Πως να Μάθετε το Κοσμικό Όνομα που σας Δόθηκε και να γνωρίσετε το σχέδιο της ψυχής σας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Δεν είναι κάτι καινούργιο, όπως υποστηρίζεται, ότι όλα τα ανθρώπινα όντα εκπέμπουν δονήσεις. Λοιπόν, εάν μπορούσαμε να μεταφράσουμε αυτές τις δονήσεις σε λέξεις, θα ήταν εύκολο να γνωρίσουμε και να μάθουμε το Κοσμικό Όνομα που μας δόθηκε και θα το έχουμε για πάντα. Αλλά τι είναι το Κοσμικό Όνομα και πως μπορούμε να το ανακτήσουμε;

Κάθε φορά που ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής, όπου μετενσαρκωνόμαστε για να παίρνουμε νέα μαθήματα και να εξελισσόμαστε, μεταξύ άλλων, αποκτούμε διαφορετικούς ρόλους, εμφανίσεις, ονόματα και κοινωνικά επίπεδα. Αλλά, παρά όλα αυτά, ο καθένας μας έχει ένα μοναδικό όνομα, ατομικό και μη μεταβιβάσιμο, σαν δακτυλικό αποτύπωμα, σαν την ίριδα του ματιού. Το όνομα αυτό θα μας συνοδεύει για πάντα, από τις προηγούμενες και σε όλες τις επόμενες ζωές μας, αφού είναι το όνομα της ψυχής μας. Για το λόγο αυτό ονομάζεται Κοσμικό Όνομα.

Διαβάστε επίσης: Πως Γράφεται το Όνομά σας στην Γραμμική Β΄ (Μυκηναϊκή γραφή)

Το όνομα αυτό αποτελείται από δύο μέρη: Το πρώτο μέρος προκύπτει όταν συνθέτεται κοσμικά η ατομικότητά μας για πρώτη φορά. Θα μπορούσαμε να πούμε όταν γεννιέται για πρώτη φορά η ψυχή μας. Το δεύτερο μέρος αντιστοιχεί στο κοσμικό τέλος και προέρχεται από τη στιγμή κατά την οποία μέσα από τις μετενσαρκώσεις μας, συνειδητοποιούμε την πνευματική πορεία, όπου συμβαίνει μια δεύτερη γέννηση μέσα μας και ένας επόμενος κύκλος ξεκινάει.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι το προσωπικό δονητικό κλειδί  που ενεργεί ως ενεργειακή ασπίδα και αυτό μας βοηθά στην προσωπική μας ανάπτυξη, συνδέοντας μας με τη συχνότητα που μας καθοδηγεί στην αναζήτηση του μονοπατιού όπου θα αναπτύξουμε και θα αναλάβουμε την αποστολή μας και, τελικά, θα συνδεθούμε με την αληθινή μας ουσία.

Είναι το κοσμικό κλειδί που αποκαλύπτει ποιοι είμαστε πραγματικά. Μας βοηθά να αναπτύξουμε πνευματική νοημοσύνη και μας φέρνει απελευθέρωση από τη συνείδηση ​​που μεταφράζεται σε Απεριόριστη Αγάπη για να εξυπηρετήσει καλύτερα το Ανώτερο Σχέδιο της Πηγής που, ο καθένας σύμφωνα με την θρησκευτική γαλούχησή του μπορεί να ονομάζει.

Το Κοσμικό Όνομα, εχει επίσης τη δυνατότητα να μας δείξει τι έχουμε μάθει σε διαφορετικές ζωές που ζήσαμε και τα λάθη που έγιναν, προσεγγίζοντας μια πιθανή απάντηση του Ποιος Είμαι. Έτσι, το Κοσμικό μας Όνομα που θα επιστρέψει το παρελθόν μας, θα διορθώσει το παρόν μας και θα δείξει το μέλλον μας.

Όλοι έχουμε ένα κοσμικό όνομα και μας αποκαλύπτεται όταν ο καθένας είναι αρκετά ώριμος και συνειδητοποιημένος για να μπει στην διαδικασία τέτοιου είδους αναζήτησης και αποκάλυψης.

