Πως Μπορούμε να Καλέσουμε τον Φύλακα Άγγελό μας και να Επικοινωνήσουμε Μαζί του

Κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο έχει φύλακες αγγέλους οι οποίοι μπορούν να έρθουν και να εμφανιστούν σε διάφορες μορφές. Ένα άτομο μπορεί να έχει πολλούς αγγέλους κηδεμόνες και κάθε ένας από αυτούς έχει έναν διαφορετικό σκοπό ή λειτουργία στη ζωή αυτού του προσώπου. 

Παρόλο που οι άγγελοι φύλακας συνήθως μένουν παράμερα και βοηθούν τους ανθρώπους όταν βλέπουν ότι χρειάζονται βοήθεια, μερικές φορές, οι άνθρωποι θα πρέπει να τους καλέσουν. Κατά συνέπεια, το να γνωρίζετε πως θα καλέσετε έναν ή περισσότερους είναι πολύ σημαντικό.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να καλέσουμε έναν φύλακα άγγελο, ωστόσο, ο πιο απλός είναι αυτός που ακολουθεί στην συνέχεια παρακάτω.

Πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι όλα αυτά θεωρούνται ψευδοεπιστήμες, μαγείες και μαγγανείες από σκεπτικιστές και τα διάφορα δόγματα των διαφόρων Εκκλησιών στον κόσμο. Παρόλα αυτά η Ορθόδοξη Εκκλησία όπως και η Καθολική εγκρίνουν μόνο τις δικές τους μεθόδους επίκλησης αγγέλων, μέσω προσευχών και άλλων τελετουργικών.

Σε όλες τις περιπτώσεις χρειάζεται προσοχή για την περίπτωση που καλέσετε μία οντότητα η οποία δεν είναι αυτή που θα θέλατε και ενδεχομένως να είναι κακόβουλη.

Πως Μπορούμε να Καλέσουμε τον Φύλακα Άγγελό μας

Όπως είπαμε υπάρχουν πολλοί τρόποι να καλέσουμε τον φύλακα άγγελό μας. Εδώ θα εξετάσουμε πως μπορούμε να καλέσουμε τον Φύλακα Άγγελό μας με την χρήση κεριών.

Βήμα 1: Πρέπει να δημιουργήσουμε το χώρο μας

Αν και αυτό ακούγεται περίπλοκο, δεν είναι. Πρέπει απλά να επιλέξουμε κάποιο μέρος που αισθανόμαστε άνετα. Τότε, είναι σημαντικό να περιβάλλουμε τους εαυτούς μας με πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε χαλαροί και ήρεμοι.

Μπορεί να είναι κάποιος χώρος στο σπίτι μας ή κάπου έξω στην Φύση. Πρέπει, ωστόσο, να διασφαλίσουμε ότι βρισκόμαστε στο σωστό μέρος, χωρίς θορύβους ή οτιδήποτε θα μπορούσε να μας αποσπάσει την προσοχή και την συγκέντρωσή μας.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Στον χώρο αυτό θα πρέπει να εστιάσουμε στα πράγματα που θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε στον Φύλακα Άγγελό μας, όπως ειρήνη, υγεία ή κάποια πράγματα που θα θέλαμε να μας φανερώσει, κλπ.

Βήμα 2: Επιλογή χρώματος κεριού

Όταν έχουμε επιλέξει τη θέση και τον χώρο για την επίκληση, θα πρέπει ήδη να έχουμε το χρώμα των κεριών με τα οποία θα θέλαμε να συνεχίσουμε.

Κάθε χρώμα έχει σχέση με διαφορετικές ενέργειες, οπότε πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα επιλέξουμε το κατάλληλο. Έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε αρκετά χρώματα και όχι μόνο ένα. Ωστόσο προτείνεται στους αρχάριους να ξεκινήσουν με ένα χρώμα.

Δείτε ποια είναι αυτά ώστε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή με βάση εκείνο που θέλετε να επικοινωνήσετε στον Φύλακα Άγγελο της προτίμησής σας.

