Γιγαντιαίες Μηχανές Εισχωρούν στη Διάστασή μας. Ποιοι Βρίσκονται στην Αθέατη Πλευρά της Σελήνης;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Tyler Glockner από το κανάλι SecureTeam 10 του YouTube, μας επιφυλάσσει δύο σημαντικές αποκαλύψεις. Η μία σχετίζεται με τα άγνωστα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο κ. Russell Targ, για την Αθέατη Πλευρά της Σελήνης. Αλλά τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα για τον ίδιο.

Ο κ. Russell Targ, χειριζόταν ένα πείραμα του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ που είχε σχέση με αυτό που αποκαλούν σήμερα “απομακρυσμένη προβολή” (remote viewing), δηλαδή ανθρώπους που μπορούν να “δουν” τι υπάρχει ή τι συμβαίνει χιλιόμετρα μακριά από την θέση που βρίσκονται, σε άλλους γεωγραφικούς τόπους, ακόμα και πέρα από την Γη.

Το Remote Viewing ήταν μέρος του μυστικού project «Star Gate», ένα Πρόγραμμα Αμυντικής Νοημοσύνης (DIA – Defense Intelligence Agency) το οποίο αποχαρακτηρίστηκε το Σεπτέμβριο του 1995.

Εκείνο που μας αποκαλύπτει, σύμφωνα με αυτά που “είδαν” στο πείραμα, αφορά την αθέατη πλευρά της Σελήνης, οπότε και μας δίνει χάρτες και σχεδιαγράμματα.

Τεχνητές εξωγήινες δομές και βάσεις, βρίσκονται στην πίσω και αόρατη προς εμάς, πλευρά της Σελήνης. Ωστόσο, καθώς αυτό αποτελεί μία γνωστή εκδοχή ανάμεσα στους απανταχού συνωμοσιογράφους, εκείνο που εντυπωσιάζει είναι ότι “ένιωσε” κάποιες “παρουσίες” να τον παρακολουθούν.

Με δυο λόγια, στην “απομακρυσμένη συνεδρία” ο κ. Russell Targ ισχυρίστηκε ότι όχι μόνο υπάρχουν υπάρχουν εγκαταστάσεις που δεν είναι γήινες, αλλά ότι υπήρχαν όντα τα οποία ήταν σαν να του έλεγαν ότι “ξέρουμε ότι μας βλέπετε εδώ”.

Σίγουρα είναι ανατριχιαστικό και τρομακτικό να παρακολουθείς με το μυαλό κάτι από απόσταση και να δέχεσαι μία “τηλεπαθητική εισβολή” στο κεφάλι που σου μιλάει και κατά κάποιο τρόπο να σε προειδοποιεί.

Ας πάμε τώρα στην δεύτερη “αποκάλυψη”, σε ένα από τα πιο παράξενα πράγματα που συνέβησαν τελευταία:

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.

Ένα τεράστιο κομμάτι μηχανής, ή διαστημόπλοιο, ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε, εντοπίστηκε και φωτογραφήθηκε στον ουρανό σε περιοχή της Μεγάλης Βρετανίας.

Το άγνωστο αυτό αντικείμενο, ότι κι αν ήταν, έμοιαζε σαν να είχε “ξεκολλήσει” από την διάσταση που βρισκόταν και εμφανίστηκε στην δική μας, κατά λάθος.

Σίγουρα, θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για αυτό, αλλά μπορεί να μην είναι εκείνο που θα ισχυριστούν οι σκεπτικιστές, αλλά ούτε και εκείνο που θα υποθέσετε εσείς…

Αρχικά, υπήρχε ένα βίντεο που έδειχνε το προαναφερόμενο αντικείμενο και ένα δεύτερο με τις συναρπαστικές περιγραφές του Russell Targ. Ωστόσο, με λύπη διαπιστώσαμε πως τα βίντεο όχι μόνο δεν υπάρχουν πλέον, αλλά και ότι ολόκληρο το κανάλι που τα διαχειριζόταν, έκλεισε, ή προσωρινά απέσυρε όλο περιεχόμενο.

Τι συνέβη στον Tyler, τον κάτοχο του καναλιού Secureteam10 του YouTube; Ο ίδιος φαίνεται να υποστήριξε σε κάποιες από τις τελευταίες εμφανίσεις του, ότι δεχόταν απειλές, αργότερα φαίνεται ότι κατηγορήθηκε για διάφορα πράγματα, συνελήφθη, μπήκε φυλακή, βγήκε και κάποια στιγμή εξαφανίζεται. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο δεύτερο βίντεο που ακολουθεί. Στο πρώτο θα δούμε ένα παλιότερο περιστατικό που θυμίζει κάτι από αυτό που προσπάθησε να αναδείξει ο Tyler:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

FLOTILLA DE OVNIS, O UN OVNI GRANDE. BIG UFO OR MANY UFOS ????

SecureTeam10 Arrested & VANISHES: What Happened?

Ακολουθούν τα σχετικά με το άρθρο βιντεάκια, τα οποία προς το παρόν δεν λειτουργούν:

GIANT “SPACE MACHINES” Entering Our Dimension?

What These Men DID.. Had The CIA SCARED.

diadrastika / Image by Stefan Keller from Pixabay