Κάτι μεγάλο συμβαίνει στο διάστημα: Μεγάλες ομάδες ΑΤΙΑ μετακινούνται προς νέα κατεύθυνση
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
περιεχόμενο φαντασίας, με στοιχεία δημιουργικής γραφής

Εκπληκτικές είναι οι τελευταίες εικόνες από το κανάλι τηλεόρασης του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (NASA), όπου μεταδίδονται εικόνες από το διάστημα. Στην πραγματικότητα, η θέαση των σχηματισμών ΑΤΙΑ και των τεράστιων διαστημικών αντικειμένων που κινούνται ελεύθερα μέσα στο διάστημα, κοντά στη Γη και στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό γίνεται όλο και πιο συναρπαστική.

Η συνεχιζόμενη εμφάνιση αυτών των εξωγήινων ομάδων, ίσως, διαστημικών σκαφών δεν είναι πλέον σύμπτωση, κάτι μεγάλο συμβαίνει στο διάστημα, αναγκάζοντας τα ΑΤΙΑ πιθανότατα να μετακινηθούν προς άλλες τοποθεσίες. Από τα βίντεο που κυκλοφορούν χάρη σε ερευνητές UFO που παρατηρούν την άμεση ροή της NASA, είναι δυνατόν να δούμε καθαρά τη δομή και το σχήμα ορισμένων από αυτά τα μεγάλα αντικείμενα που χαρακτηρίζουν ως εξωγήινα ιπτάμενα οχήματα.

Χάρη στη ζωντανή εκπομπή του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS), η NASA άρχισε να καταγράφει τεράστιους σχηματισμούς UFO που πετούν πάνω από τον χώρο γύρω από τη Γη και στη συνέχεια να διεισδύουν στην ατμόσφαιρα.

Τι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας; Γιατί αυτά τα υποτιθέμενα εξωγήινα διαστημόπλοια έρχονται όλο και πιο κοντά στον πλανήτη μας;

Εκτός από αυτές τις μεγάλες ομάδες εξωγήινων αντικειμένων, εξακολουθούν να υπάρχουν και άλλες ανωμαλίες που φαίνεται ότι όλες και όλα προέρχονται από την ίδια διεύθυνση. Καθώς δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από τις διαστημικές υπηρεσίες δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά και ο καθένας μπορεί να φανταστεί διάφορα πράγματα με του νου του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα υποθετικά σενάρια μπορεί να έχουν και κάποια υπόσταση. Τι συμβαίνει τελικά;

diadrastika / Image by Foundry Co from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.