  • Ασημένιο- Βοηθά οικονομικά
  • Μαύρο – Απελευθέρωση αρνητικότητας
  • Ροζ – Θεραπεία των συναισθημάτων μας
  • Γκρι – Σεβασμός
  • Καφέ – Σύνδεση και ενότητα
  • Λευκό – Συγχώρεση
  • Κόκκινο – Χρόνος και παύση για σκέψη
  • Πορτοκαλί – Η δύναμη των θετικών πραγμάτων
  • Πράσινο – Ελπίδα και ανάπτυξη
  • Μπλε – Καθαρισμός
  • Indigo (περίπου μπλε-μωβ) – Η δύναμη της μνήμης και του μυαλού
  • Βιολετί- Ειλικρίνεια
  • Κίτρινο – Εσωτερική δύναμη και δύναμη
  • Χρυσός – Θεραπεία και καλή υγεία

Βήμα 3: Κάλεσε τους αγγέλους ή τις δυνάμεις τους

Όταν είμαστε έτοιμοι και αφού ήδη γνωρίζουμε ποιόν άγγελο ή ποιούς αγγέλους σχετίζονται με τις ενέργειες ή τα χρώματα που έχουμε επιλέξει, τότε προχωρούμε στην διαδικασία της επίκλησης. Μπορούμε να την κάνουμε και αυτή με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Φύλακας Άγγελος σου; Πως να Επικοινωνήσεις Μαζί του

Ο πιο απλός και εύκολος τρόπος είναι δημιουργήσουμε στο μυαλό μας την εικόνα του αγγέλου, όπως εμείς τον φανταζόμαστε είτε με ανθρώπινη μορφή, είτε σαν ενέργεια, είτε σαν χρώμα, κλπ. Μπορείτε αν θέλετε να έχετε και μία εικόνα του αγγέλου που θέλετε να καλέσετε – αν αυτό σας βοηθάει καλύτερα – όμως, να ξέρετε, ότι αυτή η εικόνα δημιουργήθηκε από την έμπνευση του αγιογράφου που την φιλοτέχνησε.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο Φύλακας Άγγελός σου με Βάση την Θρησκεία

Απλά είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτή την μορφή για να αποφύγουμε τον κίνδυνο εισβολής άλλων οντοτήτων.

Αφιερώνουμε τον χρόνο μας στην επικοινωνία, μαζί του, τόσο απλά όσο αν θα μιλούσαμε σε κάποιον φίλο μας. Θέλει σταθερή φωνή αν το κάνετε φωναχτά ή πολύ δυνατή επιθυμία αν το κάνετε με το μυαλό και την ψυχή σας. Οι απαντήσεις ή η απόκριση του Φύλακα Άγγελου μπορεί να έρθει άμεσα, μέσα στο μυαλό σας, σαν τηλεπαθητικό μήνυμα, σαν εικόνες, σαν σκέψεις. Μπορεί να έρθει έμμεσα, με εξωτερικές επαναλήψεις μηνυμάτων, όπως αριθμοί, εικόνες, επαναλαμβανόμενων αναφορών μέσα από βιβλία, ή άλλους ανθρώπους που συναναστρέφεστε.

Μπορείτε να επικοινωνείτε όσο συχνά θέλετε με τον Φύλακα Άγγελό σας, ενώ όσο πιο τακτικά προσπαθείτε να έρθετε σε επαφή μαζί του, τόσο πιο πολύ δυναμώνει η σχέση σας αναμεταξύ σας.

Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί. Έτσι δημιουργείτε ένα δυνατό κανάλι επικοινωνίας και εισροής αγγελικής ενέργειας.

Οι άγγελοί μας είναι εδώ για να μας βοηθήσουν και η επίτευξη επικοινωνίας μαζί τους θα κάνει πραγματικά μια τεράστια διαφορά στη ζωή μας.

diadrastika / face-Image by Adina Voicu from Pixabay