Σκακιέρα για τη Μάχη για τη Γη

Μάχη για τη Γη. Χριστός, Δράκουλας, Ερπετοειδή και Τράπεζες
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είμαι βέβαιος ότι ο τίτλος έχει μπερδέψει πολλούς. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Χριστός και ο Δράκουλας, τα ερπετοειδή και οι τράπεζες; Και όλα αυτά πως συνδέονται με μία μάχη για τη Γη;

Κι όμως συνδέονται με ένα τρόπο. Δουλέψτε το λίγο στο μυαλό σας πριν προχωρήσετε στη συνέχεια. Αν δεν προέκυψε κάτι, τότε διαβάστε τη συνέχεια αφού αποβάλετε από τους πρωταγωνιστές αυτό που θεωρητικά ή/και πρακτικά αντιπροσωπεύουν.

Είναι μια αλληγορία, μια μεταφορά, μία παρομοίωση. Είναι διαχρονικές έννοιες που υπήρχαν από τότε που ο άνθρωπος άρχισε να αντιλαμβάνεται τον εαυτό του. Απλά αλλάζουν ονόματα ανάλογα με την εποχή, τον αιώνα ή τη χιλιετία. Όμως η ουσία παραμένει πάντα η ίδια.

Ο Χριστός δεν είναι ο Υιός του Θεού. Ο Δράκουλας δεν είναι ο χαρακτήρας που έπλασε ο Μπράμ Στόκερ. Τα ερπετοειδή δεν είναι αυτά που προωθούν οι θεωρίες συνωμοσίας και τις διαψεύδουν οι κυνηγοί παραπληροφόρησης. Τέλος, οι τράπεζες δεν είναι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Τι είναι; Φίλε αναγνώστη σε αφήνω να το βρεις εσύ καθώς θα παρακολουθείς τη μάχη για τη Γη. Καθώς θα παρακολουθείς τον παλιό αγώνα μεταξύ του Χριστού, του Δράκουλα, των ερπετοειδών και των τραπεζών – αφού έχεις διαβάσει ολόκληρο το κείμενο.

Διαβάστε επίσης: Ιησούς Χριστός. Είχατε την γνώση και την κλειδώσατε

Μια μάχη, που συχνά παραβλέπεται

Στα χρονικά της ιστορίας, οι αφηγήσεις επικών μαχών έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία μας. Μια τέτοια μάχη, που συχνά παραβλέπεται, εμβαθύνει στη σφαίρα του μύθου, του θρύλου και των θεωριών συνωμοσίας.

Στη συνέχεια θα κάνουμε μια βουτιά στον συναρπαστικό κόσμο όπου φιγούρες όπως ο Χριστός, ο Δράκουλας, τα ερπετά και οι τράπεζες συγκρούονται σε έναν αρχαίο αγώνα για κυριαρχία στη Γη.

Καθώς ξεκινάμε αυτό το ταξίδι, προετοιμαστείτε για να πλοηγηθείτε σε μια αφήγηση που εξερευνά τα αλληλένδετα νήματα της δύναμης, της πνευματικότητας και των μυστικών κοινωνιών.

Η αθάνατη μονομαχία

Στο επίκεντρο αυτής της κοσμικής σύγκρουσης στέκονται δύο αθάνατα όντα, που το καθένα συναγωνίζεται για τον έλεγχο του πεπρωμένου της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια αθάνατη μονομαχία.

Οι θρυλικές φιγούρες Χριστός και Δράκουλας αντιπροσωπεύουν αντίθετες δυνάμεις, με τον Χριστό να ενσαρκώνει την αγνότητα, τη δικαιοσύνη και τη σωτηρία, ενώ ο Δράκουλας ενσαρκώνει το σκοτάδι, τον πειρασμό και την αιώνια ζωή με ανίερα μέσα.

Η σύγκρουσή τους ξεπερνά τις απλές σωματικές μάχες, που εκδηλώνονται με πνευματικό πόλεμο, επηρεάζοντας την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας. Σε κάθε χτύπημά τους, η ανθρωπότητά τρώει μια γερή σφαλιάρα που δεν ξέρει καν από που της ήρθε.

Διαβάστε επίσης: Ο Δράκουλας που Παλούκωσε 20.000 Τούρκους

Ερπετοειδή και κρυμμένοι κουκλοπαίκτες

Μέσα σε αυτή την πανάρχαια μάχη, μια μυστική παρουσία παραμονεύει στις σκιές – ερπετοειδή όντα.

Οι αρχαίοι θρύλοι και οι θεωρίες συνωμοσίας υποδηλώνουν ότι τα ερπετοειδή, όντα που αλλάζουν σχήμα από μια άλλη διάσταση, έχουν διεισδύσει στην ανθρώπινη κοινωνία και κατέχουν βασικές θέσεις ισχύος.

