Οι Πέντε Φυλές Εξωγήινων που Είναι Φιλικές προς την Ανθρωπότητα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχουν εκθέσεις που δείχνουν ότι όλες οι φυλές εξωγήινων που επισκέπτονται τη Γη έχουν κάποιο άμεσο ή έμμεσο σκοπό, ο οποίος δεν είναι πάντα τόσο φανερός, δεδομένου ότι ο χρόνος μετράει διαφορετικά σε αυτούς απ’ ότι σε εμάς. Ωστόσο, ο σκοπός τους δεν είναι απαραίτητα για λόγους τουρισμού ενώ γενικότερα δεν υφίσταται ουδετερότητα.

Υπάρχουν εκείνες οι φυλές που οι σκοποί τους είναι κακόβουλοι και εκείνες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν περισσότερο στη διαμόρφωση του κόσμου μας από τους άλλους.

Στη συνέχεια θα δούμε τις 5 φυλές που μπορούμε να ονομάσουμε “φιλικές” προς την ανθρωπότητα.

1. Οι Αρκτουριανοί

Οι Αρκτουριανοί είναι ένα από τις παλαιότερες εξωγήινες φυλές στον γαλαξία μας. Η μακροχρόνια ύπαρξη τους, τους επέτρεψε να φτάσουν σε μια ανώτερη κατάσταση, ώστε να μπορούν να ταξινομηθούν ως ένας πολιτισμός πέμπτος διάστασης. Το ίδιο μέλλον θα μπορούσε να περιμένει τους ανθρώπους, κάποια στιγμή αργότερα…

Πριν από χιλιάδες χρόνια, οι Αρκτουριανοί ήταν τόσο τεχνολογικά προηγμένοι όσο περίπου εμείς σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν κατακτήσει όλες τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν.

Ο πλανήτης καταγωγής τους περιστρέφεται γύρω από το μεγαλύτερο αστέρι στον αστερισμό Βοώτη και βρίσκεται περίπου 200 έτη φωτός μακριά από τη Γη.

Παρά τις καθημερινές παρεμβάσεις τους στη ζωή μας, λίγοι άνθρωποι αλληλεπιδρούν άμεσα με αυτή τη φυλή. Μόνο μέσω των περιγραφών τους γνωρίζουμε ακόμη και πώς φαίνονται. Σύμφωνα με διάφορους επαφικούς, οι Αρκτουριανοί είναι από 3 έως 5 πόδια ψηλοί (περίπου 1 έως 1,5 μέτρο), με μεγάλα κεφάλια και μεγάλα, μαύρα, αμυγδαλωτά μάτια. Το δέρμα τους έχει χρώμα πρασινωπό και έχουν μόνο τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Είναι κύριοι της τηλεπαθητικής επικοινωνίας και μπορούν να μετακινούν αντικείμενα ή να αλληλεπιδρούν με την ύλη χρησιμοποιώντας το μυαλό τους.

Οι Αρτουριανοί έχουν ξεπεράσει τους περιορισμούς της ασθένειας και του γήρατος ενώ ο θάνατος έχει ουσιαστικά εξαλειφθεί από την κοινωνία τους εδώ και πολύ καιρό.

Ο στόλος των αστρόπλοιών τους διασχίζει το σύμπαν και ένα από αυτά, το Starship Athena, λέγεται ότι περιστρέφεται γύρω από τη Γη σε περίπτωση που κάτι μπορεί να απειλήσει την ύπαρξή μας.

Όντας αρχαίοι και σοφοί, οι Αρκτουριανοί παίρνουν αρκετά σοβαρά τον ρόλο τους ως φύλακες και ο σκοπός τους δεν είναι να εισβάλουν, καθώς με βάση τα παραπάνω θα μπορούσαν άνετα να το είχαν κάνει, αν ήθελαν.

Υποστηρίζεται ότι ένας ένας από τους ανιχνευτές τους, είναι ο διαβόητος τεχνητός δορυφόρος Black Knight ή Μαύρος Ιππότης, ο οποίος λέγεται ότι περιστρέφεται γύρω από τον πλανήτη μας τουλάχιστον τα τελευταία 13.000 χρόνια. ……. Συνεχίζεται:

diadrastika / Image by Ian Murray from Pixabay