Πόλεμος καθημερινά στις ζωές μας, συμβαίνει εδώ και αιώνες.

Περιγράφεται σε αρχαία κείμενα, θρησκευτικά δόγματα, φιλοσοφικά συστήματα και φτάνει ως σήμερα με μία μοντέρνα εκδοχή ανάμεσα σε δύο αντίπαλες δυνάμεις π.χ. Ανδρομέδιοι εναντίων Ερπετοειδών με “έπαθλο” εμάς, όπου οι μεν θέλουν να μας απελευθερώσουν και οι δε να μας κατακτήσουν, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Πόλεμος στον Ουρανό εναντίον του Σκοτεινού Μάτριξ

Αρκετοί υποστηρίζουν την ιδέα ότι υπάρχουν διαστημόπλοια στο πεδίο γύρω από τη Γη που επιχειρούν για εμάς. Κι αυτό σας φαίνεται τραβηγμένο, μάλλον θα είστε πιο εξοικειωμένοι με την ιδέα ότι υπάρχει ένας πόλεμος ανάμεσα στο Φως και το Σκότος ή έστω ανάμεσα στο Καλό και το Κακό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Κι αν αυτός ο Σκοτεινός Πόλεμος δεν έρχεται από κάπου αλλού, δεν διεξάγεται κάπου πέρα από τον πλανήτη μας, αλλά μέσα σε αυτόν – όπως όλοι οι πόλεμοι ανάμεσα στους ανθρώπους; Προσωπικά τείνω προς αυτή τη σκέψη, οπότε πάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Τι μπορούμε να κάνουμε

Λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε μπροστά σε μια τόσο ισχυρή και διάχυτη δύναμη, όπως είναι ο χειρισμός των ανθρώπων;

Το πρώτο βήμα είναι η συνειδητοποίηση. Αναγνωρίζοντας τις τακτικές και τις επιρροές που παίζουν στη ζωή μας, μπορούμε να αρχίσουμε να διεκδικούμε εκ νέου την εξουσία μας και να κάνουμε επιλογές που ευθυγραμμίζονται με τις δικές μας αξίες και πεποιθήσεις.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αμφισβητούμε τα μέσα που καταναλώνουμε, τα προϊόντα που αγοράζουμε και τους ηγέτες που ακολουθούμε. Μπορεί να σημαίνει αναζήτηση εναλλακτικών πηγών πληροφόρησης και οικοδόμηση μιας κοινότητας ομοϊδεατών ατόμων που επιδιώκουν επίσης να απελευθερωθούν από τη λαβή αυτού του αόρατου στρατού.

Ενσυναίσθηση και Συλλογική Συνείδηση

Είναι επίσης σημαντικό να καλλιεργήσουμε τη δική μας ενσυναίσθηση και συλλογική συνείδηση.

Με τη σύνδεση με τους άλλους και την κατανόηση των εμπειριών και των προοπτικών τους, μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα πιο ενιαίο μέτωπο ενάντια στις δυνάμεις που επιδιώκουν να μας διχάσουν, να μας κατακτήσουν και να μας στερήσουν το Φως.

Διαβάστε επίσης: Αναβάθμιση της Ανθρωπότητας. Πορεία Προς το Φως

Αυτό σημαίνει να ακούτε ενεργά τους άλλους, να επιδιώκετε να κατανοήσετε την άποψή τους και να εργάζεστε προς κοινούς στόχους που ωφελούν όλη την ανθρωπότητα, όχι μόνο λίγους εκλεκτούς.

Τι πρέπει να θυμόμαστε

Μπροστά σε αυτόν τον αόρατο στρατό, μπορεί να είναι εύκολο να νιώθεις συντετριμμένος και ηττημένος. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν είμαστε ανίσχυροι.

Μαζεύοντας, υψώνοντας τις φωνές μας και αντιστεκόμενοι ενεργά στις δυνάμεις που επιδιώκουν να σβήσουν το φως μας, μπορούμε να ανακτήσουμε την ανθρωπιά μας και να οικοδομήσουμε έναν καλύτερο, πιο συμπονετικό κόσμο για όλους.

Είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά είναι απαραίτητο για τη συλλογική μας ευημερία και επιβίωση.

Ας σταθούμε μαζί και ας ρίξουμε φως στο σκοτάδι που θέλει να μας κατατρώει

diadrastika / Image by Inactive_account_ID_249 from Pixabay