κοπέλα υβρίδιο

Παιδιά Υβρίδια: Ζουν ανάμεσά μας μισοί εξωγήινοι; Τι Αποκαλύπτει η Κοινότητα Παιδιών Υβριδίων
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Από τα γραπτά που άφησαν οι πρόγονοι των ανθρώπων στα αρχαία χρόνια, φαίνεται να έχουν κάνει ολοκάθαρες αναφορές σε θεούς του ουρανού που ταξίδευαν από τα βάθη του σύμπαντος στη Γη. Ακόμη και σήμερα αυτή η πεποίθηση παραμένει, γιατί υπάρχουν θεωρίες επιστημόνων για ανθρώπους που ισχυρίζονται μέσα από τις μαρτυρίες τους ότι έχουν δει εξωγήινα όντα που έρχονται και παρέρχονται, ενώ ακόμη και ισχυρίζονται ότι είχαν κάποια επαφή μαζί τους.

Διαβάστε επίσης: Φιλικές Εξωγήινες Φυλές που ήρθαν ανάμεσα μας

Κάποιοι ειδικοί στον τομέα λένε ότι η πιθανότητα εξωγήινης επαφής με τους ανθρώπους είναι αρκετά μεγάλη, με βάση την έρευνα που διεξάγεται και τα στοιχεία των παρατηρήσεων, τις μαρτυρίες των επαφών αλλά και των απαγωγών που συνέβησαν σε κάποιους ανθρώπους. Μεταξύ των θεωριών διερευνάται μία θεωρία συνωμοσίας η οποία και έχει πολύ μεγάλη δημοτικότητα ενώ αποκτά ολοένα μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα και δύναμη στο Internet. Πρόκειται για την υπόθεση πως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής το οποίο επικεντρώνεται στην γέννηση μίας υβριδικής φυλής μεταξύ των ανθρώπων και των εξωγήινων.

Είναι, άραγε, δυνατή μία διασταύρωση ανάμεσα σε άνθρωπο και εξωγήινο, κατά την οποία οι απόγονοι, τα παιδιά, θα έχουν γνώριμα ανθρώπινα χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να είναι εντελώς ανθρώπινα; Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να συμβεί αυτό, αν και πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινες φυλές είναι αδύνατο να διασταυρωθούν με τους ανθρώπους – όπως δεν μπορεί να διασταυρωθεί ένα λουλούδι με ένα έμβιο ον -, ενώ κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν πως μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί εφόσον οι εξωγήινοι είναι κοντά στα χαρακτηριστικά και το γενετικό υλικό των ανθρώπων.

Διαβάστε επίσης: Εξωγήινοι με γυναίκες κάνουν παιδιά υβρίδια, ισχυρίζονται οι ίδιες

Αρκετοί μάρτυρες, πάντως, κυρίως γυναίκες, υποστηρίζεται ότι έχουν δώσει εκτενείς αναφορές σε ιδρύματα έρευνας για την εξωγήινη ζωή, όπως η MUFON, προκειμένου να δηλώσουν τι τους συνέβη κατά την απαγωγή τους για να καταλήξουν ότι βασικός σκοπός ήταν η αναπαραγωγή. Ωστόσο, ένα κοινό συμπέρασμα από τις μαρτυρίες αυτές είναι ότι δεν χρησιμοποιήθηκε σωματική επαφή, αλλά μέθοδοι που δεν είναι γνωστές στον άνθρωπο.

Τι γίνεται, λοιπόν, από εκεί και πέρα; Πέρα από τις αναφορές και τις εμπειρίες των μαρτύρων; Υπήρξαν παιδιά από την μυστηριώδη αυτή “ένωση”; Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι είναι υβρίδια. Μία πρόσφατη περίπτωση που αξιώνει ότι είναι γόνος ανθρώπινης γυναίκας και εξωγήινου, είναι μία γυναίκα με την ονομασία Λίζα.

Διαβάστε επίσης: Η Εξωγήινη Φυλή που Θεωρεί την Ανθρωπότητα Ιδιοκτησία της

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στον Luigi Vendittelli, ερευνητή για τα UFOs, η Λίζα, διαβεβαίωσε ότι είναι ένα υβρίδιο, δηλαδή το αποτέλεσμα ενός εξωγήινου με τη μητέρα της. Εξηγεί, επίσης, ότι τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ διαφορετικά από τα άλλα παιδιά, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, είπε ότι έχει ανοσία στις ασθένειες, ενώ συμπλήρωσε ότι είχε την ικανότητα να ακούει και να βλέπει πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούσαν. Κατάλαβε γιατί της συνέβαιναν όλα αυτά αυτά, όταν κάποια στιγμή, η μητέρα της την εξομολογήθηκε την αλήθεια σχετικά με την απαγωγή της από εξωγήινα όντα τα οποία την χρησιμοποίησαν για διάφορα πειράματα.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Μαρτυρίες όπως αυτή της Λίζας υπάρχουν πάρα πολλές. Τα παιδιά που ισχυρίζονται ότι είναι υβρίδια είναι τόσα που, υπάρχει μια συγκεκριμένη σελίδα στο διαδίκτυο, η Hybrid Children Community (Κοινότητα Παιδιών Υβριδίων), η οποία παρέχει πάμπολλες πληροφορίες και ουσιαστικά “επιβεβαιώνει” την ύπαρξη τέτοιων παιδιών ιβριδίων!

Τώρα, ξέρω… θα αναρωτιέστε αν πέρα από τους προσωπικούς ισχυρισμούς του καθενός υπάρχουν και επιστημονικές αποδείξεις ή έστω ενδείξεις που να αποδεικνύουν όλα αυτά τα παράδοξα. Επιφυλάσσομαι. Πάντως να είστε βέβαιοι πως όταν θα υπάρξουν απτά και επιβεβαιωμένα στοιχεία θα γίνουν παγκόσμια είδηση.

diadrastika / Image by Enrique Meseguer from Pixabay