Την Παλαιότερη Αυθεντική Φωτογραφία Εξωγήινου Όντος ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Scott C. Waring ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ένα ιστορικό ντοκουμέντο, την φωτογραφία ενός εξωγήινου, τραβηγμένη στις αρχές της δεκαετίας του 1930 στην Αλάσκα. Η οντότητα πρωτοεμφανίστηκε ένας άντρας που βρισκόταν σε μία αραιοκατηκημένη περιοχή, είδε στο δρόμο του μία μυστηριώδη φιγούρα κοντά σε μια λίμνη, την πλησίασε όσο μπορούσε μέχρι που κατάφερε να την τραβήξει μια φωτογραφία.

Ο άντρας πέθανε την επόμενη μέρα, ωστόσο είχε προλάβει να δώσει την φωτογραφία σε έναν συγγενή του. Υποτίθεται ότι τόσο η φωτογραφία όσο και το περιστατικό είναι αληθινά και αυθεντικά. Ο άνθρωπος που έδωσε την φωτογραφία κράτησε την ανωνυμία του.

Ο Scott C. Waring περιέλαβε την φωτογραφία και άρχισε να την εξετάζει, προκειμένου να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, το πλάσμα είναι περίπου 1 μέτρο ψηλό και διακρίνονται ολοκάθαρα τα μάτια του. Δεν φαίνεται να είναι χωρίς ρούχα, αντίθετα παρατηρεί κάτι που θα μπορούσε να είναι μία ολόσωμη στολή.

Κατά τη γνώμη του είναι η παλαιότερη γνωστή και αυθεντική φωτογραφία ενός -πιθανότατα – εξωγήινου όντος όπου, μετά την ανάκτησή της, ο μάρτυρας πέθανε αμέσως την επόμενη μέρα, ωστόσο, χωρίς να διευκρινίζονται τα αίτια θανάτου του.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε την φωτογραφία και κοντινά πλάνα του υποτιθέμενου εξωγήινου, καθώς και όλες τις αναλύσεις και το σκεπτικό του Scott C. Waring: Alien captured on film in 1930’s Alaska, eyewitness killed, UFO Sighing News / Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Διαβάστε επίσης: Η Φωτογραφία του Εξωγήινου που Όλοι Νομίζουν ότι Είναι Ψεύτικη Αλλά Είναι 100% Αληθινή

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.