Καλλιτεχνική απεικόνιση από Prettysleepy στο Pixabay

Σας Έχουν Απαγάγει Εξωγήινοι και Δεν το Θυμάστε; Ποια Είναι τα Συμπτώματα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους. Αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται ή τους αποκαλούν ως “πειραματόζωο” ή απλά “απαχθέντες από εξωγήινους” εμφανίζουν διάφορα ξαφνικά συμπτώματα που δεν είχαν πιο πριν. Υπάρχουν σύγχρονες περιπτώσεις εξωγήινων απαγωγών που έφτασαν σε πολλά μέσα ενημέρωσης. Όλα άρχισαν το 1961, όταν οι Betty και Barney Hill ισχυρίστηκαν ότι  είχαν απαχθεί” από το αυτοκίνητό τους ενώ βρίσκονταν κοντά στα Λευκά Όρη του New Hampshire στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έκτοτε, εμφανίστηκαν ιστορίες γύρω από ανθρώπους που πιστεύουν ότι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τη συνήθη ζωή τους καθώς μεταφέρθηκαν σε ένα είδος διαστημοπλοίου. Άλλοι υποψιάζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους επειδή παρουσιάζουν ορισμένα σημάδια και συμπτώματα, αλλά στερούνται τις συγκεκριμένες αναμνήσεις μιας εμπειρίας απαγωγής. Υπάρχει όμως και μια τρίτη ομάδα, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ότι έχουν πέσει θύματα τέτοιων “απαγωγών”. Για την συνέχεια συγκεντρώσαμε πληροφορίες από διάφορα βιβλία που αναφέρονται σε απαγωγές – όπως ισχυρίζονται οι μάρτυρες ότι τους συνέβη – ώστε να σχηματιστεί μια εικόνα για διάφορα συμπτώματα που αυτές προκαλούν.

Σας Έχουν Απαγάγει Εξωγήινοι και Δεν το Θυμάστε; Ποια Είναι τα Συμπτώματα

Έχετε περισσότερους εφιάλτες τελευταία από το συνηθισμένο; Όταν ξυπνάτε, αισθάνεστε άσχημα σε ολόκληρο το σώμα σας; Μήπως πάσχετε από μυϊκούς πόνους στην πλάτη, τον αυχένα ή τα πόδια; Είστε νευρικοί ή θυμωμένοι χωρίς προφανή λόγο; Μήπως έχετε αρχίσει να βιώνετε μια ισχυρή αποστροφή ή φόβο για πράγματα ή καταστάσεις που δεν συνηθίζατε πιο πριν, όπως τα ύψη ή τους κλειστούς χώρους; Εάν αναρωτιέστε ποια είναι η προέλευση ορισμένων από αυτά τα περίεργα συμπτώματα, ίσως, η εξήγηση βρίσκεται στο ότι κάποια στιγμή, πριν εμφανιστούν τα περίεργα, σας έχουν απαγάγει εξωγήινοι και δεν το θυμάστε. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα συμπτώματα.

Υπάρχουν συμπτώματα όπως αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, μαζί με πάρα πολλά άλλα, συμπεριλαμβανομένης της αλλεργίας στα ζώα, της ανικανότητας να ανέχονται ορισμένα τρόφιμα, αλλά και ρινοραγίες. Όσοι επισκέφθηκαν τον γιατρό τους, υποστηρίζουν ότι δεν έβγαλαν κάποια άκρη για το τι ακριβώς τους συμβαίνει.  Πώς λοιπόν ξέρετε αν είστε θύμα αλλοδαπών και ποιες είναι οι ενδείξεις; Για την συνέχεια συγκεντρώσαμε πληροφορίες από διάφορα βιβλία που αναφέρονται σε απαγωγές – όπως ισχυρίζονται οι μάρτυρες ότι τους συνέβη – ώστε να σχηματιστεί μια εικόνα για διάφορα συμπτώματα που αυτές προκαλούν.

Απώλεια χρόνου και μνήμης Στην περίπτωση της Betty και του Barney Hill, το πρώτο τους σημάδι από αυτό που είχαν και οι δύο ήταν πως όταν έφτασαν τελικά στο σπίτι τους, κανένας από τους δύο δεν μπορούσε να θυμηθεί δύο ώρες από το ταξίδι τους. Αυτά τα κενά μνήμης, συμπληρώθηκαν όταν υποβλήθηκαν σε ύπνωση. Ωστόσο, αν και εσείς έχετε παρόμοια συμπτώματα απώλειας χρόνου και μνήμης για μια περίοδο μερικών ωρών ή ακόμη και ημερών καλό είναι, πριν σκεφτείτε τη θεωρία της εξωγήινης απαγωγής, να συζητήσετε με έναν ειδικό γιατρό επί του θέματος.