Με την πονηρή διάνοιά τους και την ικανότητά τους να χειραγωγούν τα μυαλά, αυτά τα αινιγματικά πλάσματα φέρεται να ελέγχουν τράπεζες, κυβερνήσεις και διεθνείς υποθέσεις, προωθώντας την κρυφή τους ατζέντα. Τα ερπετοειδή είναι οι κρυμμένοι κουκλοπαίκτες που κινούν τα νήματα στις μαριονέτες.

Παίζοντας τον Θεό με την ανθρωπότητα

Εισέλθετε στη σφαίρα της χρηματοδότησης, όπου οι τράπεζες κατηγορούνται εδώ και καιρό ότι ασκούν έλεγχο στη μοίρα της κοινωνίας.

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι μια ισχυρή τραπεζική φυλή, ενεργεί ως μαριονέτα, αλλά έχει τη δυνατότητα να χειραγωγεί οικονομίες, κυβερνήσεις, ακόμη και τη μοίρα των εθνών και των θεών.

Ελέγχοντας τη ροή των χρημάτων, διαμορφώνουν τα παγκόσμια γεγονότα ώστε να ταιριάζουν στο χαρτοφυλάκιό τους, ενώ όλα αυτά παραμένουν κρυμμένα από τον δημόσιο έλεγχο.

Είναι αυτές οι τράπεζες απλώς μερικοί ικανοί παίκτες στην κοσμική μάχη του Χριστού με το Δράκουλα ή κρατούν ένα ακόμα πιο σκοτεινό μυστικό; Μήπως παίζουν τον Θεό με την ανθρωπότητα;…

Διαβάστε επίσης: Η «κυριαρχία» των Ερπετοειδών ως σήμερα σε εικόνες

Ενώστε τις κουκίδες

Καθώς εμβαθύνουμε σε αυτή τη σαγηνευτική αφήγηση, οι συνδέσεις μεταξύ αυτών των φαινομενικά ανόμοιων στοιχείων αρχίζουν να αναδύονται.

Μερικοί θεωρητικοί προτείνουν ότι η τραπεζική επιρροή και η επιρροή των ερπετοειδών αλληλοεπιδρούν, συνεργαζόμενα για να προωθήσουν τους κοινούς τους στόχους.

Το αν οι ερπετοειδείς χρησιμοποιούν τις τράπεζες ως εργαλείο ελέγχου ή οι ίδιες οι τράπεζες χειραγωγούνται οικειοθελώς για να να έχουν μεγαλύτερο κέρδος, από αυτές τις κρυφές οντότητες, παραμένει ένα μυστήριο.

Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο – αυτή η μάχη εκτείνεται σε όλη τη σφαίρα της πνευματικότητας, της δύναμης και της επιρροής.

Όλα λειτουργούν στο όνομα του Χριστού, αλλά κρυφά στο όνομα του Δράκουλα. Όλοι αποστρέφονται τα ερπετοειδή γιατί τα θεωρούν φαντασιοπληξίες, αλλά κρυφά είναι οι ίδιοι. Οι τράπεζες ελέγχουν το χρήμα, αλλά κρυφά το χρήμα ελέγχει αυτούς. Ενώστε τις κουκίδες.

Διαβάστε επίσης: Η Φυλή που Ελέγχει τον Κόσμο. Η Αποκάλυψη πρώην συμβούλου της Παγκόσμιας Τράπεζας

Στα όρια μεταξύ μύθου και πραγματικότητας

Η Μάχη για τη Γη είναι μια ιστορία που θολώνει τα όρια μεταξύ μύθου και πραγματικότητας, αφήνοντάς μας να αμφισβητούμε την αληθινή φύση του κόσμου μας. Πως οριοθετείτε ο μύθος και πως η πραγματικότητα; Που αρχίζει το ένα και που τελειώνει το άλλο;

Αρχίζει και τελειώνει εκεί που αποφασίζουν οι κρατούντες. Και ποιοι είναι οι κρατούντες; Αυτοί που έχουν δύναμη και εξουσία στα χέρια τους.

Είτε πιστεύετε στον αλληγορικό αγώνα μεταξύ Χριστού και Δράκουλα, στην ύπαρξη ερπετοειδών όντων ή στις κρυφές μηχανορραφίες των τραπεζών, αυτή η αφήγηση είναι μια βαθιά εξερεύνηση των ανθρώπινων πεποιθήσεων με τη δύναμη, την πνευματικότητα και το άγνωστο.

Καθώς περιηγούμαστε στον ιστό των θεωριών συνωμοσίας και των αρχαίων θρύλων, έχουμε μια βαθιά αίσθηση ότι η μάχη για τη Γη δεν έχει τελειώσει. Το αποτέλεσμά της μπορεί να διαμορφώσει το συλλογικό μας μέλλον με τρόπους που μπορούμε μόνο να αρχίσουμε να φανταζόμαστε.

μια καθαρά σουρεαλιστική έκθεση ιδεών
diadrastika / Image by GeorgeB2 from Pixabay