Η υποτιθέμενη Είσοδος του Βόρειου Πόλου προς την Αγκάρθα από το Ρωσικό MIR

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχει ένα βίντεο στο οποίο θα δείτε εκείνο που δεν έχει ξαναδεί ποτέ κανείς. Αυτό που μας δείχνει είναι η υποτιθέμενη είσοδος του Βόρειου Πόλου μαζί με το ισχυρό ενεργειακό πεδίο που εμφανίζεται στην υποθετική Πύλη η οποία οδηγεί κατευθείαν μέσα στο εσωτερικό της Γης, στην λεγόμενη Κοίλη ή Κούφια Γη. Εκεί, κάπου βαθιά, διάφορες παραδόσεις συμφωνούν ότι υπάρχουν δρόμοι που οδηγούν σε μία μεγάλη τεράστια πόλη. Το πιο διάσημο ονομά της είναι Agartha.

Το εξαιρετικό οπτικό υλικό έγινε προσβάσιμο όταν διέρρευσε από έναν θαρραλέο Ρώσο πληροφοριοδότη που, για ευνόητους λόγους, θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. Υποτίθεται ότι προέρχεται από τον σοβιετικό διαστημικό σταθμό MIR. Είναι μία πραγματικά σπάνια θέαση, πιο όμορφη από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Απλά κόβει την ανάσα. Σημειώστε ότι και οι δύο πόλοι (Βόρειος και Νότιος) είναι No Flight Zone, δηλαδή απαγορεύεται να πετούν αεροπλάνα. (Διαβάστε επίσης: Γιατί τα αεροπλάνα δεν πετούν πάνω από την Κάαμπα, το Παρίσι, τον Παρθενώνα, το Machu Picchu και άλλα μέρη)

Αν πραγματικά θα μπορούσαμε να διεισδύσουμε πέρα από το εικόνα, η υποτιθέμενη είσοδος του Βόρειου Πόλου, θα έκανε τα μάτια της φαντασίας μας να δούμε την απόδειξη για την ύπαρξη του βασιλείου της εσωτερικής Γης. Του βασιλείου της Αγκάρθα. Θα βυθιζόμαστε σε μια διαφορετική διάσταση ενός εσωτερικού παράδεισου της θεάς Γαίας, της αγαπημένης μας μητέρας Γης. Εκεί, με λίγη υπομονή, μέχρι να συνηθίσουν οι αισθήσεις μας στις νέες συνθήκες του εσωτερικού οικοσυστήματος, θα μπορούσαμε να διακρίνουμε από μακριά κατοικίες, μεγάλους φαρδιούς δρόμους, τεράστιες πλατείες. Ηλιαχτίδες, από έναν απροσδιόριστο ήλιο, να παιχνιδίζουν με τα λίγα και αραιά σύννεφα που όταν οι εποχές αλλάζουν πυκνώνουν και φέρνουν βροχές, απαραίτητες για το νερό και την καλλιέργεια. (Διαβάστε επίσης: Η Πριγκίπισσα της Telos Αποκαλύπτει τον Υπόγειο Πολιτισμό, κάτω από το Όρος Shasta της Καλιφόρνιας)

Όσο πλησιάζουμε, θα μπορούσαμε να δούμε απόγονους της Λεμούρια και της Ατλαντίδας, της Υπερβορείας και πολλών άλλων αρχαίων πληθυσμών που χρειάστηκε να βρουν καταφύγιο στη μήτρα της Γαίας όπου και δημιούργησαν ένα ειρηνικό δίκτυο για τους εαυτούς τους, μακριά από τους ενοχλητικούς εισβολείς της επιφάνειας που, δυστυχώς, ανάμεσά τους είναι και οι άνθρωποι.

Η υποτιθέμενη είσοδος του Βόρειου Πόλου θα άνοιγε νέους ορίζοντες. Θα μπορούσαμε ακόμα να δούμε μικρά φώτα που από απόσταση θυμίζουν πυγολαμπίδες, αλλα όσο τα πλησιάζουμε και μας πλησιάζουν διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για λαμπερούς και γυαλιστερούς ιπτάμενους δίσκους. Κάποιοι από αυτούς είναι διαπιστευμένοι να βγαίνουν στην επιφάνεια και να ελέγχουν τις αστοχίες των ανθρώπινων εξουσιών και τις κυριαρχικές εξυπνάδες των κυβερνήσεων.

Όσοι κατοικούν στο Δίκτυο της Αγκάρθα θέλουν να προσφέρουν τεράστια βοήθεια στην ανθρωπότητα και επίσης να μας ενημερώσουν ότι είναι οικογένειά μας, ότι μας θεωρούν οικογένεια. Επιθυμούν, επίσης, να τερματίσουν τη βασιλεία του σκότους σε αυτόν τον κόσμο. Όμως, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων έχει πειστεί, ότι δεν είναι αληθινοί, ότι δεν υπάρχουν. Αυτή η εμφυτευμένη πλέον σε κύτταρο του οργανισμού μας, πεποίθηση, η  βεβαιότητα ότι αυτό που τον έχουν πείσει ως σωστό ισχύει πραγματικά, δεν είναι εύκολο να ξεριζωθεί.

Λίγες χιλιάδες χρόνια στάθηκαν αρκετά, ώστε οι θρησκείες, οι κυβερνήσεις, οι βασιλείες, οι επιστήμονες, οι πόλεμοι, οι αρρώστιες, να αποκόψουν την επαφή των ανθρώπων με αυτόν τον διαφορετικό αλλά υπέροχο κόσμο. Η υποτιθέμενη είσοδος του Βόρειου Πόλου, μετατράπηκε σε μία θεωρία συνωμοσίας που δεν ευσταθεί. Διαψεύδουν οτιδήποτε προέρχεται από αυτόν. Όσοι τυχαίνει να δουν ή να έρθουν σε επαφή με κάποια υπερβατική εκδήλωση, το κρατούν για τον εαυτό τους, προκειμένου να μην γελοιοποιηθούν. Ωστόσο, αυτά τα όντα είναι υπέροχης ομορφιάς και πνευματικής δύναμης.

Ο σοβιετικός διαστημικός σταθμός ΜΙΡ που το ονομά του σημαίνει κόσμος ή ειρήνη στα ρωσικά, τέθηκε σε τροχιά στις 19/2/1986 μέχρι τις 23/3/2001, παρότι είχε κατασκευαστεί για να μείνει στο διάστημα 5 με 6 χρόνια. Η τύχη του Ρώσου κοσμοναύτη που έδωσε το οπτικό υλικό στη δημοσιότητα δεν έγινε γνωστή. Όσο για το βίντεο, διασώθηκε από την λογοκρισία διότι κυκλοφόρησε με τον τίτλο AGARTHA – INNER EARTH ENTRANCE First Movie ever- by Astraelia ως καλλιτεχνική αναπαράσταση και πρώτη ταινία από το κανάλι Astraelia του YouTube. Αλλά με τα μάτια της φαντασίας η υποτιθέμενη είσοδος του Βόρειου Πόλου θα μπορούσε άνετα να είναι πραγματική, όπως και όσοι κατοικούν στην Κούφια Γη, στο Δίκτυο της Αγκάρθα. (Διαβάστε επίσης: Νεότερα για την Κούφια Γη)

diadrastika

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.