Εντοπίστηκαν Αντικριστά Δορυφορικά Πιάτα στον Πλανήτη Άρη (video)

Εντοπίστηκαν Αντικριστά Δορυφορικά Πιάτα στον Πλανήτη Άρη

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Είναι ευρύτερα διαδεδομένο πως στον Πλανήτη Άρη, είναι πολύ πιθανό να υπήρξε κάποτε ένας νοήμων πολιτισμός όπου στην επιφάνειά του έχτισε εκπληκτικά κτίρια.

Πάνω σε αυτή τη θεωρία έχουν βασιστεί πολλές έρευνες που γίνονται σε φωτογραφίες που στέλνονται από εκεί, από διάφορα ρομποτικά μηχανήματα που περιφέρονται στην επιφάνειά του κόκκινου πλανήτη ή και από δορυφόρους.

Αυτή τη φορά έχουν εντοπιστεί δύο δομές που, σίγουρα, δεν μπορεί να μην προσελκύσουν την προσοχή μας, καθώς μοιάζουν να είναι δύο μεγάλα αντικριστά δορυφορικά πιάτα, μισοχωμένα στο έδαφος.

Ειδικότερα στη μία από αυτές διακρίνεται πολύ εύκολα η στρογγυλή του περιφέρεια και ένα κύρτωμα που έχει στο εσωτερικό του, όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε δορυφορικό πιάτο, ακόμα και στα απλά που είναι για ιδιωτική χρήση στο σπίτι για να “πιάνουν” σήμα για την τηλεόραση.

Φυσικά, ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει ότι πρόκειται για φυσικούς σχηματισμούς, ή ότι ακόμα κι αν είναι είναι πράγματι τεχνητές δομές, αποκλείεται να είναι δορυφορικά πιάτα.

Εσείς τι πιστεύετε ότι μπορεί να είναι αυτές οι δύο δομές που φαίνεται να αντικρίζουν η μία την άλλη;

Την αυθεντική εικόνα μπορείτε να εξετάσετε και οι ίδιοι στον σύνδεσμο του Gigapan:
http://www.gigapan.com/gigapans/199999/snapshots/604519

Επιπλέον μπορείτε παρακολουθήσετε και το βίντεο από την ίδια περιοχή, όπου υποστηρίζεται ότι έχουν εντοπιστεί και άλλα ίχνη που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ολόγυρα υπήρξαν δομές από κτιριακές εγκαταστάσεις, όπου τώρα πια έχουν απομείνει μόνο ερείπια από τα θεμέλιά τους.

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Are These Remnants, Of Structures, On Mars? ~ 10/27/2018

diadrastika.com