Παράλυση ύπνου Ένα από τα σαφή σημάδια ότι έχετε απαχθεί από εξωγήινους είναι καθώς κοιμάστε. Ενώ οι αναφορές διαφέρουν από το ένα άτομο στο άλλο, ένα από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι ότι δεν μπορείτε να μετακινηθείτε λίγο πριν από την απαγωγή. Ορισμένες αναφορές έχουν παρατηρήσει μια φιγούρα να κάθετε πάνω τους ή στο κρεβάτι, είτε ένα λαμπρό φως να έρχεται μέσα από το παράθυρο. Η εμπειρία είναι πραγματικά τρομακτική αλλά, όταν ξυπνάς, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ότι επρόκειτο για έναν εφιάλτη.

Ωστόσο, ειδικά στην πρώτη περίπτωση, το φαινόμενο είναι γνωστό στο επιστημονικό κόσμο ως “υπνική παράλυση”, ενώ σύμφωνα με την λαϊκή παράδοση είναι γνωστότερο ως “Μόρα”. (Διαβάστε επίσης: Υπνική Παράλυση: Τι Κάνεις Όταν Είσαι Ξύπνιος αλλά Δεν Μπορείς να Κινηθείς; Υπάρχει Εισβολέας στο Δωμάτιο;). Οπότε και πάλι, θα πρέπει να συζητήσετε με ένα ειδικό γιατρό πριν πιστέψετε ότι μπορεί να σας έχουν απαγάγει εξωγήινοι.

Όνειρα με εξωγήινους Για μερικούς, τα αποδεικτικά στοιχεία ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους είναι κάποια επαναλαμβανόμενα όνειρα με τέτοια όντα. Αυτά τα όνειρα μπορεί να είναι σουρεαλιστικά, αλλά παράλληλα βιώνεται μια καταπιεσμένη μνήμη. Σύμφωνα με τους ειδικούς στον τομέα, τα όνειρα για εξωγήινες απαγωγές αντιπροσωπεύουν φόβο αλλαγής ή άγχους.

Άλλες διαταραχές Μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχουν πέσει θύματα εξωγήινων αναφέρουν επίσης φυσικές αλλαγές και συμπτώματα που περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

  • Ανεξήγητα σημάδια
  • Μώλωπες και εκδορές στο σώμα τους
  • Ανεξήγητοι πόνους
  • Αλλαγές στην όραση, την ακοή, την όσφρηση και την γεύση
  • Εμβοές (ήχους στα αυτιά)
  • Ένα πιθανό ανεξήγητο εμφύτευμα κάτω από το δέρμα, όπως ένα μέταλλο
  • Αιμορραγία από τη μύτη ή αίμα στο μαξιλάρι όταν ξυπνούν το πρωί

Ιατρικές εξηγήσεις Όλα τα παραπάνω, εκτός από τα εμφυτεύματα, έχουν λογικές ιατρικές εξηγήσεις. Επομένως, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε έναν γιατρό πριν εξετάσετε την περίπτωση να σας έχουν απαγάγει εξωγήινα όντα. Στην περίπτωση των εμφυτευμάτων, είναι αρκετά δύσκολο να τα εντοπίσει κάποιος, αλλά λέγεται ότι βρίσκονται συνήθως στο δεξί χέρι.

Πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας Είναι αλήθεια ότι η αντιμετώπιση αυτού του τύπου εμπειρίας είναι πολύ περίπλοκη. Και, ενώ δεν υπάρχουν ορισμένες τεχνικές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να εμποδίσετε τα εξωγήινα όντα να ολοκληρώσουν την αποστολή τους, το ψυχικό σθένος, η δύναμη του θυμού που θα μπορούσατε να εκδηλώσετε εκείνη τη στιγμή ενάντια στις οντότητες, ή ακόμα και έκκληση βοήθειας από πνευματικά όντα, λέγεται ότι θα μπορούσαν να σταθούν ικανά για να αποτρέψουν μια πιθανή απαγωγή σας στο μέλλον.

diadrastika / Image by Prettysleepy from Pixabay