Σπάνιος όγκος στο κεφαλι σε 11χρονη εξαφανίζεται μυστηριωδώς χωρίς ιατρική παρέμβαση. Έπιασαν οι προσευχές, υποστηρίζουν οι γονείς

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι γιατροί στο Τέξας είναι πολύ μπερδεμένοι αφού ένα 11χρονο κορίτσι που έχει διαγνωστεί με έναν όγκο στον εγκέφαλο θεραπεύεται χωρίς κάποια θεραπεία, αγωγή ή χειρουργείο. Χωρίς την οποιουδήποτε είδους παρέμβαση και επέμβαση των γιατρών.

Η Roxli Doss και η οικογένειά της κατέρρευσαν όταν έμαθε ότι είχε έναν όγκο που ονομάζεται “διάχυτο ενδογενές γλοίωμα πόντιου (diffuse intrinsic pontine glioma – DIPG) και δεν υπήρχε καμία θεραπεία. Αυτή η σπάνια διάγνωση θα άφηνε το Roxli με συμπτώματα όπως την απώλεια της όρασης και την μειωμένη ικανότητα να μιλάει ή ακόμα και να καταπίνει.

Οι γιατροί πολλών νοσοκομείων συμφώνησαν ότι η Roxli είχε DIPG, οπότε το γενναίο κορίτσι πέρασε εβδομάδες μέσα στις ακτινοβολίες και σε άλλες προσπάθειες θεραπείας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί αλλά και πολλοί άλλοι είχαν συσπειρωθεί γύρω από την Roxli και την οικογένειά της, δημιουργώντας παροχές και κάνοντας εράνους προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να πληρωθούν τα ιατρικά έξοδα.

Οι γονείς της, ο Scott και η Gena Doss, προσευχήθηκαν για ένα θαύμα, όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Μόνο που, όπως φαίνεται, στην δική τους περίπτωση πρέπει να “έπιασε”. Συνέβη ακριβώς αυτό για το οποίο προσευχήθηκαν.

Κατά τη διάρκεια μιας μαγνητικής σάρωσης του εγκεφάλου της Roxli, ο όγκος στο κεφαλι δεν μπορούσε να ανιχνευθεί. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι συνέβη και εξακολουθούν να είναι εντελώς προβληματισμένοι, καθώς ό,τι κι αν έκαναν προκειμένου να να εντοπίσουν τον όγκο, εκείνος ήταν σαν είχε εξαφανιστεί.

Σαν κάποια αόρατη δύναμη να είχε επέμβει με έναν δικό της τρόπο και να είχε αφαιρέσει το DIPG το οποίο θα μπορούσε να της στερήσει όραση, ομιλία και τελικά, ίσως, την ίδια της τη ζωή αφού δεν θα μπορούσε να καταπίνει. Θα την βύθιζε σε έναν άγνωστο κόσμο να ζει, αλλά χωρίς τελικά να ζει…

Τι συνέβη; Κανείς επιστήμονας γιατρός δεν μπορούσε να δικαιολογήσει το συμβάν. Ωστόσο, η οικογένεια γνώριζε πολύ καλά τι είχε συμβεί και ποιον ακριβώς έπρεπε να ευχαριστήσει για το θαύμα που έγινε: Ήταν η πίστη τους που οδήγησε σε αυτή την θαυματουργή ανάκαμψη της Roxli.

«Κάθε μέρα το λέμε ακόμα», είπε η μητέρα Dena. «Είναι κάτι σαν το οικογενειακό μας “μυστικό” που ο Θεός θεράπευσε την Roxli».

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Τώρα, το ζωηρό 11χρονο κopiτσι έχει επανέλθει πίσω στην κανονική του ρουτίνα να παίζει έξω και να καβαλάει άλογα. Παρόλο που οι γιατροί μπορεί να μην έχουν βρει ακόμα την εξήγηση, για την οικογένεια ήταν ο Θεός που έβαλε το θεραπευτικό του χέρι στην κόρη τους και όλα έγιναν όπως πριν.

Διαβάστε επίσης: Πώς να στείλουμε μακρινή θεραπευτική ενέργεια

Ποιος μπορεί να βρει καλύτερη εξήγηση από εκείνη στο παρακάτω εδάφιο;

Ησαΐας 41:10 “Μη φοβάσαι, γιατί είμαι μαζί σου. Μην απογοητεύεστε, γιατί είμαι ο Θεός σου. Θα σε ενισχύσω και θα σε βοηθήσω. Θα σε υποστηρίξω με το δίκαιό μου δεξί χέρι.”

πηγή: cbsnews.com / diadrastika