Ανέκδοτο: Η καυτή νέα και ελεύθερη εργένισσα γειτόνισσα που μένει ακριβώς απέναντί μου

Ανέκδοτο: Η καυτή νέα και ελεύθερη εργένισσα γειτόνισσα που μένει ακριβώς απέναντί μου

Σήμερα θα σας πω την ιστορία μου. Μόλις μετακόμισα σε μία νέα γειτονιά. Η περιοχή είναι φοβερή. Άνετοι δρόμοι, φαρδιά πεζοδρόμια. Το νέο σπίτι μου είναι καταπληκτικό. Οι γείτονες επίσης. Αλλά υπάρχει και μία γειτόνισσα. Μένει ακριβώς απέναντι από μένα. Βλέπω το σαλόνι της και την μπροστινή βεράντα.

Την πρωτοείδα όταν βγήκα στη βεράντα μου να πιω ένα φραπεδάκι και να απολαύσω την γαλήνη του ηλιοβασιλέματος.

Εκείνη ήταν ξαπλωμένη στη δική της βεράντα, σε μία άνετη ξαπλώστρα με νιουντ μαγιό. Είχε απλωμένα τα δίμετρα πόδια της ενώ δύο “βουναλάκια” ξεχώριζαν στο πάνω μέρος του κορμιού της. Έκανε λίγη ηλιοθεραπεία, αλλά μάλλον πρέπει να έκανε αυτό που λένε sungazing, δηλαδή κοίταζε τον ήλιο κατάματα, την ώρα που δεν ήταν επικίδνυνος για τα μάτια.

Την επόμενη μέρα, ήταν πάλι εκεί στην ξαπλώστρα με ένα μπιρμπιλωτό μαγιό. Ήταν μπρούμυτα και είδα να ξεχωρίζουν δύο άλλα “βουναλάκια” στο κάτω μέρος του κορμιού της. Έπινε ένα αναψυκτικό. Με τις μέρες, πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι είναι εργένισσα.

Κάθε μέρα ήταν απόλαυση να την βλέπει κανείς το απόγευμα να βγαίνει στη βεράντα της και να ξαπλώνει κάτω από τον καυτό ήλιο. Όπως καταλαβαίνετε, είχα γίνει θαμώνας στην ίδια μου τη βεράντα και έκανα τα οφθαλμόλουτρά μου!

Να μην σας τα πολυλογώ, μια μέρα την είδα την ώρα που σχόλασε από τη δουλειά της και γυρνούσε σπίτι της. Ξαφνιάστηκα όταν την είδα αντί να περνάει απέναντι για το δικό της σπίτι, να έρχεται κατευθείαν προς το δικό μου. Μου χτύπησε το κουδούνι.

Τσακίστικα να κατέβω και να πάω να της ανοίξω. Με κοιτάει στα μάτια και μου λέει:

– Μόλις γύρισα από τη δουλειά και έχω τρελή διάθεση να περάσω καλά. Έχω μια έντονη επιθυμία να διασκεδάσω, να πιω, να μεθύσω και να κάνω έρωτα όλο το βράδυ μέχρι το πρωί! Έχεις δουλειά απόψε;

Χωρίς δεύτερη σκέψη της απαντώ:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

– Όχι! Είμαι ελεύθερος απόψε και δεν έχω κάνει καθόλου σχέδια.

Και μου απαντάει κι εκείνη χωρίς δισταγμό:

– Τέλεια! Τότε, μήπως θα μπορούσες να μου κρατήσει το σκύλο μου για απόψε;;;

diadrastika.com