Οι τρόποι με τους οποίους αποκαλύπτεται το όνομα είναι αρκετοί και διαφορετικοί μεταξύ τους. Για παράδειγμα, μέσω του Φύλακα Άγγελου με τον οποίο επικοινωνούμε, μέσω του Πνευματικού Οδηγού που μπορεί να διαβάσει την αύρα μας, μέσω των ίδιων των ονείρων μας όταν είναι συνειδητά, αλλά και μέσω κάποιας ψυχογραφικής επικοινωνίας. Ένας άλλος τρόπος είναι μέσα από βαθύ διαλογισμό.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Όποια διαδικασία και αν ακολουθήσετε θα πρέπει να είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και να γνωρίζετε για ποιο λόγο αναζητάτε το Κοσμικό σας Όνομα. Η αναζήτησή του δεν είναι παιχνίδι, το ίδιο και η αξιοποίησή του. Αν είστε άτομο που ήδη ασχολείται με τέτοια θέματα και ζητήματα ήδη θα γνωρίζετε πολύ περισσότερα από όσα αναφέρονται. Αν πάλι δεν είστε, τότε είχατε μία πολύ καλή ενημέρωση.

Συνειδητό ονείρεμα

Όπως αναφέραμε, ανάμεσα σε διάφορους τρόπους, είναι το συνειδητό ή διαυγές όνειρο. Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι υπάρχουν κάποιοι μικροί κίνδυνοι όταν κανείς επιχειρεί ένα συνειδητό ονείρεμα. Ο πιο συνηθισμένος, μετά από προσπάθειες, είναι να μην ξέρεις πότε ονειρεύεσαι και πότε όχι. Δηλαδή, να μπερδεύεσαι όταν είσαι ξύπνιος και να νομίζεις ότι μπορεί να είσαι σε όνειρο. Όμως, αν και αυτό ξεπερνιέται εύκολα με την εξάσκηση, είναι πολύ πιθανό να σας τρομάξει στις αρχές. Άλλοι κίνδυνοι είναι να κάνετε πράγματα που δεν πρέπει σε έναν χώρο που δεν γνωρίζετε. Ας δούμε την πιο απλή και λιγότερο επικίνδυνη μέθοδο.

Διαβάστε επίσης: Συνειδητό Ονείρεμα και Πιθανά Οφέλη

Κατά τη διάρκεια της ημέρας σκέφτεστε ότι το βράδυ θέλετε να δείτε κάτι συγκεκριμένο στον ύπνο μας που θα σας οδηγήσει σε ένα συνειδητό ονείρεμα. Βάλτε ένα γνώριμο αντικείμενο ως αρχικό στόχο, π.χ. ένα βιβλίο. Ο ρόλος του είναι μόλις το δείτε στον ύπνο σας να “ξυπνήσετε” μέσα στο όνειρό σας, αλλά όχι πραγματικά. Ο ρόλος του είναι να συνειδητοποιήσει ο εγκέφαλός σας ότι ονειρεύεστε. Μόλις συμβεί αυτό μπορείτε να ελέγξετε το όνειρο και να οδηγηθείτε σε αυτό που προτιμάτε. Το κόλπο με το βιβλίο μπορεί να το εφαρμόζετε κάθε φορά σαν το “ξυπνητήρη” σας, για ένα συνειδητό όνειρο. Μην το παρακάνετε στην αρχή. Ένα βήμα κάθε βράδυ.

Το πιο συνηθισμένο διάστημα, για αρχάριους, να δείτε ένα συνειδητό όνειρο, είναι λίγο μετά αφού έχετε ξυπνήσει: αν επιχειρήσετε να κοιμηθείτε ξανά. Πάντα, όμως, μέχρι να φτάσετε σε μία καλή πορεία, θα πρέπει να σκέφτεστε πως όταν θα κοιμηθείτε πρέπει να δείτε π.χ. το βιβλίο. Συμβουλευτείτε και άλλες μεθόδους μέσα στις οποίες θα πρέπει να αναγράφονται οι πιθανοί κίνδυνοι. Όταν φτάσετε σε ένα πολύ καλό επίπεδο ελέγχου των ονείρων σας, τότε και μόνο τότε, μπορείτε να μάθετε το Κοσμικό Όνομα που σας δόθηκε και να γνωρίσετε το σχέδιο της ψυχής σας.

diadrastika / Image by beate bachmann from Pixabay