Χρονοταξιδιώτης Αποκαλύπτει για Εξωγήινους που Έρχονται

Ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είναι από το μέλλον έρχεται και αποκαλύπτει απίστευτα και εξωφρενικά – για πολλούς – πράγματα, τα οποία έχουν ήδη αρχίσει και προκαλούν. Το όνομα του αυτοαποκαλούμενου χρονοταξιδιώτη είναι Aline Gomes και εκπλήσσει τους πάντες λέγοντας πως έρχεται από το πολύ μακρινό 6084 μ.Χ. Είναι η γυναίκα που είχε εμφανιστεί σε ένα φόρουμ μη συμβατικών επιστημών και επιστημονικής φαντασίας, στην Λισαβόνα, το 2017. Εκεί, η χρονοταξιδιώτης του 6.000 μ.Χ. έδειξε φωτογραφία 3D της χρονομηχανής της.

Εκείνο, όμως, που σοκάρει δεν είναι μόνο ο ισχυρισμός της ότι μπορεί να ταξιδεύει μέσα στον χρόνο, καθώς, δεν είναι η πρώτη που το λέει – και ενδεχομένως ούτε η τελευταία – αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει ξεσπάσει “επιδημία” από ανθρώπους, οι περισσότεροι άντρες, με ανάλογους ισχυρισμούς.

Όπως πρόλαβαν να αναφέρουν κάποια sites – των οποίων τα συγκεκριμένα άρθρα αποσύρθηκαν γιατί κρίθηκαν ακατάλληλα ως προς το προφίλ της σοβαρότητας και της εγκυρότητας των εφημερίδων – η χρονοταξιδιώτισσα επιδίωξε συνάντηση με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας κύριο Marcelo Rebelo de Sousa (Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα). Εννοείται πως κανείς δεν την άφησε να περάσει από την φρουρά στο γραφείο του. Εννοείται πως κανείς δεν φρόντισε να της κανονίσει μία ακρόαση με τον Πορτογάλο Πρόεδρο. Εκεί, όμως, που επικεντρώνεται το ενδιαφέρον όλων, είναι στην αναφορά που έκανε σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το Palácio de Belém.

To Palácio de Belém είναι η τρέχουσα επίσημη κατοικία του Προέδρου της Πορτογαλικής Δημοκρατίας, στην περιοχή Belém της Λισαβόνας, με θέα την Πλατεία Afonso de Albuquerque, στον ποταμό Τάγο, πρώην κατοικία της πορτογαλικής βασιλικής οικογένειας. Στο σημείο όπου συνήθως στήνονται διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, βρέθηκε η Aline όταν της έδειξαν την πόρτα της εξόδου. Ένας δημοσιογράφος πετάχτηκε πρώτος από τους άλλους και την ρώτησε αν βρισκόταν εκεί για το θέμα που είχαν συγκεντρωθεί και οι ίδιοι.

Για την Aline Gomes, όμως, ήταν μια καλή ευκαιρία να κάνει την καταγγελία της, ότι δεν την δέχτηκαν και ότι την πέρασαν για τρελή όταν είπε πως είναι χρονοταξιδιώτισσα από το μέλλον και ερχόταν να κάνει μία σοβαρή προειδοποίηση. Η αλήθεια είναι πως όλοι οι δημοσιογράφοι μάγκωσαν λίγο όταν άκουσαν τα λόγια της, αλλά οι πιο θαρραλέοι έμειναν να την ακούσουν και, φυσικά, να καταγράψουν όσα είχε να πει.

Η Aline εξήγησε πως ετοιμάζεται μία συμμαχία εξωγήινων που σκοπό έχει να εμφανιστούν στην ανθρωπότητα με ειρηνικές διαθέσεις. Στόχος τους δεν είναι να προσγειωθούν στις ταράτσες ή στις αυλές των οποιονδήποτε προεδρικών μεγάρων. Εξάλλου δεν έχουν σκοπό να συνεργαστούν με καμία κυβέρνηση και θρησκεία στον πλανήτη, αν δεν το επιθυμούν και το δείξουν, οι κάτοικοι. Στόχος είναι ο άνθρωπος, οι άνθρωποι. Όλη η ανθρωπότητα. «Ναι, οι εξωγήινοι θα είναι σχεδόν σύμμαχοι με ολόκληρο τον κόσμο. Πολλά μεγάλα κράτη θα συμμαχήσουν μαζί τους», είπε η χρονοταξιδιώτισσα.

Αλλά η γυναίκα από το μέλλον δεν παρείχε στους δημοσιογράφους περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα οργανωθεί όλη αυτή η απίστευτη και σχεδόν παγκόσμια συμμαχία ή πότε ακριβώς. Τους είδε ότι δυσπιστούσαν και προτίμησε να μην εκθέσει ένα τόσο μεγάλη σημασίας θέμα. Απλά ευχαρίστησε που την άκουσαν και αποχώρησε. Όμως, η είδηση πρόλαβε και πέρασε σε δύο μεγάλα online ξένα δίκτυα: από τις πιο μεγάλες και έγκυρες εφημερίδες στον πλανήτης.

Μπορεί να πέρασε στα ψιλά γράμματα ότι μία γυναίκα που ισχυρίστηκε πως ήταν χρονοταξιδιώτισσα, προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τον Πορτογάλο Πρόεδρο και είπε αυτά κι εκείνα, αλλά όταν έπεσαν στην αντίληψη των εκδοτών τα άρθρα, αμέσως διαγράφηκαν ως ανάρμοστα προς το πνεύμα των συγκεκριμένων εφημερίδων. Ευτυχώς, οι δύο δημοσιογράφοι δεν έχασαν τη δουλειά τους, αλλά τους έγινε αυστηρή σύσταση να μην ξαναγράψουν ασυναρτησίες που μπορεί να προσβάλουν θεσμούς, ιδίως την Δημοκρατία και όποιον την εκπροσωπεί.

diadrastika / Image by Lothar Dieterich from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.