Εκατοντάδες UFOs ξεκίνησαν έναν πραγματικό διαστημικό πόλεμο στον κοντινό χώρο της Γης, ισχυρίζονται ουφολόγοι

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020: Στο ηλιακό σύστημα, κοντά μας, υπάρχει μία συσσώρευση περίεργων αντικειμένων, των οποίων η προέλευση είναι δύσκολο να εξηγηθεί. Ορισμένοι εμπειρογνώμονες άρχισαν να μιλάνε για ένα διαστημικό πόλεμο που έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται λίγο πέρα ​​από τη Γη.

Διαβάστε επίσης: Κάτι μεγάλο συμβαίνει στο διάστημα: Μεγάλες ομάδες ΑΤΙΑ μετακινούνται προς νέα κατεύθυνση

Αν και δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει, αρκετοί ουφολόγοι πιθανολογούν πως ορισμένος αριθμός αυτών των άγνωστων αντικειμένων πέφτουν στον πλανήτη μας. Μάλιστα, τα ποσοστά πτώσεων έχουν αυξηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για μετεωρίτες, αλλά, πιθανότατα, για συντρίμμια από εξωγήινα διαστημόπλοια, όπως ίσως για εκείνο το κάτι περίεργο που κτύπησε την πόλη Ακούρε της Νιγηρίας και οι αρχές διαφωνούν για το τι μπορεί να ήταν.

Παρατηρήσεις επιστημόνων που έγιναν στις 20 Μαρτίου 2020, από το Ηλιακό και το Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο (Soho) πρόσεξαν μια παράξενη έκρηξη στην απέναντι πλευρά του Ήλιου μας. Τότε, πολλοί ερευνητές και οπαδοί των UFOs έσπευσαν και σάρωσαν την ανατολική άκρη του Ήλιου, σε εκείνο ειδικά το σημείο.

Αρκετοί από αυτούς υποστήριξαν πως το συμβάν ήταν ένα αφύσικο γεγονός για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο Ήλιος καθώς βρίσκεται στο βαθύ ελάχιστο του κύκλου του.

Οι ουφολόγοι, λοιπόν, είναι σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά στο διάστημα και αποδίδουν την έκρηξη σε ανατίναξη κάποιου εξωγήινου σκάφους, αρκετά μεγάλου για να παρατηρηθεί τόσο έντονα. Εξάλλου, ήδη από τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, πολλά ΑΤΙΑ έχουν εμφανιστεί επανειλημμένα κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και καταγράφηκαν επίσης από κάμερες παρακολούθησης.

Με άλλα λόγια πιστεύουν πως μία διαστημική μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη και, επιπλέον, εμείς στην Γη, είμαστε πολύ κοντά στο επίκεντρό της. Δείτε και το σχετικό βίντεο: Something Exploded on the Farside of the Sun

diadrastika / Image by Colin Behrens from Pixabay

Βάλε το email σου στην φόρμα για να λαμβάνεις τα άρθρα μας.