Ανακαλύπτουμε τον προσωπικό μας Φύλακα Άγγελο στην απλή τεχνική του Paulo Coelho

Θέλετε να δείτε ή να νιώστε τον προσωπικό σας αγγελιοφόρο ή φύλακα άγγελο μέσα από μία απλή τεχνική την οποία περιγράφει ο Paulo Coelho στο βιβλίο «Το ημερολόγιο ενός μάγου»; Λοιπόν συγκεντρωθείτε και διαβάστε πολύ προσεχτικά:

-Κάθισε και χαλάρωσε εντελώς.

Άσε το πνεύμα σου να περιπλανηθεί όπου θέλει, τη σκέψη σου να κυλήσει ανεξέλεγκτα. Ύστερα σκέψου και νιώσε πόσο ξένοιαστος είσαι.

-Φαντάσου μια πύρινη στήλη στα δεξιά σου.

Φρόντισε οι φλόγες να είναι ζωηρές και λαμπερές. Πρόσταξε το υποσυνείδητο σου να εκδηλωθεί. Περίμενε λίγο… συγκεντρώσου στην πύρινη στήλη. Αν ξεπεταχτεί μια εικόνα θα είναι η εκδήλωση από το υποσυνείδητο σου. Προσπάθησε να την διατηρήσεις.

-Φαντάσου και μια πύρινη στήλη στα αριστερά σου.

Όταν ζωηρέψουν οι φλόγες ζήτησε να εκδηλωθεί ο αγγελιοφόρος σου.

Κουβέντιασε μαζί του – θα παρουσιαστεί ανάμεσα απ τις δύο πύρινες στήλες.

-Κάνε τον κοινωνό του προβλήματος σου, ζήτησε του τη συμβουλή του και δώσε του τις απαραίτητες οδηγίες.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όταν τελειώσει αυτή η συναλλαγή, άφησε τον να φύγει με ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη που σου παρουσιάστηκε και σου έδειξε τον σωστό δρόμο.

Σημείωση: Στην πρώτη ή στις πρώτες επικλήσεις, ανάλογα με την ικανότητα της συγκέντρωσης αυτού που πραγματοποιεί την τελετουργία. δεν προφέρουμε το όνομα του Αγγελιοφόρου. Λέμε μόνο “Αυτός”.

Αν η τελετουργία ολοκληρωθεί σωστά ο Αγγελιοφόρος πρέπει να αποκαλύψει με μιας το όνομα του, με τηλεπάθεια.

Σε αντίθετη περίπτωση, να επιμείνεις για να μάθεις αυτό το όνομα και μόνο από κει και ύστερα άρχισε διάλογο. Όσο πιο πολύ επαναλαμβάνεται η τελετουργία, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η παρουσία του Αγγελιοφόρου και πιο γρήγορες οι πράξεις του.

Από το «Το ημερολόγιο ενός μάγου», Paulo Coelho.

Ελένη Κ. – awakengr.com / Image by Stefan Keller from Pixabay